Sajttal töltött csirkemell

2015. október 14.

Hozzávalók:
1 kg csirkemellfilé
2 fej lilahagyma
25 dkg tejszínes krémsajt
só, bors
rozmaring, kakukkfű, bazsalikom
4 gerezd fokhagyma
4 db tojás
liszt
zsemlemorzsa
olaj a sütéshez

Sajttal töltött csirkemell

A csirkemellet vágjuk egészen vékony szeletekre, picit klopfoljuk ki, sózzuk be. Egy tálban keverjük össze a krémsajtot a fűszerekkel, adjuk hozzá az összezúzott fokhagymát, és tegyük a hűtőbe 20 percre. A hagymát karikázzuk fel. Kenjük meg a sajtos krémmel a csirkeszeleteket, tegyünk rá pár szelet hagymát, majd óvatosan tekerjük fel. Tűzzük meg a végeket, panírozzuk be, és forró olajban süssük készre.

Egyszerű kólás csirke

Egyszerű kólás csirke

Hozzávalók: 1 csirke (comb, mell, szárnyak) só, bors kóla (nem light) olaj
Citromos-mandulás piskóta

Citromos-mandulás piskóta

Hozzávalók: 3 tojás 6 dkg cukor 6 dkg vaj 5 dkg liszt 4 dkg darált mandula 1 ek sütőpor 1 citrom
Kapros-juhtúrós csirke

Kapros-juhtúrós csirke

Hozzávalók: 5 csirkemell vagy comb filé 3 ek liszt 6 ek olaj 20 dkg juhtúró 2 dl tejszín 4 gerezd fokhagyma 1 csokor kapor só, bors
Szólj hozzá Te is a cikkhez!
Név:
Hozzászólás:
Ellenőrző kód: