Spenótos pesto

2017. május 10.

Hozzávalók:
10 dkg bébi spenót
25 g fenyőmag
8 ek extra szűz olívaolaj
8 dkg reszelt parmezán
1-2 gerezd fokhagyma
só, bors

Spenótos pesto

A spenótot mossuk meg, forró vízzel forrázzuk le, majd csöpögtessük le a vizet. A fenyőmagot - szárazon - piritsuk meg, majd adjuk a spenóthoz, nyomjuk bele a fokhagymát és a sajtot, majd turmixoljuk össze. Keverjük hozzá az olívaolajat is, és ízlés szerint fűszerezzük.

Vöröslencse-krém

Vöröslencse-krém

Hozzávalók: 25 dkg vöröslencse 1 fej hagyma 5-6 gerezd fokhagyma só olívaolaj római kömény, garam masala, gyömbér, kurkuma, koriander - ízlés szerint
Diós-petrezselymes pesto

Diós-petrezselymes pesto

Hozzávalók: 20 dkg petrezselyem 12 dkg dió 3 dkg durvára reszelt parmezán 2 gerezd fokhagyma 2 dl olívaolaj só, bors
Svéd sült burgonya

Svéd sült burgonya

Hozzávalók: - 1 kg burgonya - 10 dkg vaj - só, pirospaprika
Szólj hozzá Te is a cikkhez!
Név:
Hozzászólás:
Ellenőrző kód: