Szalonnás gnocchi

2018. május 16.

Hozzávalók:
1 dl extra szűz olívaolaj
1 fej vöröshagyma
30 dkg bacon
2 csomag gnocchi

Szalonnás gnocchi

A szalonnát serpenyőben süssük ki, dobjuk rá az apróra vágott vöröshagymát. A tésztát forrásban lévő, enyhén sós vízben, 1-2 perc alatt főzzük meg, szűrjük le, majd forgassuk össze a szalonnás hagymával. Érdemes 5-10 percig hagyni, hogy a tészta a lehető legtöbb zsiradékot felvegye, és hogy kissé meg is piruljon a külseje.

Recept innen

Szalonnás paradicsommártás

Szalonnás paradicsommártás

Hozzávalók: - kb 5-6 nagyobb paradicsom - 10 dkg bacon - 1 vöröshagyma - 1 cseresznyepaprika - só, bors, bazsalikom - olaj
Langalló - házilag

Langalló - házilag

Hozzávalók (4 adaghoz) A tésztához: 1 kg liszt 5 dkg élesztő 0,5 teáskanál cukor 2 ek olaj 8 dl tej 2 tk só A feltét: 4 dl tejföl 4 gerezd fokhagyma 10 dkg füstölt szalonna 2 lilahagyma 20 dkg sajt (reszelve)
All'arrabbiata szósz

All'arrabbiata szósz

Hozzávalók: 4 dl sűrített paradicsom 1 fej vöröshagyma 2 gerezd fokhagyma pepperoni vagy pici erőspaprika só, bors olívaolaj reszelt sajt petrezselyem
Szólj hozzá Te is a cikkhez!
Név:
Hozzászólás:
Ellenőrző kód:
 
Hozzászólások (1)
Pásti István 2018-05-17 07:30:43
A gnocchi feldobható reszelt sajttal és tejföllel..nem egy fogyókúrás étel, az biztos.