Tejszínes krémsajt

2014. május 7.

Hozzávalók:
1 dl tejszín
50 dkg natúr joghurt
3 kk só

Tejszínes krémsajt

A tejszínt és a joghurtot keverjük össze. Egy mély tálat béleljünk ki konyharuhával, öntsük bele a masszát. Kössük össze szorosan a konyharuha széleit, a csomónál szúrjunk át egy fakanalat, ezzel tegyük a tál szélére úgy, hogy az alja és a tál feneke ne érjen össze.

Tegyük hűtőbe, és hagyjuk csöpögni kb. másfél napig. Keverjük be e sót - és kenhető is!

Cukkinikrém joghurttal

Cukkinikrém joghurttal

Hozzávalók: 1 cukkini 1 ek olívaolaj 2,5 dl joghurt 1-2 gerezd fokhagyma chili menta fél citrom leve só, bors
Spenótos pesto

Spenótos pesto

Hozzávalók: 10 dkg bébi spenót 25 g fenyőmag 8 ek extra szűz olívaolaj 8 dkg reszelt parmezán 1-2 gerezd fokhagyma só, bors
Vöröslencse-krém

Vöröslencse-krém

Hozzávalók: 25 dkg vöröslencse 1 fej hagyma 5-6 gerezd fokhagyma só olívaolaj római kömény, garam masala, gyömbér, kurkuma, koriander - ízlés szerint
Szólj hozzá Te is a cikkhez!
Név:
Hozzászólás:
Ellenőrző kód: