Tócsni tökkel

2018. április 20.

Hozzávalók:
3 burgonya
fél tök tök
3 db tojás
só, bors
5 ek liszt
2-3 gerezd fokhagyma
olaj a sütéshez

Tócsni tökkel

A tököt, a krumplit és a fokhagymát reszeljük le, sózzuk, borsozzuk ízlés szerint. Keverjük hozzá a tojásokat, majd annyi lisztet, amelyet felvesz. Melegítsünk fel olajat, majd evőkanállal adagolva (és elsimítva) pár perc alatt süssük ki a tócsnikat.

Görög tepsis krumpli

Görög tepsis krumpli

Hozzávalók: 1 kg burgonya 6 dl sűrített paradicsom 1 dl olívaolaj 2 gerezd fokhagyma 1 ek méz 2 db paradicsom 2 tk oregánó só, bors
Burgonya rizottó

Burgonya rizottó

Hozzávalók: 40 dkg burgonya 1 db vöröshagyma 2 ek olívaolaj 15 dkg gomba 1 dl fehérbor 2,5 dl húsleves alaplé (lehet kockából) 8 dkg reszelt parmezán 1 ek vaj só, bors petrezselyem
Svédgomba saláta

Svédgomba saláta

Hozzávalók: 50 dkg csiperke gomba, 2 fej hagyma, 1,5 dl fehérbor, só, bors, szerecsendió, kakukkfű, sűrített paradicsom, ketchup, olaj, olívaolaj
Szólj hozzá Te is a cikkhez!
Név:
Hozzászólás:
Ellenőrző kód:
 
Hozzászólások (1)
NP 2018-04-20 10:29:46
jó is a tócsni, de miért újkrumpli van a fotón? :)