Tofuburger

2010. július 29.

Hozzávalók:
70g tofu,
1 tk olívaolaj,
50g sárgarépa,
10g hagyma,
só, bors,
majoránna,
petrezselyem,
1 zsemle,
20g póréhagyma,
20g paradicsom

TofuburgerLereszeljük a tofut és a sárgarépát, a többi zöldségeket apróra vágjuk. Az olajat elkeverjük a lereszelt alapanyagokkal, fűszerezzük sóval, borssal, majoránnával és petrezselyemmel. Zsemlébe halmozva, zöldségekkel tálalva fogyasztjuk.
Gombás melegszendvics

Gombás melegszendvics

Hozzávalók: 300g sampinyon gomba, 50g hagyma, 2 ek olaj, 200g paradicsom, 250g korpáskenyér (kb. 4 szelet), 50g Óvári sajt, ½ csokor petrezselyem, citromlé, majoránna, só, bors A teljes adag 1202,1 kcal/157,8g szénhidrát
Zöldborsós gombaragu

Zöldborsós gombaragu

Hozzávalók: 30 dkg gomba 20 dkg zöldborsó 1-1 fehér és sárgarépa 1 fej vöröshagyma 2-3 gerezd fokhagyma olaj só, bors, ételízesító liszt tejföl petrezselyem
Kiadós reform saláta

Kiadós reform saláta

Hozzávalók: 1 kígyóuborka 3 paprika 2 szál sárgarépa 3 paradicsom 20 dkg zöldborsó 2 dl tejföl 1 ek tökmagolaj 2 ek lenmag 1 ek szezámmag só petrezselyem
Szólj hozzá Te is a cikkhez!
Név:
Hozzászólás:
Ellenőrző kód:
 
Hozzászólások (1)
Kriszti 2012-10-29 12:50:57
Biztos finom lehet, bár én még nem kostoltam.
A Gombás melegszendvics, a Paprikás crostini és a
Paradicsomos kecskesajtos kétszersült is finomlehet.