Tőkehal paradicsommal

2017. március 22.

Hozzávalók:
5-6 paradicsom
4-5 tőkehalfilé
fokhagyma
só, bors, vegeta
olívaolaj

Tőkehal paradicsommal

A paradicsomokat forrázzuk le, húzzuk le a héját. A fokhagymát zúzzuk apróra. Kenjünk ki olívaolajjal egy hőálló tálat, fektessük bele a halfiláket. Fűszerezzük meg, majd szórjuk rá a fokhagymát, végül oszlassuk el rajta az apró kockákra vágott paradicsomot. 180 fokra előmelegített sütőben kb 25 perc alatt süssük készre.

Citromos-fokhagymás halpác

Citromos-fokhagymás halpác

Hozzávalók: 1 dl olívaolaj 2ek mustár 2 gerezd fokhagyma só, bors petrezselyem fél citrom leve
Fokhagymás halfilé

Fokhagymás halfilé

Hozzávalók: 1 kg tengeri hafilé só, bors 5-6 gerezd fokhagyma metélőhagyma olaj
Almás-diós saláta

Almás-diós saláta

Hozzávalók: 1 db alma 1 sárgarépa 3 újhagyma 2 db retek 0,5 kínai kel 4 levél káposzta 3 ek dió, pirítva citromlé só
Szólj hozzá Te is a cikkhez!
Név:
Hozzászólás:
Ellenőrző kód: