Ünnepi bólé

2016. december 9.

Hozzávalók:
- ízlés szerint:
gyümölcskonzerv
befőtt
narancs
száraz vörösbor
pezsgő
vanília aroma
rumaroma
méz
fahéj
puncs fűszerkeverék

Ünnepi bólé

A gyümölcsöket öntsük egy tálba, majd öntsük fel a borral, adjunk hozzá mézet, fahéjat és az aromákat, fűszereket. Jól keverjük össze, majd egy éjszakára tegyük a hűtőbe. Fogyasztás előtt öntsük fel a pezsgővel.

Cimkék: karácsony
Bellini

Bellini

Hozzávalók: 2 dl száraz pezsgő 1,6 dl őszibaracklé 1 tk porcukor 5 ml gránátalma-szirup (ízlés szerint, ki is hagyható) fél citrom (karika)
Orange Delight koktél

Orange Delight koktél

HozzávalóK: 3 cl vodka, 2 cl narancsszirup, 1 cl cukorszirup, 2,5 cl grand marnier, 2,5 cl eszpresszó kávé tej
Ír forró csoki

Ír forró csoki

Hozzávalók: - 16 dkg tejcsokoládé - 6 dl tej - 4 kávéskanál kakaópor - 8 cl whisky - 2 dl tejszín - csokoládéreszelék
Szólj hozzá Te is a cikkhez!
Név:
Hozzászólás:
Ellenőrző kód: