Bruce Willis testközelből

2018. június 11.

Még mindig sokakat foglalkoztat Bruce Willis Hell reklámfilmje, amiben a színész energiaitalra cserélte a kávét. De vajon milyen lehetett együtt dolgozni egy ekkora sztárral?

Bruce Willis testközelből

Sok részlet kiderült már a híres hollywoodi sztárral forgatott reklámfilmről. A cég munkatársa most még több kulisszatitkot árult el arról, milyen volt együtt dolgozni Bruce Willis-szel.

„A napjainkban is sokat foglalkoztatott és elfoglalt színész 2017 év végén még Philadelphiában forgatta a „Glass” című thrillert, de idén tavasszal már az Edward Norton rendezésében készülő, „Motherless Brooklyn”-on dolgozott, Alec Baldwinnal együtt.  E két nagy mozifilm forgatása között tudott időt szakítani a HELL-lel való együttműködésre.” – kezdte a beszámolót Tóth Eszter Anna, a cég PR igazgatója.

„Az információk, amelyekkel a HELL csapata rendelkezett a színészről a személyes találkozó előtt, a közvetlen munkatársaitól származott, akik elmondása szerint Bruce Willis szerény, sztárallűröktől mentes személyiség, egyáltalán nem „hisztis celeb”, ahogyan sok más hollywoodi sztárról tartják filmszakmai körökben. A forgatás minden egyes részletét alaposan egyeztetni kellett a menedzsmentjével, és már ezalatt nagyon kellemes, pozitív csalódás ért bennünket. Például már abból a tényből is, hogy nem kért a forgatásra semmilyen különleges ételt, sőt a felajánlást is elutasította, miszerint valamelyik kedvenc new yorki étterméből hozhatják majd neki az ebédet a forgatásra, úgy tűnt, hogy tényleg igaz, amit róla mondanak. A forgatás napján a HELL menedzsmentje és stábja személyesen győződhetett meg az akcióhős profizmusáról és korrekt, szakmai alázatot mutató hozzáállásáról. A forgatás kedvéért –  hogy ne tartson túl sokáig, míg a házától elér a stúdióba a reggeli csúcsforgalomban (ugyanis a szerződés szerinti munkaidő már ez alatt is ketyegett) – felajánlotta, hogy előző este inkább a közelben lévő lakásában alszik, hogy ezzel is időt spóroljon a stábnak. A forgatás napján ráadásul negyedórával korábban érkezett a megbeszélt időpontnál, hamar elkészült, és HELL energiaitalt kortyolgatva várta a felvételek kezdetét. Figyelt a rendező utasításaira, együttműködött a jeleneteknél, türelmesen, mosolyogva, néha még humort is bevetve ismételte a jeleneteket, ahányszor csak kellett. Szemmel láthatóan a feszített tempó ellenére is jól érzete magát, végig profin, koncentráltan dolgozott. Mindenkivel kedves volt, sokat mosolygott és meg kell, hogy mondjam, rendkívül jól nézett ki: sportos testalkat, fiatalos járás és életerő – pont olyan volt, mint a filmekben. Még abba is belement, hogy a HELL csapatával fotózkodjon, illetve mindenkivel külön-külön is készített egy közös képet – persze ez egy előre egyeztetett kérés volt, de nem volt kifogása ellene, sőt, még néhány HELL-es tárgyat is dedikált a rajongóknak.” – folytatta a PR igazgató, aki azt is elárulta; azért voltak dolgok, amikhez makacsul ragaszkodott Mr. Willis.

Bruce Willis testközelből

Például csak New York legjobb stábjával, a legkiválóbb fodrásszal és sminkessel volt hajlandó együtt dolgozni – amit a nagyon komoly és mindenre kiterjedő szerződése is kötött. A stlystja, Lori Stilson Anderson nélkül, aki személyes jóbarátja is, pedig bele sem vágott volna a forgatásba. Mr. Willis kedvenc öltöztetőjével 33 évvel ezelőtt dolgozott együtt először és azóta is számtalan produkcióban gondokoskodott Lori a színész öltözékéről, így nem csoda, hogy olyan baráti viszony alakult ki közöttük, hogy ezúttal is ragaszkodott a sztár a hölgy jelenlétéhez.

A stylist így vélekedett Willisről és a közös munkáról:
„Bruce lenyűgöző ember. A Moonlighting című filmben 30 oldalnyi dialógust kellett megjegyeznie, de ez számára nem okozott problémát, ami szerintem egy ajándék. Nagyszerű ember, remek a munkában, vicces, szellemes és hatalmas szíve van. Nagyon régóta ismerem őt, de nem dolgoztam vele minden filmjénél, viszont azt hiszem, megnyugtató érzés olyan emberrel együtt dolgozni, akit ismersz. Jó tudni, hogy valaki támogat téged és biztosra veheted, hogy jó munkát fog végezni és melletted fog állni. Azt hiszem ez az, amiről az én munkám szól.”

„És igen, tényleg ízlett neki a HELL! – teszi hozzá mosolyogva a PR igazgató – Nem is gondoltuk volna, hogy ennyit fog inni belőle a forgatáson, de azóta is imádja és előszeretettel fogyasztja.”

Cimkék: Bruce Willis
Mégis maradhat a moziban Kevin Spacey filmje

Mégis maradhat a moziban Kevin Spacey filmje

Új Kevin Spacey-film érkezik a mozikba idén nyáron, ami váratlan lépésnek számít azután, hogy a szexuális zaklatással vádolt színészt a közelmúltban kivágták A világ összes pénze című...
Készül a Mihael Jackson musical

Készül a Mihael Jackson musical

Michael Jackson életéről szóló musical érkezik a Broadway-re. A pop királyának hagyatékkezelője és a Columbia Live Stage jelentette be, hogy zenés darab készül a 2009-ben elhunyt híresség életéről. A musical várhatóan 2020-ban debütál a Broadway színpadán.
Tarolt a Fekete Párduc és a Stranger Things a 2018-as MTV Movie & TV Awardson

Tarolt a Fekete Párduc és a Stranger Things a 2018-as MTV Movie & TV Awardson

Az elmúlt év legjobb színészi alakításait, történeteit és pillanatait díjazták a 2018-as MTV Movie & TV Awardson hétfő este. A díj szervezői idén sem választották szét nemek szerint...
Szólj hozzá Te is a cikkhez!
Név:
Hozzászólás:
Ellenőrző kód: