Egész augusztusban vár az autósmozi az Árkádban

2018. augusztus 6.

Egész augusztusban autósmozival várja a bevásárlóközpont a filmrajongókat. A szeptember 2-ig tartó program során minden nap más filmet mutatnak be az este 8-kor kezdődő vetítéseken.

Egész augusztusban vár az autósmozi az Árkádban

Az idén második alkalommal megrendezésre kerülő autósmozi az Árkád tetőparkolójában kerül megrendezésre, ahol nemcsak az elmúlt évek sikerfilmjeiből választhatnak az érdeklődők, de olyan korábbi klasszikusok közül is, amit mindenképpen látni kell.

A mozi érdekessége, hogy minden héten más-más tematika szerint válogatták össze a filmeket. Így az első héten a könnyedebb nyári filmek kerülnek terítékre, amiket a fantasyk követnek. A harmadik héten Leonardo DiCaprio filmjei következnek, majd a vígjátékok rajongói választhatnak kedvenceik közül, végül pedig a kötelező klasszikusokkal zárul idén a program.

Hűsítő jégkrémek tesztje

Hűsítő jégkrémek tesztje

Népszerű nyári csemegét, vaníliás, dobozos jégkrémeket ellenőrzött Szupermenta programjában a Nemzeti Élelmiszerlánc-biztonsági Hivatal (Nébih). Összesen 18 termék „került a kosárba”, amelyeknél a szakemberek glutén-, laktóz- és tejfehérje...
Michael Schumachert átköltöztetik egy spanyol villába

Michael Schumachert átköltöztetik egy spanyol villába

Felesége Mallorcán vett maguknak egy helikopter leszállóval rendelkező ingatlant.
Megvan az új James Bond?

Megvan az új James Bond?

Idris Elba legutóbbi Instagram posztjával komolyan fellelkesítette rajongóit, amely miatt most az a hír járna, hogy ő lehet az új 007-es ügynök.
Szólj hozzá Te is a cikkhez!
Név:
Hozzászólás:
Ellenőrző kód: