Harmadszor is megnősül Richard Gere

2018. április 17.

Richard Gere 68 évesen is a nagybetűs Richard Gere, így nem is csodálkozunk rajta, hogy a nők térde a mai napig is megremeg, ha róla van szó. Sármja nagy hatással van a nőkre, de számára csak egy létezik, a 35 éves Alejandra Silva, akit a hírek szerint májusban vesz feleségül.

Harmadszor is megnősül Richard Gere

Gere és kedvese 2015 nyarán ismerte el, hogy egy párt alkotnak, azóta persze kiderült, hogy már majdnem egy éve együtt jártak, amikor felvállalták a kapcsolatukat a nyilvánosság előtt - írja a hirado.hu.

Az aktivistaként dolgozó Silváról a mai napig nagyon keveset lehet tudni, az biztos, hogy társaságbeli hölgyről van szó, aki a spanyol arisztokraták között forgolódott az elmúlt években. Egyszer már volt férjnél, azonban Govind Friedlandtól már évekkel ezelőtt elvált. A házasságból egy kisfiú született, Albert.

Richard számára sem ez lesz az első frigy, Cindy Crawford négy éven át, míg Carey Lowell 14 évig volt a felesége, utóbbitól egy fia is született, Homer most 17 éves.

Cimkék: esküvő, Richard Gere
Perelnek Prince örökösei

Perelnek Prince örökösei

Bepereltek egy illinois-i kórházat és a Walgreens gyógyszertárhálózatot Prince hozzátartozói, mondván, megelőzhették volna a popsztár 2016. áprilisi halálát, ha helyesen diagnosztizálják és kezelik gyógyszer-túladagolását napokkal a haláleset előtt.
Kétmillió bejegyzést törölt már a Facebook

Kétmillió bejegyzést törölt már a Facebook

Minden eddiginél keményebben lép fel a Facebook közösségi oldal a felületén megjelenő szélsőséges tartalmakkal szemben: 2018 első negyedévében a vállalat több százezer, az Iszlám Államhoz...
Találd meg álmaid balatoni állását egyetlen nap alatt!

Találd meg álmaid balatoni állását egyetlen nap alatt!

Idén először rendhagyó állásbörzén vehetnek részt azok a fiatalok, akik nyáron a Balatonnál szeretnének dolgozni a turizmusban vagy a vendéglátásban. Az Álláskereső RapidRandi összehozza...
Szólj hozzá Te is a cikkhez!
Név:
Hozzászólás:
Ellenőrző kód: