J.K. Rowling dühbe gurult Johnny Depp miatt!

2017. december 6.

A botrány a színész szereplése miatt robbant ki, aki a későbbiekben is szereplője lesz a Legendás állatok és megfigyelésük filmek folytatásainak.

J.K. Rowling dühbe gurult Johnny Depp miatt!

Mint ismeretes, Depp ex-felesége, Amber Heard családon belüli erőszakkal vádolta meg a színészt, a rajongók éppen ezért a sztár kizárását követelték a készítőktől. Johnny azonban marad, a stáb és a Harry Potter írónője is kiáll mellette - írja a hirado.hu.

Egy rajongó azonban túlságosan is a szívére vette a szereposztás ügyét, és Twitteren fejezte ki nemtetszését, posztjában pedig az írónőt is betaggelete.

A lány azt fejtegette, hogy Rowling filmjeinek szereposztása felháborítóan képmutató, hiszen a Harry Potter filmekből ismert Crak karakterének megformálóját kirúgták, miután kiderült, hogy az édesanyja otthonában illegálisan marihuánát termesztett. Miközben Johnny Depp egy hatalmas szerepet kapott azok után is, hogy családon belüli erőszakkal vádolták meg.

J.K. Rowling válaszul elegánsan letiltotta a lányt. Miután többen is kiálltak kommentelő mellett, Rowling őket is blokkolta, kimutatva, hogy nem kíván ezzel a problémával foglalkozni.

Cimkék: Johnny Depp
VR szemüveg, 3D-s bélyeg, inuksuk építés – avagy játékos múzeumpedagógiai foglalkozások Gyereknapon

VR szemüveg, 3D-s bélyeg, inuksuk építés – avagy játékos múzeumpedagógiai foglalkozások Gyereknapon

Május utolsó hétvégéjén a PlayKID – Minimax Gyereknap keretében sok fiatal ismerkedhet meg a múzeumok lenyűgöző titkaival és azzal a páratlan örökséggel, amelyet ápolnak. A Mozaik...
Kár tagadnunk, még ma is imádunk tévézni!

Kár tagadnunk, még ma is imádunk tévézni!

Sokan és sokszor próbálták már eltemetni nappalink egyik központi elemét, a televíziót, vitatva a televíziózás versenyképességét ebben a digitális világban. A különböző médiumok felületein...
Szárnyakat kap az ikonikus Rubik kocka

Szárnyakat kap az ikonikus Rubik kocka

Vakmerő extrém sportokat követően legendás magyar logikai játék mellé áll a Red Bull. A világszerte ismert energiaital márka ezúttal a Rubik kockának ad szárnyakat és repíti egészen új magaslatokba. Az egyenes kieséses rendszer formátumának bevezetésével...
Szólj hozzá Te is a cikkhez!
Név:
Hozzászólás:
Ellenőrző kód: