J.K. Rowling dühbe gurult Johnny Depp miatt!

2017. december 6.

A botrány a színész szereplése miatt robbant ki, aki a későbbiekben is szereplője lesz a Legendás állatok és megfigyelésük filmek folytatásainak.

J.K. Rowling dühbe gurult Johnny Depp miatt!

Mint ismeretes, Depp ex-felesége, Amber Heard családon belüli erőszakkal vádolta meg a színészt, a rajongók éppen ezért a sztár kizárását követelték a készítőktől. Johnny azonban marad, a stáb és a Harry Potter írónője is kiáll mellette - írja a hirado.hu.

Egy rajongó azonban túlságosan is a szívére vette a szereposztás ügyét, és Twitteren fejezte ki nemtetszését, posztjában pedig az írónőt is betaggelete.

A lány azt fejtegette, hogy Rowling filmjeinek szereposztása felháborítóan képmutató, hiszen a Harry Potter filmekből ismert Crak karakterének megformálóját kirúgták, miután kiderült, hogy az édesanyja otthonában illegálisan marihuánát termesztett. Miközben Johnny Depp egy hatalmas szerepet kapott azok után is, hogy családon belüli erőszakkal vádolták meg.

J.K. Rowling válaszul elegánsan letiltotta a lányt. Miután többen is kiálltak kommentelő mellett, Rowling őket is blokkolta, kimutatva, hogy nem kíván ezzel a problémával foglalkozni.

Cimkék: Johnny Depp
Denevérek tartanak rettegésben egy várost

Denevérek tartanak rettegésben egy várost

A nagy testű, denevérek rendjébe tartozó repülőkutyák múlt héten özönlöttek be az ausztráliai Charters Towers-be.
Adagolják már a Soundot

Adagolják már a Soundot

A Balaton Sound történetének legerősebb felhozatalát ígéri már a szervezők első bejelentése is. A most nyilvánosságot kapott nevek közt ott van a Nagyszínpad teljes headliner sora, így a Chainsmokers, David Guetta, Dimitri Vegas & Like Mike, Martin Garrix...
Boldogtalan Jamie Oliver

Boldogtalan Jamie Oliver

A siker sokszor magányos dolog, még egy olyan világhírű férfi számára is, akit odahaza egy támogató és megértő feleség és öt gyönyörű gyermek vár.
Szólj hozzá Te is a cikkhez!
Név:
Hozzászólás:
Ellenőrző kód: