J.K. Rowling dühbe gurult Johnny Depp miatt!

2017. december 6.

A botrány a színész szereplése miatt robbant ki, aki a későbbiekben is szereplője lesz a Legendás állatok és megfigyelésük filmek folytatásainak.

J.K. Rowling dühbe gurult Johnny Depp miatt!

Mint ismeretes, Depp ex-felesége, Amber Heard családon belüli erőszakkal vádolta meg a színészt, a rajongók éppen ezért a sztár kizárását követelték a készítőktől. Johnny azonban marad, a stáb és a Harry Potter írónője is kiáll mellette - írja a hirado.hu.

Egy rajongó azonban túlságosan is a szívére vette a szereposztás ügyét, és Twitteren fejezte ki nemtetszését, posztjában pedig az írónőt is betaggelete.

A lány azt fejtegette, hogy Rowling filmjeinek szereposztása felháborítóan képmutató, hiszen a Harry Potter filmekből ismert Crak karakterének megformálóját kirúgták, miután kiderült, hogy az édesanyja otthonában illegálisan marihuánát termesztett. Miközben Johnny Depp egy hatalmas szerepet kapott azok után is, hogy családon belüli erőszakkal vádolták meg.

J.K. Rowling válaszul elegánsan letiltotta a lányt. Miután többen is kiálltak kommentelő mellett, Rowling őket is blokkolta, kimutatva, hogy nem kíván ezzel a problémával foglalkozni.

Cimkék: Johnny Depp
Fontos a kalóriatartalom, de nem tudjuk, mi az

Fontos a kalóriatartalom, de nem tudjuk, mi az

Egy új, országos kutatás szerint a magyarok számára fontos az élelmiszerek összetétele, energiatartalma, azonban a vásárlási és fogyasztási döntéseket megalapozó, a tápanyag-bevitellel...
Megérkezett Magyarországra a BODY Kiállítás

Megérkezett Magyarországra a BODY Kiállítás

Ma megnyitja a kapuit a világhírű BODY Kiállítás. A lenyűgöző emberi testet bemutató tárlat mérete Európában is egyedülállónak számít: 2200 négyzetméteren több mint kétszáz preparátumot...
Huszonévesen is lehet milliós fizetésed!

Huszonévesen is lehet milliós fizetésed!

Huszonévesen egy hónap alatt 1,8 millió forintot keresni Magyarországon? Nem, nem elírásról van szó, hanem a HR-specialista Adecco Csoport rendhagyó gyakornoki programjáról: a 48 országot átfogó CEO for One Month program keretében az iskolából frissen...
Szólj hozzá Te is a cikkhez!
Név:
Hozzászólás:
Ellenőrző kód: