J.K. Rowling dühbe gurult Johnny Depp miatt!

2017. december 6.

A botrány a színész szereplése miatt robbant ki, aki a későbbiekben is szereplője lesz a Legendás állatok és megfigyelésük filmek folytatásainak.

J.K. Rowling dühbe gurult Johnny Depp miatt!

Mint ismeretes, Depp ex-felesége, Amber Heard családon belüli erőszakkal vádolta meg a színészt, a rajongók éppen ezért a sztár kizárását követelték a készítőktől. Johnny azonban marad, a stáb és a Harry Potter írónője is kiáll mellette - írja a hirado.hu.

Egy rajongó azonban túlságosan is a szívére vette a szereposztás ügyét, és Twitteren fejezte ki nemtetszését, posztjában pedig az írónőt is betaggelete.

A lány azt fejtegette, hogy Rowling filmjeinek szereposztása felháborítóan képmutató, hiszen a Harry Potter filmekből ismert Crak karakterének megformálóját kirúgták, miután kiderült, hogy az édesanyja otthonában illegálisan marihuánát termesztett. Miközben Johnny Depp egy hatalmas szerepet kapott azok után is, hogy családon belüli erőszakkal vádolták meg.

J.K. Rowling válaszul elegánsan letiltotta a lányt. Miután többen is kiálltak kommentelő mellett, Rowling őket is blokkolta, kimutatva, hogy nem kíván ezzel a problémával foglalkozni.

Cimkék: Johnny Depp
Hűsítő jégkrémek tesztje

Hűsítő jégkrémek tesztje

Népszerű nyári csemegét, vaníliás, dobozos jégkrémeket ellenőrzött Szupermenta programjában a Nemzeti Élelmiszerlánc-biztonsági Hivatal (Nébih). Összesen 18 termék „került a kosárba”, amelyeknél a szakemberek glutén-, laktóz- és tejfehérje...
Michael Schumachert átköltöztetik egy spanyol villába

Michael Schumachert átköltöztetik egy spanyol villába

Felesége Mallorcán vett maguknak egy helikopter leszállóval rendelkező ingatlant.
Megvan az új James Bond?

Megvan az új James Bond?

Idris Elba legutóbbi Instagram posztjával komolyan fellelkesítette rajongóit, amely miatt most az a hír járna, hogy ő lehet az új 007-es ügynök.
Szólj hozzá Te is a cikkhez!
Név:
Hozzászólás:
Ellenőrző kód: