Kiderült, miket néznek az interneten a gyerekek

2018. június 14.

Nem újdonság, hogy a fiatalabb generáció szívesen tölt órákat az interneten, nehéz is elképzelni a mai tiniket az okos kütyük nélkül, de van arról bármi fogalmad, hogy miket böngésznek a gyerekek, amikor senki sem figyel?

Kiderült, miket néznek az interneten a gyerekek

A Kaspersky.com felkínálta a megoldást arra, hogy a szülők kontroll alatt tartsák a szörföző fiatalokat anélkül, hogy kellemetlenül érezné magát a másik fél. A Kaspersky Safe Kids segítségével név nélkül nézheti meg bárki, mikre kerestek rá csemeték a szabadidejükben, ami jól jöhet, elvégre az internet sokszor lehet veszélyes és sötét hely - írja a Blikk.

A fiatalok körében egyébként a legnépszerűbbek a videók: vlogok, rajzfilmek, videójátékok és egyéb tartalmakat néznek a YouTube-on és más videomegosztókon.

A videókat szorosan követik a fordításokkal kapcsolatos weblapok, ilyen például a Google fordító, ahol a fiatalok megismerkednek más nyelvekkel is.

Természetesen a közösségi oldalak sem hiányozhatnak a listáról: azok előkelő helyet foglalnak el a tinik szívében. A legnépszerűbbek ezek közül a Facebook, az Instagram, a VKontakte és a Tumblr, de a Gmail is helyet kapott a sorban.

Érdekesség, hogy a mostani generációt már egyre kevésbé érdeklik az online ismerkedéssel foglalkozó oldalak.

Cimkék: gyerek, gyermeknevelés, internet
Mégis maradhat a moziban Kevin Spacey filmje

Mégis maradhat a moziban Kevin Spacey filmje

Új Kevin Spacey-film érkezik a mozikba idén nyáron, ami váratlan lépésnek számít azután, hogy a szexuális zaklatással vádolt színészt a közelmúltban kivágták A világ összes pénze című...
Készül a Mihael Jackson musical

Készül a Mihael Jackson musical

Michael Jackson életéről szóló musical érkezik a Broadway-re. A pop királyának hagyatékkezelője és a Columbia Live Stage jelentette be, hogy zenés darab készül a 2009-ben elhunyt híresség életéről. A musical várhatóan 2020-ban debütál a Broadway színpadán.
Tarolt a Fekete Párduc és a Stranger Things a 2018-as MTV Movie & TV Awardson

Tarolt a Fekete Párduc és a Stranger Things a 2018-as MTV Movie & TV Awardson

Az elmúlt év legjobb színészi alakításait, történeteit és pillanatait díjazták a 2018-as MTV Movie & TV Awardson hétfő este. A díj szervezői idén sem választották szét nemek szerint...
Szólj hozzá Te is a cikkhez!
Név:
Hozzászólás:
Ellenőrző kód: