Kisfiús reklámot tiltottak be

2018. augusztus 7.

A britek betiltottak egy Volkswagen-reklámot, pedig csak egy rettenetesen rosszul vezető kisfiú története.

Kisfiús reklámot tiltottak be

A brit reklámtestület, az ASA betiltotta az új Volkswagen Polo reklámját - írja a Kreatív Online. Pedig egy első ránézésre ártalmatlan és aranyos cuccról van szó, egy gyerekkora óta krónikusan bénán vezető kisfiú sztorijáról, akinek elsőre halálra válik az apja, amikor autóba kell ülnie mellé, de a Polo mindenféle menetbiztonsági extrája megóvja a mit sem sejtő gyalogosok meg a család életét.

Az ASA szerint abba a szabályba ütközik a szpot, amely szerint tilos az olyan reklám, amely a veszélyes, meggondolatlan vagy felelőtlen közlekedést bátorítja. A VW azt mondja, épp az ellenkezőjét igyekeztek hangsúlyozni: hogy az autójuk elősegíti a biztonságosabb közlekedést.

Hűsítő jégkrémek tesztje

Hűsítő jégkrémek tesztje

Népszerű nyári csemegét, vaníliás, dobozos jégkrémeket ellenőrzött Szupermenta programjában a Nemzeti Élelmiszerlánc-biztonsági Hivatal (Nébih). Összesen 18 termék „került a kosárba”, amelyeknél a szakemberek glutén-, laktóz- és tejfehérje...
Michael Schumachert átköltöztetik egy spanyol villába

Michael Schumachert átköltöztetik egy spanyol villába

Felesége Mallorcán vett maguknak egy helikopter leszállóval rendelkező ingatlant.
Megvan az új James Bond?

Megvan az új James Bond?

Idris Elba legutóbbi Instagram posztjával komolyan fellelkesítette rajongóit, amely miatt most az a hír járna, hogy ő lehet az új 007-es ügynök.
Szólj hozzá Te is a cikkhez!
Név:
Hozzászólás:
Ellenőrző kód: