Meghan Markle retteg, hamarosan összeomlik

2018. július 16.

Édesapja szerint Meghan Markle szörnyen szenved attól, hogy meg kell felelnie a királyi család által rákényszerített hercegnői szerepnek, és látja rajta, hogy széles mosolya mögött félelem rejtőzik. Attól tart, hamarosan összeomlik lelkileg a rá nehezedő nyomástól.

Meghan Markle retteg, hamarosan összeomlik

– Úgy érzem, a lányom retteg, ez tükröződik a tekintetéből, az arcáról és a gesztusaiból. Jól ismerem, és nem tetszik az, amit most látok. Szerintem a mosolya még csak nem is erőltetett, hanem inkább fájdalmas – mondta a The Sun című brit napilapnak Thomas Markle - írja a Blikk.

Pedig május 19-ei menyegzőjük óta a külvilág számára úgy tűnik, Meghan boldog: befogadta a királyi család, részt vett a Royal Ascot lóversenyen, egy családi esküvőn, valamint megejtette első külföldi utazását Dublinba férjével, Harry herceggel. A helyiek szerint ragyogott.

Nagyon boldognak tűntek, szerintem kiegyensúlyozott a párkapcsolatuk – mondta akkor egy étteremvezető, Grace Davies.

Ám Meghan apja ennek ellenére állítja, gyermeke boldogtalan.

– Az is lehet, hogy csak rossz napjai vannak mostanában. Ez nagyon nyugtalanít. Túl nagy nyomás nehezedik rá, hatalmas az ára annak, hogy a királyi családba házasodott. Tartok tőle, hamarosan összeomlik idegileg – tette hozzá Thomas Markle, akinek fáj, hogy két hónapja nem láthatja a lányát. Több botránya is volt, először a magáról készített álpaparazzi-fotókkal keresett pénzt, majd a lánykérés részleteiről fecsegett egy televíziós műsorban.

Megvan az új James Bond?

Megvan az új James Bond?

Idris Elba legutóbbi Instagram posztjával komolyan fellelkesítette rajongóit, amely miatt most az a hír járna, hogy ő lehet az új 007-es ügynök.
Trokán Nóra élete legnagyobb élményéről mesélt

Trokán Nóra élete legnagyobb élményéről mesélt

Szeptember elsején három helyszínen, öt sportágban mérettethetik meg magukat a versenyzők a város legurbánusabb sporteseményén, a Budapest Urban Games-en (BUG). Az utcalimpián teljesen...
Valakinek még jól fog jönni

Valakinek még jól fog jönni

A Magyar Máltai Szeretetszolgálattal karöltve a Greener Sziget kezdeményezés adománygyűjtő akciót hirdetett, melynek lényege, hogy a Sziget végén már nem használt kempingfelszerelések a valóban rászorulókhoz jussanak el.
Szólj hozzá Te is a cikkhez!
Név:
Hozzászólás:
Ellenőrző kód: