Nem hiányzott sok a verekedéshez a reality-showban

2014. szeptember 4.

Majdnem összeverekedtek a reality-show készítői a „duma párbaj” című új stand up reality főpróbáján.

Nem hiányzott sok a verekedéshez a reality-showban

Ma indul útjára az interneten – Magyarországon egyedülálló módon, élőben – a „duma párbaj” című online stand up reality show, amiben a nézők élőben, vágatlanul láthatják, hogy mi történik egy stand up comedy esten a színpadon és a színfalak mögött.

A főpróbán a stáb tagjai között már az elején érzékelhető volt a feszültség, aztán a 8 órás próbafelvétel alatt mindenkinek elfogyott a türelme. Szerencsére nem fajult tettlegességig a dolog és végül sikeresen összeállt a produkció. Miután az első próbafelvételeket visszanézték, mindenki megnyugodott.

Orosz György A KO Media Studio Humortársulat művészeti vezetője, a műsor producere elmondta: „A forgatási helyszínünk nem olyan nagy, de igazi klubhangulatot akartam, ezért esett a választás erre az étteremre. Tényleg feszült volt a légkör a próbán, ugyanis 7 kamerával közvetítjük az esteket élő vágással és 4 különböző helyszín is lesz a színpadon kívül, ahol megmutatjuk, hogy mi történik egy humoresten a kulisszák mögött. Végül a 8 órás próba alatt összekovácsolódott a stáb és jó hangulatban hagytuk el helyszínt hajnali négykor, bár senki nem tudta megígérni, hogy a feszített tempójú élő adások alatt, nem lesznek konfliktusok.”

Az élő közvetítést ma este 7 órától láthatják az érdeklődők a http://new.livestream.com/fotoklikk/komedia oldalon, ahol élőben hozzá is szólhatnak a produkciókhoz, amire a humoristák azonnal reagálnak.

Magyarország legjobb étterme továbbra is a Costes

Magyarország legjobb étterme továbbra is a Costes

Átadták a legjobb éttermeknek járó elismeréseket a 2018-as Volkswagen-Dining Guide Év Étterme Díjátadó Gálán
Már most foglalj asztalt, mielőtt elfogy - hamarosan indul a XIV. Országos Étterem Hét

Már most foglalj asztalt, mielőtt elfogy - hamarosan indul a XIV. Országos Étterem Hét

Az Országos Étterem Hét már 8. éve kerül megrendezésre a gasztronómiát kedvelők számára. A 3.300 forinttól kezdődő 3 fogásos menüsorokat idén tavasszal március 5-11. között kóstolhatják...
Ott vagyok otthon, ahol van Wi-Fi?

Ott vagyok otthon, ahol van Wi-Fi?

Szoktál csatlakozni nyilvános WiFi-hez, vagy inkább a mobilinternetet választod? Privát adatokat is megtekintesz ismeretlen hálózaton? Hogyan gondoskodsz otthoni internet-hozzáférésed biztonságáról? Többek között ezeket a témákat is vizsgálja az Invitel...
Szólj hozzá Te is a cikkhez!
Név:
Hozzászólás:
Ellenőrző kód: