Nincs ellenfele Thornak

2017. november 14.

Változatlanul a Thor: Ragnarök című szuperhősfilm vezeti a hétvégi kasszasiker-listát Észak-Amerikában. Jól startolt a Megjött Apuci 2. is.

Nincs ellenfele Thornak

A Chris Hemsworth, Tom Hiddleston és Cate Blanchett főszereplésével, az új-zélandi Taika Waititi rendezésében forgatott fantasy péntektől vasárnapig 56,6 millió dollárral (15 milliárd forinttal) növelte észak-amerikai mozis jegyeladásait, és ezzel a film Amerikában és Kanadában már több mint 211 millió dolláros (57 milliárd forintos) bevételt ért el.

A pénteken debütáló filmek közül a Megjött apuci 2. című, sztárszereposztást felvonultató vígjáték – John Lithgow-val, Mel Gibsonnal, Will Ferrell-lel és Mark Wahlberggel – 30 millió dollárt (8 milliárd forintot) keresett, és ezzel a lista második helyére került.

Az Agatha Christie regénye nyomán készült Gyilkosság az Orient expresszen című krimi pedig 28,2 millió dollárral (7,5 milliárd forinttal) lett harmadik. A Rossz anyák karácsonya 11,5 millió dollárral (3 milliárd forinttal) a negyedik, a Fűrész: Újra játékban című horror pedig 3,4 millió dollárral (913 millió forinttal) az ötödik helyre futott be.

Cimkék: Hollywood
Beyoncé szakította a legtöbbet

Beyoncé szakította a legtöbbet

Lemonade című fergeteges sikerű albumával és Formation világturnéjával Beyoncé keresett a legtöbbet, mintegy 105 millió dollárt (27 milliárd forintot) a zeneiparban 2017-ban a Forbes magazin listája szerint.
Okostányér segíthet az elhízás ellen

Okostányér segíthet az elhízás ellen

Többet eszünk, többet alszunk – a téli hónapokban sokan tesznek így a korai sötétség és az egyre hidegebbre forduló idő miatt. Azonban ami jó a hideg ellen, nem biztos, hogy egészséges is – állítják táplálkozási szakértők. Miháldy Kinga dietetikus...
Napi két óra a Youtube előtt

Napi két óra a Youtube előtt

A 10 és 29 év közötti fiatalok 96 százaléka rendszeresen néz YouTube-videókat, saját bevallásuk szerint átlag napi 2 órát töltenek a videómegosztón. A legtöbb időt a 10-15 évesek fordítják YouTube-csatornák követésére, 22 százalékuk napi 4 óránál többet...
Szólj hozzá Te is a cikkhez!
Név:
Hozzászólás:
Ellenőrző kód: