Tudj meg többet Afrikáról!

2011. március 10.

Afrika érdekes! Afrika fontos! Afrika sokszínű! Ezzel a szlogennel hívja fel magára a figyelmet az ország első Afrika Expo-ja - aki szeretné mélyebben megismerni az afrikai kontinenst, információra, tudásra, kapcsolatokra, ötletekre vágyik, vagy csupán kíváncsisága hajtja, annak ott a helye!

Tudj meg többet Afrikáról!

Ki ne ábrándozott volna már Afrikáról, egzotikus tájairól, ezerarcú kultúrájáról? Most mindez elérhetővé válik! A PORT.hu Afrika Expo célja, hogy a látogatók pedig minél többet megtudhassanak Afrikáról, földünk második legnagyobb és legnépesebb kontinenséről. Hallgass meg úti beszámolókat, ismerkedj meg önkéntes lehetőségekkel, vagy fedezz fel új piaci lehetőségeket.

Az expo felületet biztosít az Afrikával foglalkozó diplomáciai, kulturális és civil szervezeteknek a széleskörű bemutatkozásra, céljaik népszerűsítésére. Angolát és Madagaszkárt budapesti diplomáciai képviseletei mutatják be, a Burkina Faso-i és Kenyai Nagykövetség egyenesen Bécsből érkezik! A Ghánában, Kongóban vagy éppen Tanzániában végzett afrikai önkéntes munkákról, emberi sorsokat bemutató, nagy szeretettel megvalósított fejlesztési projektekről a non-profit szervezetek standjai adnak tájékoztatást. 

Mindezt a Kongó - Torday Emil nyomában kiállítás, az Afrika-pódium változatos programjai, kerekasztal-beszélgetések, zenei bemutatók, valamint a filmbarlangban vetített filmek és a PORT.hu Kávézó afrikai kávékülönlegességei teszik teljessé. Ismerjen meg afrikai hangszereket és tárgyakat, próbálja ki Magyarország legnagyobb dobját!

A PORT.hu Afrika Expo szakmai napjának fővédnöke Hóvári János Külügyi Államtitkár, ezzel a rendezvény az európai uniós magyar elnökségi programjának is részesévé vált. A Magyarországon egyedülálló, négynapos rendezvény visszatérő közismert szereplői, az Afrika-ügy elhivatott támogatói: Jaksity Kata dokumentum-filmes, televíziós műsorvezető és Kembe Sorel, színész, rádiós- és televíziós műsorvezető. Mindketten elhivatott képviselői a kontinensnek és csodálják az ott élők természethez való viszonyát, végtelen optimizmusát és életszeretetét.

Részletes információ: www.afrikaexpo.hu
Afrika Expo: 2011. március 17-20., a Hungexpo 25-ös pavilonjában , a 18. FEHOVA (Fegyver, horgászat, vadászat) kiállítással egyidejűleg

Szeretjük a kedvezményeket, csak ne kelljen előre fizetni

Szeretjük a kedvezményeket, csak ne kelljen előre fizetni

Minden második ember vásárolt már internetes bónt, tízből kilenc kuponozó nő – derült ki a HOOP kutatásából. A legvonzóbb kategóriák az utazás, a szórakozás, a wellness, a gasztronómia...
In memoriam Fábian Juli - emlékkoncertet szerveznek

In memoriam Fábian Juli - emlékkoncertet szerveznek

Ingyenes koncerten emlékezik a decemberben fiatalon elhunyt Fábián Julira a hazai dzsessz színtér színe-java január 28-án a Budapest Jazz Clubban (BJC).
Jane Fonda bejelentette, hogy rákja van

Jane Fonda bejelentette, hogy rákja van

Jane Fondának ajakrákja van, az érintett területet pedig a napokban meg is operálták, ami miatt a színésznő ragtapaszt viselt sorozata, a hamarosan a Netflixen is elérhető, Grace and Frankie promóciós sajtótájékoztatóján.
Szólj hozzá Te is a cikkhez!
Név:
Hozzászólás:
Ellenőrző kód: