Tudj meg többet Afrikáról!

2011. március 10.

Afrika érdekes! Afrika fontos! Afrika sokszínű! Ezzel a szlogennel hívja fel magára a figyelmet az ország első Afrika Expo-ja - aki szeretné mélyebben megismerni az afrikai kontinenst, információra, tudásra, kapcsolatokra, ötletekre vágyik, vagy csupán kíváncsisága hajtja, annak ott a helye!

Tudj meg többet Afrikáról!

Ki ne ábrándozott volna már Afrikáról, egzotikus tájairól, ezerarcú kultúrájáról? Most mindez elérhetővé válik! A PORT.hu Afrika Expo célja, hogy a látogatók pedig minél többet megtudhassanak Afrikáról, földünk második legnagyobb és legnépesebb kontinenséről. Hallgass meg úti beszámolókat, ismerkedj meg önkéntes lehetőségekkel, vagy fedezz fel új piaci lehetőségeket.

Az expo felületet biztosít az Afrikával foglalkozó diplomáciai, kulturális és civil szervezeteknek a széleskörű bemutatkozásra, céljaik népszerűsítésére. Angolát és Madagaszkárt budapesti diplomáciai képviseletei mutatják be, a Burkina Faso-i és Kenyai Nagykövetség egyenesen Bécsből érkezik! A Ghánában, Kongóban vagy éppen Tanzániában végzett afrikai önkéntes munkákról, emberi sorsokat bemutató, nagy szeretettel megvalósított fejlesztési projektekről a non-profit szervezetek standjai adnak tájékoztatást. 

Mindezt a Kongó - Torday Emil nyomában kiállítás, az Afrika-pódium változatos programjai, kerekasztal-beszélgetések, zenei bemutatók, valamint a filmbarlangban vetített filmek és a PORT.hu Kávézó afrikai kávékülönlegességei teszik teljessé. Ismerjen meg afrikai hangszereket és tárgyakat, próbálja ki Magyarország legnagyobb dobját!

A PORT.hu Afrika Expo szakmai napjának fővédnöke Hóvári János Külügyi Államtitkár, ezzel a rendezvény az európai uniós magyar elnökségi programjának is részesévé vált. A Magyarországon egyedülálló, négynapos rendezvény visszatérő közismert szereplői, az Afrika-ügy elhivatott támogatói: Jaksity Kata dokumentum-filmes, televíziós műsorvezető és Kembe Sorel, színész, rádiós- és televíziós műsorvezető. Mindketten elhivatott képviselői a kontinensnek és csodálják az ott élők természethez való viszonyát, végtelen optimizmusát és életszeretetét.

Részletes információ: www.afrikaexpo.hu
Afrika Expo: 2011. március 17-20., a Hungexpo 25-ös pavilonjában , a 18. FEHOVA (Fegyver, horgászat, vadászat) kiállítással egyidejűleg

Az azonnali nyerés a kaparós sorsjegyek sikerének titka

Az azonnali nyerés a kaparós sorsjegyek sikerének titka

A játék nem csak a gyerekeknek okoz örömet, kevesen vannak, akiket nem hoz lázba, ha nyerhetnek valamit. Sokan szinte minden nap vesznek egy-egy sorsjegyet, vagy szerencsét próbálnak...
Mégis maradhat a moziban Kevin Spacey filmje

Mégis maradhat a moziban Kevin Spacey filmje

Új Kevin Spacey-film érkezik a mozikba idén nyáron, ami váratlan lépésnek számít azután, hogy a szexuális zaklatással vádolt színészt a közelmúltban kivágták A világ összes pénze című...
Készül a Mihael Jackson musical

Készül a Mihael Jackson musical

Michael Jackson életéről szóló musical érkezik a Broadway-re. A pop királyának hagyatékkezelője és a Columbia Live Stage jelentette be, hogy zenés darab készül a 2009-ben elhunyt híresség életéről. A musical várhatóan 2020-ban debütál a Broadway színpadán.
Szólj hozzá Te is a cikkhez!
Név:
Hozzászólás:
Ellenőrző kód: