Error - 404

Elnézést, valami nem stimmel!

Kérjük, írd meg nekünk az anna@anna.hu e-mail címre, hogyan jutottál ide, és amilyen gyorsan lehet, javítjuk a hibát!

Addig is válogass legfrissebb tartalmunkból!

Esküvői ajándék kisokos

Esküvőre vagy hivatalos? Íme a legfontosabb tudnivalók, amikkel számolj, amikor ajándékot keresel! Tudtad, hogy a házasulandók 60 százaléka pénzre és tárgyi ajándékra egyaránt számít az esküvőn, minden harmadik pár 10 és 20 ezer forint közötti bevétellel kalkulál vendégenként – derült ki a KártyaPláza.hu friss felméréséből. Minden ötödik pár még az esküvő éjjelén standol, vagyis átszámolja a bevételt. Az étkészlet, váza és a kávéfőző vezetik a legrosszabb nászajándékok toplistáját.

Tovább »

Az azonnali nyerés a kaparós sorsjegyek sikerének titka

A játék nem csak a gyerekeknek okoz örömet, kevesen vannak, akiket nem hoz lázba, ha nyerhetnek valamit. Sokan szinte minden nap vesznek egy-egy sorsjegyet, vagy szerencsét próbálnak valamilyen promóciós játékon. A legtöbben nem is gondolják, hogy már a középkorban is igen népszerű volt a sorsjegyek vásárlása, egy-egy falusi mulatság alkalmával tömegesen vették a jegyző által hitelesített cédulákat. Ez a szenvedélyünk mit sem változott, a nyerési vágy és az ezzel járó izgalom miatt a nyereményjátékok továbbra is virágkorukat élik.

Tovább »

Kicsoda John Williams, a Star Wars filmek zeneszerzője

Kicsoda valójában John Williams, a világ talán legismertebb dallamainak alkotója? A Star Wars, az Indiana Jones, a Jurassic Park, az E.T., a Schindler listája, A cápa és a Harry Potter I-III. zeneszerzője bármihez kezdett az életben, azt siker koronázta, ő maga azonban soha nem tolakodott az előtérbe, élete így csupa rejtély. Íme, 5 tény a maestro életéből, akinek egyik legismertebb alkotását októberben Budapesten élvezheti a közönség.

Tovább »