10 bosszantó női szokás szex közben

2017. szeptember 22.

Van ami csak a filmeken mutat jól, de a valóságban inkább kellemetlen, és jó tudni azt is, hogy mikor érdemes inkább abbahagyni az egészet.

10 bosszantó női szokás szex közben

A pasik (nagyon helyesen) feltételezik, hogy rengeteg dolgot rosszul csinálnak az ágyban a nőkkel, elsősorban azért, mert a nők szexuális rendszerei összetettebbek. Ez azonban nem jelenti, hogy ők nem hibázhatnak. A férfiak például utalják, ha a fülükbe kiabálnak szex közben, a hátukat karmolásszák, vagy ha a nők túlságosan szégyenlősek. A Szeretlek Magyarország összeállításában elolvashatod a nőket bosszantó szokásokat is!

Top 10 - ami a férfiakat bosszantja

1. Közös pornónézést javasolsz – és aztán megsértődsz a pasi reakciójára 
A legtöbb férfi néz pornót, és a legtöbb nő tudja ezt. Van, aki megpróbál jó képet vágni hozzá, és közös programmá alakítani a dolgot – de nem számol azzal, hogy így másodhegedűst kell játszania a képernyőn látható szereplők mellett.

2. Túl nagy zajt csapsz, amikor mások is hallhatják
Egy kis nyögés, nyöszörgés csodás, de ha kiabálsz, és úgy dobálod magad, mintha legalábbis fojtogatnának a párnával, ijesztő lehet a partnerednek. És cikis is. Tudom, azt hiszed, élvezi, mert igazi kannak érezheti magát. De hidd el, jobban örül, ha utána nem kell pironkodva a lakótársai/szülei/gyerekei/szomszédjai szemébe néznie.

3. Mozdulatlanul hátradőlsz
Ha csak hátradőlsz, és hagyod, hogy a partnered csináljon mindent az ágyban, az nem csak unalmas, de lekezelő is. Tévedés azt hinni, hogy elég izgató, ha egyszerűen csak hagyod, hogy szexeljen veled. A legtöbb esetben ez sajnos nem elég.

4. Vécére mész közvetlenül szex előtt, és nem mosakodsz utána
Fokozottan zavaró, ha a nő elvárja az orális kényeztetést.

5. Hátkarmolás
A filmeken irtó szexinek tűnik az extázis csúcsán végigszántani a hátát a körmeiddel. De a valóságban egyszerűen csak fájdalmas.

6. Túlságosan szégyelled a tested
Betakarózol, csak sötétben akarod csinálni, nem hagyod, hogy megcsodáljon – ez egyik pasinak sem jön be. Ráadásul ebből az is következhet, hogy nem vagy hajlandó bizonyos pózokra, és nem vagy elég kísérletező kedvű.

7. Csak a misszionárius pózra vagy hajlandó
A nők több okból is kedvelik a misszionárius pózt. Ezek egy része respektálható (egyszerű, és sok a szemkontaktus) de vannak kevésbé jól tolerálható okok is (ez a póz takarja a legtöbbet a testükből, és ez igényli a legkevesebb erőfeszítést). Már az is elég nehéz, hogy fenntartsd a vágy hőfokát, amikor egész hátralévő életedben ugyanazzal az emberrel szexelsz, de úgy, hogy mindig ugyanazt csináljátok, teljesen lehetetlen.

8. Megmondod neki, mikor mehet el
Ha kérleled, hogy még ne menjen el, csak rágörcsöl, nehogy korán menjen el - és úgyis el fog. Sokkal jobb, ha hagyod a csúcsra jutni, és nekifogtok a második körnek, vagy orálisan jutsz el az orgazmusig.

9. Csak akkor öltözöl ki, ha elmész
Oké, ezt nem szex közben csinálják a csajok, de akkor is rendkívül lelohasztó szokás. Sok férfi panaszkodik, hogy a felesége milyen szexi, amikor szoknyában, magas sarkúban távozik otthonról, de amint hazaér, jön a macinaci.

10. Úgy egyezel bele a szexbe, mintha valami óriási szívességet tennél
A szex elvileg kölcsönös örömszerzés lenne. Ha mégsem az, hölgyeim, tessék megmondani a pasinak, mit csináljon másképp.

Cimkék: párkapcsolat, szex
Ezeket a személyiségtípusú társkeresőket kerüld!

Ezeket a személyiségtípusú társkeresőket kerüld!

A randizás gyakran tartogat meglepetéseket. Előfordulhat, hogy az első néhány randin az egyébként izgalmasnak és érdekesnek látszó partnert a későbbiekben már inkább riasztónak találjuk....
5 randi tipp 40 felettieknek

5 randi tipp 40 felettieknek

Sok negyven feletti egyedülálló érzi úgy, hogy nehezebb számára az ismerkedés, a randizás, hiszen régen kijött már a gyakorlatból és egyébként is, ez a fiatalabbak „sportja”. A randizást mumusként kezelik, akár egy hosszabb kapcsolat után...
Így hűtlenkedünk mi, magyarok

Így hűtlenkedünk mi, magyarok

Megoszlanak a vélemények arról, hogy a hűtlenkedés inkább kulturális, szociális tényezők függvénye vagy valamilyen evolúciós hatás következménye. Nehéz eldönteni, hogy vajon kinek van igaza, az azonban biztos, hogy néhány éve már nagyon keresni sem kell...
Szólj hozzá Te is a cikkhez!
Név:
Hozzászólás:
Ellenőrző kód: