10 bosszantó női szokás szex közben

2017. szeptember 22.

Van ami csak a filmeken mutat jól, de a valóságban inkább kellemetlen, és jó tudni azt is, hogy mikor érdemes inkább abbahagyni az egészet.

10 bosszantó női szokás szex közben

A pasik (nagyon helyesen) feltételezik, hogy rengeteg dolgot rosszul csinálnak az ágyban a nőkkel, elsősorban azért, mert a nők szexuális rendszerei összetettebbek. Ez azonban nem jelenti, hogy ők nem hibázhatnak. A férfiak például utalják, ha a fülükbe kiabálnak szex közben, a hátukat karmolásszák, vagy ha a nők túlságosan szégyenlősek. A Szeretlek Magyarország összeállításában elolvashatod a nőket bosszantó szokásokat is!

Top 10 - ami a férfiakat bosszantja

1. Közös pornónézést javasolsz – és aztán megsértődsz a pasi reakciójára 
A legtöbb férfi néz pornót, és a legtöbb nő tudja ezt. Van, aki megpróbál jó képet vágni hozzá, és közös programmá alakítani a dolgot – de nem számol azzal, hogy így másodhegedűst kell játszania a képernyőn látható szereplők mellett.

2. Túl nagy zajt csapsz, amikor mások is hallhatják
Egy kis nyögés, nyöszörgés csodás, de ha kiabálsz, és úgy dobálod magad, mintha legalábbis fojtogatnának a párnával, ijesztő lehet a partnerednek. És cikis is. Tudom, azt hiszed, élvezi, mert igazi kannak érezheti magát. De hidd el, jobban örül, ha utána nem kell pironkodva a lakótársai/szülei/gyerekei/szomszédjai szemébe néznie.

3. Mozdulatlanul hátradőlsz
Ha csak hátradőlsz, és hagyod, hogy a partnered csináljon mindent az ágyban, az nem csak unalmas, de lekezelő is. Tévedés azt hinni, hogy elég izgató, ha egyszerűen csak hagyod, hogy szexeljen veled. A legtöbb esetben ez sajnos nem elég.

4. Vécére mész közvetlenül szex előtt, és nem mosakodsz utána
Fokozottan zavaró, ha a nő elvárja az orális kényeztetést.

5. Hátkarmolás
A filmeken irtó szexinek tűnik az extázis csúcsán végigszántani a hátát a körmeiddel. De a valóságban egyszerűen csak fájdalmas.

6. Túlságosan szégyelled a tested
Betakarózol, csak sötétben akarod csinálni, nem hagyod, hogy megcsodáljon – ez egyik pasinak sem jön be. Ráadásul ebből az is következhet, hogy nem vagy hajlandó bizonyos pózokra, és nem vagy elég kísérletező kedvű.

7. Csak a misszionárius pózra vagy hajlandó
A nők több okból is kedvelik a misszionárius pózt. Ezek egy része respektálható (egyszerű, és sok a szemkontaktus) de vannak kevésbé jól tolerálható okok is (ez a póz takarja a legtöbbet a testükből, és ez igényli a legkevesebb erőfeszítést). Már az is elég nehéz, hogy fenntartsd a vágy hőfokát, amikor egész hátralévő életedben ugyanazzal az emberrel szexelsz, de úgy, hogy mindig ugyanazt csináljátok, teljesen lehetetlen.

8. Megmondod neki, mikor mehet el
Ha kérleled, hogy még ne menjen el, csak rágörcsöl, nehogy korán menjen el - és úgyis el fog. Sokkal jobb, ha hagyod a csúcsra jutni, és nekifogtok a második körnek, vagy orálisan jutsz el az orgazmusig.

9. Csak akkor öltözöl ki, ha elmész
Oké, ezt nem szex közben csinálják a csajok, de akkor is rendkívül lelohasztó szokás. Sok férfi panaszkodik, hogy a felesége milyen szexi, amikor szoknyában, magas sarkúban távozik otthonról, de amint hazaér, jön a macinaci.

10. Úgy egyezel bele a szexbe, mintha valami óriási szívességet tennél
A szex elvileg kölcsönös örömszerzés lenne. Ha mégsem az, hölgyeim, tessék megmondani a pasinak, mit csináljon másképp.

Cimkék: párkapcsolat, szex
10 ok, amiért a szinglik többsége nem talál párt

10 ok, amiért a szinglik többsége nem talál párt

Akár a régóta tartó magánytól szenved valaki, akár a sokadik elbaltázott kapcsolaton van túl, ugyanúgy érvényes a felvetés, hogy vajon miért marad benne valaki ugyanabban az ördögi...
12 titok, amit egy férfi sosem vallana be

12 titok, amit egy férfi sosem vallana be

Vannak ki nem mondott dolgok, amelyeket mégis sejtünk, tudunk. De vannak olyan titkok, amelyeket nem hogy nekünk nem mondanak el a férfiak, de még egymás közt sem szívesen beszélik...
Magyarország Hűtlenségi Térképe, 2018

Magyarország Hűtlenségi Térképe, 2018

Ha új párkapcsolatban gondolkozol és nem jelent problémát az országon belüli távolság, érdemes Nógrádban, Tolnában vagy Szabolcs-Szatmár-Bereg megyében ismerkedni, ugyanis ezekben a megyékben a legalacsonyabb a hűtlenkedési hajlam egy friss országos felmérés...
Szólj hozzá Te is a cikkhez!
Név:
Hozzászólás:
Ellenőrző kód: