12 titok, amit egy férfi sosem vallana be

2018. július 3.

Vannak ki nem mondott dolgok, amelyeket mégis sejtünk, tudunk. De vannak olyan titkok, amelyeket nem hogy nekünk nem mondanak el a férfiak, de még egymás közt sem szívesen beszélik meg…

12 titok, amit egy férfi sosem vallana be

1. Szeret megölelni
Talán egyik férfi sem szívesen vallaná be, hogy mennyire szeret megölelni és hozzád bújni. Sokszor nem is kell neki több, mint egy kellemes félhomály, csendes zene és a közelséged.

2. Úgy gondolja, jó az ágyban
És nem csak, hogy gondolja, hanem biztos benne, hogy jobb, ügyesebb és érzékibb szeretővel még sosem találkoztál életedben. Ezért vigyázz: szinte bármilyen hibát megbocsájt, ám ha a szexuális teljesítményét kritizálod, sosem áll veled szóba többet.

3. Nem szereti a részeg nőket
Az alkohol ugyan átsegíthet egy első randi kínos percein, és kellemes is egy-egy pohár bor, de a túl ittas lányok taszítóak.

4. Tényleg nem akar folytatást
Az egyéjszakás kaland, az egyéjszakás kaland. És ha vége, legyen az éjszaka vagy másnap reggel, akkor nem vágynak másra, csak hazamenni. Ne várd, hogy felhív és találkozni fogtok. Nem fog felhívni, akkor sem, ha megígérte.

5. A sport szinte mindennél fontosabb
Nehéz megérteni a férfiak sport iránti szenvedélyét. Ez az ő világuk. Amiben otthon érzik magukat, amelyet értenek és amelyről szívesen beszélnek. És amelytől férfiasabbnak érzik magukat.

6. Szenved a szakítás után
Ugyan erről kevesebb szó esik, de egy férfit is legalább annyira megvisel egy-egy szakítás, mint egy nőt. És terápia gyanánt is szinte ugyanazt művelik. Vagyis elmennek vásárolni, kirúgnak a hámból, és eszeveszetten elkezdenek randizni.

7. Rossz a zuhany alatt szexelni
Bár romantikusnak hangzik, és elég sok nő fantáziál róla, a férfiak nem szeretik a zuhany alatti szexet. Ugyanis kényelmetlen. A hely kicsi, viszont minden vizes és csúszós. Aki már próbálta, soha többé nem vehető rá egy ilyen kalandra.

8. Nem szereti a csúnya beszédet
Mert nem nőies. Néha-néha feldobja az együttléteket, de minden alkalommal túl sok lenne. Válogasd meg a szavaidat – a férfiak sokszor szex közben vannak a legromantikusabb hangulatban.

9. Féltékeny, mert bizonytalan
Sokszor legalább annyira tele vannak kisebbségi komplexusokkal, mint a nők. És ha úgy érzik, hogy nem elég, amit nyújtani tudnak – nos, akkor féltékenyek lesznek, mert azon aggódnak, hogy jön majd valaki, a többet és jobban tud…

10. Tudja, mit viselsz
Hidd el, hogy csak látszólag nem foglalkoznak azzal, mit viselsz és mit teszel. Valójában nagyon is tisztában vannak vele, hogy éppen szoknya és tűsarkú vagy farmer van rajtad.

11. Szex a tengerparton? Ne már…
A tengerpart nagyon romantikus – de hasonlóan a zuhanyhoz, nem szexre való. Romantikus sétákra tökéletes, de szenvedélyes szeretkezéshez kevésbé ideális. Először is: homokos. Másodszor pedig bármikor rajtakaphatnak. Harmadszor pedig: elég kényelmetlen.

12. Szeret flörtölni (és nem is szokik le róla)
Ez egyfajta sport vagy hobbi a férfiak számára. És – általában – ártatlan, viszont annyira szükségük van rá, mint neked a fodrászodra vagy a kozmetikusodra. Keresik a visszaigazolásokat – ebben segítenek a flörtök.

Kapcsolódó anyagaink:

- A szex hete

- Mitől lesz igazán jó a szex?

Cimkék: lelki egészség, párkapcsolat, szakítás, szerelem, szex
Flörtölnél? Ide menj!

Flörtölnél? Ide menj!

Egy kutatás a szinglik nyaralási szokásait vizsgálta. Ebből kiderült, hogy a sztereotípiával ellentétben a legtöbb egyedülálló nem a strandon vagy a szórakozóhelyeken, hanem a természetben tölti a nyaralását és itt is ismerkedik a legszívesebben.
10 ok, amiért a szinglik többsége nem talál párt

10 ok, amiért a szinglik többsége nem talál párt

Akár a régóta tartó magánytól szenved valaki, akár a sokadik elbaltázott kapcsolaton van túl, ugyanúgy érvényes a felvetés, hogy vajon miért marad benne valaki ugyanabban az ördögi...
Magyarország Hűtlenségi Térképe, 2018

Magyarország Hűtlenségi Térképe, 2018

Ha új párkapcsolatban gondolkozol és nem jelent problémát az országon belüli távolság, érdemes Nógrádban, Tolnában vagy Szabolcs-Szatmár-Bereg megyében ismerkedni, ugyanis ezekben a megyékben a legalacsonyabb a hűtlenkedési hajlam egy friss országos felmérés...
Szólj hozzá Te is a cikkhez!
Név:
Hozzászólás:
Ellenőrző kód: