6 titok, amiről a menyasszonyok mélyen hallgatnak

2017. január 5.

A párkapcsolatok bonyolultak, még akkor is, ha kívülről úgy tűnik, minden sínen van. Igaz ez a frissen eljegyzettekre is, akikből különösen sokat lehet találni most, karácsony után. A szereteten túl mindenkinek megvan a maga oka, hogy miért dönt a házasság mellett.

6 titok, amiről a menyasszonyok mélyen hallgatnak

A következőkben az Elite Daily és a Szeretlek Magyarország által összegyűjtött, menyassszonyok elmondott véleményeit ismertetjük. Az esküvőjükkel vagy a kapcsolatukkal kapcsolatos legmélyebb titkaikra is fény derül. Kiderül az is, hogy mi aggasztja őket a legjobban: a pénztelenség, a leendő anyós vagy magának a családalapításnak a gondolata!

1. Nem hiszem, hogy ő az igazi

- Mindenki azt mondja, hogy az „igazihoz” kell hozzámenned, de most őszintén: amikor átléptem a harmincat, én már nem hittem ebben. Innentől kezdve csak egy olyan férfit kerestem, akivel ki tudok jönni annyira, hogy hozzámenjek és gyereket vállaljak vele. 33 éves koromra találtam egy pasit, aki elég jó. Talán nem ő lesz a nagy szerelem, de ő is megteszi - én már csak azt akarom, hogy valaki elvegyen.  Így hát össze fogunk házasodni, miközben neki fogalma sincs arról, hogy nem ő az én szőke hercegem.

Carrie, 35

2. Nem vagyok biztos abban, hogy akarok gyereket

- Oké, ez a nagy titok, amit a vőlegényem nem tud: nem hiszem, hogy valaha, bármikor is akarok gyerekeket. Már beszélgettünk a családalapításról, sőt még babaneveket is választottunk, de a szíven mélyén nem érzem, hogy valaha is szeretnék gyereket. Azután tervezem ezt elmondani neki, hogy összeházasodtunk, mert nem akarom elveszíteni őt.

Raquel, 28

3. Kimaxoltam a hitelkártyáját

- A vőlegényem rám bízta, hogy megtervezzem és kifizessem az esküvőnket (a szüleim segítségével, természetesen), és emiatt most lövése sincs, mennyibe is kerül ez az egész. Nem törődik vele, annyi a hozzájárulása az egészhez, hogy az esküvő napján meg fog jelenni. Részemről rendben van – ez mindent megkönnyít. Ám mivel rám hárította a tervezést, kimaxoltam a közös hitelkártyánkat. A szüleim abbahagyták a finanszírozást, miután teljesen lefogyasztottam az ő kártyájukat is, így ezentúl magamnak kell mindent állnom. Tündérmesébe illő esküvőt szeretnék, amit sem én, sem a szüleim nem engedhetünk meg magunknak. Akkor tudja meg a vőlegényem, mit tettem, amikor már nem lesz képes kifizetni a számlákat, de most csak azon vagyok, hogy meg ne lássa a havi elszámolásokat. Rejtegetem.

Morgan, 26

4. Hűtlen voltam

- A vőlegényem még csak nem is sejti, hogy egyszer megcsaltam az egyik exemet. A vőlegényemmel soha nem tettem ezt és nem is vágyom semmi ilyesmire. Egyszerűen arról van szó, hogy soha nem beszéltem neki még erről, mert nem akarom, hogy azt gondolja, aki egyszer hűtlen, az máskor is az lesz. Nem így működik.

Ashley, 28  

5. Az esküvőre meghívtam az egyik exemet

- Van egy igazán nagyon jó barátom – egy pasas, akivel együtt dolgoztam –, de a vőlegényem azt hiszi róla, mindig is csak haverok voltunk, pedig három hónapig együtt jártunk. Nem volt komoly, csak egyszerűen megtörtént. Nagyon közeli barátok maradtunk, ezért jön az esküvőre. A vőlegényemnek fogalma sincs, hogy egyszer volt valami köztünk, és remélem ez így is marad.

Krista, 31

6. Nem kedvelem a szüleit

- Nem szeretem a leendő anyósomat és apósomat. Nem mondtam el még a férjjelöltemnek, és nem is akarom, hogy megtudja. Amikor velük vagyok, csak mosolygok, boldognak tettetem magam és úszom az árral. Pedig igazság szerint elképesztően idegesítenek!

Deb, 29

Cimkék: esküvő, párkapcsolat
Ezeket a személyiségtípusú társkeresőket kerüld!

Ezeket a személyiségtípusú társkeresőket kerüld!

A randizás gyakran tartogat meglepetéseket. Előfordulhat, hogy az első néhány randin az egyébként izgalmasnak és érdekesnek látszó partnert a későbbiekben már inkább riasztónak találjuk....
5 randi tipp 40 felettieknek

5 randi tipp 40 felettieknek

Sok negyven feletti egyedülálló érzi úgy, hogy nehezebb számára az ismerkedés, a randizás, hiszen régen kijött már a gyakorlatból és egyébként is, ez a fiatalabbak „sportja”. A randizást mumusként kezelik, akár egy hosszabb kapcsolat után...
Így hűtlenkedünk mi, magyarok

Így hűtlenkedünk mi, magyarok

Megoszlanak a vélemények arról, hogy a hűtlenkedés inkább kulturális, szociális tényezők függvénye vagy valamilyen evolúciós hatás következménye. Nehéz eldönteni, hogy vajon kinek van igaza, az azonban biztos, hogy néhány éve már nagyon keresni sem kell...
Szólj hozzá Te is a cikkhez!
Név:
Hozzászólás:
Ellenőrző kód: