Garantált 100%-os szexuális kielégülés!

2013. augusztus 28.

Az abszolút kielégüléshez elengedhetetlen az érzelmi oldal. Ha ezt megnyújtott előjátékkal, megnövelt teljesítménnyel és egy kis kalanddal ötvözzük, akkor a legfantasztikusabb szexuális élményben lehet részünk.

Garantált 100%-os szexuális kielégülés!

Korábban már írtunk a Durex Kísérletéről, amely most ért véget. A résztvevők egytől egyik azt nyilatkozták, hogy szexuálisan teljes mértékben kielégültek a Nagy Finálé kényeztető feladatai teljesítésekor, míg négy héttel ezelőtt, a kísérlet megkezdésekor mindössze 60%-uk állította, hogy elégedett mindennapi szexuális életével. Az öröm szintje 50%-ról 80%-ra nőtt, mely azt sugallja, hogy a párok számára a szex érzelmi vonatkozása is fontos a kielégüléshez.

A Dupla élvezet elnevezésű feladat teljesítése után a párok a szexet biztosan nem fogják egyfelvonásos csodának tekinteni, hanem inkább az egész éjszakát a szeretkezésnek szentelik. Egy gyors menet után a szeretők egy hosszú közös fürdőt vesznek, vagy együtt zuhanyoznak mielőtt egy hosszabb szeretkezés venné kezdetét, amely során megosztják a másikkal, hogy mi izgatja fel őket igazán.

A szexuális kincsvadászat kísérlet során a párok üzeneteket küldenek egymásnak, amelyben leírják, hogy mit tennének a másikkal – ezzel már napközben fokozzák a vágyakozást. Ezt követően egy izgalmas kincsvadászat kezdődik otthon, amely a nyomok felfedését és követését követően szexszel végződik. A tükörkép feladat pedig minden eddiginél intimebb feladat megoldására bíztatja a párokat. A szeretők egy tükör előtt kezdenek csókolózni, ott vetkőztetik és kényeztetik egymást, majd egy teljesen új, vagy még sosem próbált pozícióban szeretkeznek.

E három feladat célja, hogy az érzelmi öröm és a fizikai izgalom ötvözésével a pároknak abszolút kielégülésben legyen részük, amely során bebizonyosodik, hogy az érzelmi vonatkozás elengedhetetlen a szexuális elégedettséghez.

A finálé eredményei

• Garantált 100%-os kielégülés
Miután teljesítették a finálé feladatait az összes pár tökéletesen elégedett volt a szexuális életével, míg a párok csupán 61%-a állította ugyan ezt négy héttel ezelőtt.

• Az érzelmi gyönyör a legjobb vágyfokozó, ha szexuális elégedettségről van szó
A párok öröm szintje 50%-ról 80%-ra növekedett, amely egyúttal az érzelmi elhivatottságot is növelte, ami még kielégítőbb szexuális együttlétet eredményezett.

• Duplán látás: a tükör előtti szeretkezés világszerte kiugróan emelte a szexuális izgatottságot
A párok rendkívül élvezték a feladat leskelődős és szeszélyes elemeit, amely során egy tükrön keresztül nézték egymást.
„Az e heti feladatok segítségével a párokat a szex nem csupán fizikai, hanem érzelmi oldalának feszegetésére ösztönözzük. Ez a kísérletezésük egyik elengedhetetlen része, amely lehet, eddig hiányzott szexuális életükből és jelenlétének következtében ugrott ekkorát az elégedettségi szintjük” - mondta a Durex Kísérlet harmadik heti feladatai kapcsán Branden Walker, az „izgalom-kutatónak” is nevezett tudós.

Annak érdekében, hogy a szeretők átélhessék a számukra legkielégítőbb szexet, a feladatok kitalálásában a Durex szorosan együttműködik Susan Quilian pszichológussal. „A pároknak a nagy finálé feladatai során mindazt alkalmazniuk kell, amit az előző három hét folyamán tanultak – már tudatában vannak az érzékiségnek, fokozzák az érzelmeket és kalandvágyóbbak. A kísérletnek köszönhetően erősödik a köztük lévő érzelmi kötődés: magabiztosabbak lesznek és párként is közelebb érzik magukat egymáshoz, mely kihat a fizikai érzékelésre. Ez nem csupán a Nagy finálé lesz, hanem a kapcsolatuk egy új szakaszának kezdete is egyben” – árulta el elöljáróban a világ többi kísérletező párjának Susan Quilian az utolsó hét feladatai kapcsán.

Ajánljuk még:

- A legszexisebb nemzetek

18+: Tények a férfiak orgazmusáról

Cimkék: erogén zónák, erotika, párkapcsolat, szerelem, szex
Szerelem hétből hét napig

Szerelem hétből hét napig

Gondolkozzunk el azon, egyáltalán miért tennénk bármit is a párunkért? Mit is nyerünk azzal, ha hajlandók vagyunk erőfeszítéseket tenni és napi szinten foglalkozunk a viszonyunk erősítésével?
8 hiba, amit a párkapcsolatod első hónapjában elkövethetsz

8 hiba, amit a párkapcsolatod első hónapjában elkövethetsz

Minden párkapcsolatban általában a kezdeti szakasz a legizgalmasabb időszak. Az első hónapban érzett heves érzelmek miatt hajlamosak vagyunk elhamarkodni dolgokat és olyan hibákat elkövetni,...
Top 10: hiba a párkeresésben

Top 10: hiba a párkeresésben

Magyarországon évente sok százezer egyedülálló regisztrál különböző társkereső oldalakra, hogy megtalálja a párját. Vannak azonban tipikus hibák, amik pont hogy megnehezítik a szerelem megtalálását.
Szólj hozzá Te is a cikkhez!
Név:
Hozzászólás:
Ellenőrző kód: