Garantált 100%-os szexuális kielégülés!

2013. augusztus 28.

Az abszolút kielégüléshez elengedhetetlen az érzelmi oldal. Ha ezt megnyújtott előjátékkal, megnövelt teljesítménnyel és egy kis kalanddal ötvözzük, akkor a legfantasztikusabb szexuális élményben lehet részünk.

Garantált 100%-os szexuális kielégülés!

Korábban már írtunk a Durex Kísérletéről, amely most ért véget. A résztvevők egytől egyik azt nyilatkozták, hogy szexuálisan teljes mértékben kielégültek a Nagy Finálé kényeztető feladatai teljesítésekor, míg négy héttel ezelőtt, a kísérlet megkezdésekor mindössze 60%-uk állította, hogy elégedett mindennapi szexuális életével. Az öröm szintje 50%-ról 80%-ra nőtt, mely azt sugallja, hogy a párok számára a szex érzelmi vonatkozása is fontos a kielégüléshez.

A Dupla élvezet elnevezésű feladat teljesítése után a párok a szexet biztosan nem fogják egyfelvonásos csodának tekinteni, hanem inkább az egész éjszakát a szeretkezésnek szentelik. Egy gyors menet után a szeretők egy hosszú közös fürdőt vesznek, vagy együtt zuhanyoznak mielőtt egy hosszabb szeretkezés venné kezdetét, amely során megosztják a másikkal, hogy mi izgatja fel őket igazán.

A szexuális kincsvadászat kísérlet során a párok üzeneteket küldenek egymásnak, amelyben leírják, hogy mit tennének a másikkal – ezzel már napközben fokozzák a vágyakozást. Ezt követően egy izgalmas kincsvadászat kezdődik otthon, amely a nyomok felfedését és követését követően szexszel végződik. A tükörkép feladat pedig minden eddiginél intimebb feladat megoldására bíztatja a párokat. A szeretők egy tükör előtt kezdenek csókolózni, ott vetkőztetik és kényeztetik egymást, majd egy teljesen új, vagy még sosem próbált pozícióban szeretkeznek.

E három feladat célja, hogy az érzelmi öröm és a fizikai izgalom ötvözésével a pároknak abszolút kielégülésben legyen részük, amely során bebizonyosodik, hogy az érzelmi vonatkozás elengedhetetlen a szexuális elégedettséghez.

A finálé eredményei

• Garantált 100%-os kielégülés
Miután teljesítették a finálé feladatait az összes pár tökéletesen elégedett volt a szexuális életével, míg a párok csupán 61%-a állította ugyan ezt négy héttel ezelőtt.

• Az érzelmi gyönyör a legjobb vágyfokozó, ha szexuális elégedettségről van szó
A párok öröm szintje 50%-ról 80%-ra növekedett, amely egyúttal az érzelmi elhivatottságot is növelte, ami még kielégítőbb szexuális együttlétet eredményezett.

• Duplán látás: a tükör előtti szeretkezés világszerte kiugróan emelte a szexuális izgatottságot
A párok rendkívül élvezték a feladat leskelődős és szeszélyes elemeit, amely során egy tükrön keresztül nézték egymást.
„Az e heti feladatok segítségével a párokat a szex nem csupán fizikai, hanem érzelmi oldalának feszegetésére ösztönözzük. Ez a kísérletezésük egyik elengedhetetlen része, amely lehet, eddig hiányzott szexuális életükből és jelenlétének következtében ugrott ekkorát az elégedettségi szintjük” - mondta a Durex Kísérlet harmadik heti feladatai kapcsán Branden Walker, az „izgalom-kutatónak” is nevezett tudós.

Annak érdekében, hogy a szeretők átélhessék a számukra legkielégítőbb szexet, a feladatok kitalálásában a Durex szorosan együttműködik Susan Quilian pszichológussal. „A pároknak a nagy finálé feladatai során mindazt alkalmazniuk kell, amit az előző három hét folyamán tanultak – már tudatában vannak az érzékiségnek, fokozzák az érzelmeket és kalandvágyóbbak. A kísérletnek köszönhetően erősödik a köztük lévő érzelmi kötődés: magabiztosabbak lesznek és párként is közelebb érzik magukat egymáshoz, mely kihat a fizikai érzékelésre. Ez nem csupán a Nagy finálé lesz, hanem a kapcsolatuk egy új szakaszának kezdete is egyben” – árulta el elöljáróban a világ többi kísérletező párjának Susan Quilian az utolsó hét feladatai kapcsán.

Ajánljuk még:

- A legszexisebb nemzetek

18+: Tények a férfiak orgazmusáról

Cimkék: erogén zónák, erotika, párkapcsolat, szerelem, szex
Magyarország Hűtlenségi Térképe, 2018

Magyarország Hűtlenségi Térképe, 2018

Ha új párkapcsolatban gondolkozol és nem jelent problémát az országon belüli távolság, érdemes Nógrádban, Tolnában vagy Szabolcs-Szatmár-Bereg megyében ismerkedni, ugyanis ezekben a megyékben a legalacsonyabb a hűtlenkedési hajlam egy friss országos felmérés...
Kell-e együtt (is) aludni...?

Kell-e együtt (is) aludni...?

Az ágyunk: elsődleges intim terünk, amely biztonságot nyújt, és egyik fontos biológiai szükségletünket szolgálja ki. A kapcsolatban élők majd' 30%-a szívesebben tölti párja nélkül az éjszakát – a nőket ugyanis jobban zavarják párjuk alvási szokásai,...
Ilyen a tökéletes lánykérés - szerintetek

Ilyen a tökéletes lánykérés - szerintetek

Lehet bármikor, csak négyszemközt, romantikus módon, térden állva történjen és legyen meglepetés. Ilyen a tökéletes lánykérés a magyarok többsége szerint...
Szólj hozzá Te is a cikkhez!
Név:
Hozzászólás:
Ellenőrző kód: