Íme a férfiak legfontosabb szabályai!

2017. november 28.

Állandóan halljuk a 'szabályokat' a nők részéről. Na, most itt a férfi oldal. Ezek az ő szabályaik!

Íme a férfiak legfontosabb szabályai!

Mindegyik pont szándékosan az 1-es sorszámmal kezdődik, mert mindegyik egyforma fontos! A Poénraktár összeállítása.

1. Tanuld meg használni a WC-ülőkét! Nagylány vagy. Ha fel van hajtva, hajtsd le. Nekünk felhajtva kell, nektek lehajtva. Sosem hallotok minket arról panaszkodni, hogy megint lehajtva hagytátok.

1. Vasárnap=sportok. Ez olyan, mint a Holdciklus, vagy az apály-dagály váltakozása. Törődj bele!

1. A bevásárlás NEM sport. És nem, soha nem fogunk rá akként gondolni.

1. A sírás zsarolás.

1. Azt kérd, amit akarsz. Tisztázzuk: a finom utalások nem működnek! A nyomatékosított utalások nem működnek! Az egyértelmű utalások nem működnek! Csak mondjad!

1. Az Igen és Nem tökéletesen megfelelő válaszok minden kérdésre.

1. Csak olyan problémával gyertek hozzánk, aminek a megoldásában a segítségünket kéritek. Erre vagyunk valók. Szimpátiáért ott vannak a barátnőitek.

1. Az a fejfájás, ami 17 hónapja tart, már baj. Menjetek orvoshoz!

1. Bármi, amit 6 hónapnál régebben mondtunk, nem felhasználható vita közben. Igazából minden megjegyzésünk érvényét veszti 7 nap után.

1. Ha nem úgy öltözködtök, mint egy sorozatszereplő, akkor ne várjátok el, hogy úgy viselkedjünk, mint a szappanopera-szereplők.

1. Ha azt gondolod, hogy kövér vagy, akkor valószínűleg, úgy is van. Ne kérdezz minket!

1. Ha az, amit mondtunk, kétféleképp érthető, és az egyik megsért, elszomorít, vagy dühít téged, akkor mi a másikra gondoltunk.

1. Megkérhettek, hogy csináljunk meg valamit, vagy megmondhatjátok, hogy milyen legyen, de azt ne, hogy hogyan. Ha már tudod, hogyan lehet a legjobban megcsinálni, tedd meg magad!

1. Amikor csak lehet, a feltétlenül szükséges mondanivalódat a reklámok alatt mondd el!

1. Kolumbusz Kristófnak nem volt szüksége iránymutatásokra. Nekünk sincs.

1. Minden férfi csak 16 színben lát, mint a Windows alapbeállításnál. Például a barack egy gyümölcs, nem szín. A padlizsán, az zöldség. Fogalmunk sincs, mi az a mályva.

1. Ha viszket, megvakarjuk. Így szoktuk.

1. Ha azt kérdezzük, mi a baj, és azt mondjátok: "semmi" , akkor úgy viselkedünk, mintha semmi baj se lenne. Tudjuk, hogy hazudtatok, de nem éri meg a zűrt.

1. Ha felteszel egy kérdést, amire nem akarsz választ hallani, akkor olyan választ fogsz kapni, amit nem akarsz hallani.

1. Ha el kell valahova mennünk, bármit is viselsz, az nagyszerű. De tényleg.

1. Ne kérdezd meg, hogy min gondolkodunk, kivéve ha felkészülten tudsz beszélgetni olyan témákról, mint a futball, lőfegyverek, vagy versenyautók.

1. Elég ruhád van.

1. Túl sok cipőd van.

1. Formában vagyok. A kerek az egy forma.

1. Köszönjük, hogy elolvastad ezt! Igen, tudom, hogy ma a kanapén kell aludnom, de tudod, ezt a férfiak egyáltalán nem bánják (?). Olyan, mint a kempingezés.

Cimkék: házasság, párkapcsolat
Top 10: hiba a párkeresésben

Top 10: hiba a párkeresésben

Magyarországon évente sok százezer egyedülálló regisztrál különböző társkereső oldalakra, hogy megtalálja a párját. Vannak azonban tipikus hibák, amik pont hogy megnehezítik a szerelem megtalálását.
7 ok, ami miatt megcsalhat a párod

7 ok, ami miatt megcsalhat a párod

Azt gondolod, hogy boldog párkapcsolatban élsz, aminek nem vethet véget egyikőtök részéről sem a hűtlenkedés? Jobb, ha tisztában vagy vele: a párkapcsolati pszichológusok szerint még egy látszólag stabil kapcsolatban is fennállhatnak olyan helyzetek,...
Flörtölnél? Ide menj!

Flörtölnél? Ide menj!

Egy kutatás a szinglik nyaralási szokásait vizsgálta. Ebből kiderült, hogy a sztereotípiával ellentétben a legtöbb egyedülálló nem a strandon vagy a szórakozóhelyeken, hanem a természetben tölti a nyaralását és itt is ismerkedik a legszívesebben.
Szólj hozzá Te is a cikkhez!
Név:
Hozzászólás:
Ellenőrző kód: