Ne csak csókolj, beszélj is!

2017. november 3.

A szex ugyanis több, mint két test 'találkozása'. Az igazán érzéki élményhez részt kell vennie benne a lelkednek is, az érzékiség pedig hangokkal és szavakkal még tovább fokozható...

Ne csak csókolj, beszélj is!

Sok esetben sarkalatos kérdés, hogy mennyit és mit beszéljünk szex közben. Sokan a csúnya beszédre esküsznek, amellyel valóban fokozható az élmény. Persze nem mindig könnyű, pláne akkor, ha egyébként úrinőnek tartod magad... Mégis érdemes kipróbálni, és azt is megmondjuk, miért.

Első lépésként teszteld le a partnered. Mondj valami olyat szex közben, amit korábban sosem - és meglátod majd, hogyan reagál. Tetszeni fog neki. Egyrészt mert ezzel is jelzed, hogy teljesen felengedtél, nincsenek gátlásaid, másrészt pedig, hogy megbízol benne, hiszen mert úgy viselkedni vele, mint senki mással.

Sötét és mocskos?

Talán egyszerűbb, ha eleinte csak akkor beszélsz csúnyán szex közben, ha sötétben szeretkeztek. Így könnyebb lesz neked, és talán hamarabb rákapsz majd az ízére. Kipróbálhatod telefonszex formájában is: akkor tényleg csak beszélned kell, nem látja majd, ha pirulsz vagy ha szégyelled magad.

Ha pedig már megszoktad a sötétséget, akár fel is lehet kapcsolni a villanyokat. Amikor a kedvesed nem csak hall, hanem lát is...

Keresd a szavakat!

Nem mindegy, hogy mit mondasz, az sem, hogyan. A fontos természetesen az, hogy jól érezd magad közben, vagyis olyan szavakat kell használnod, amelyek egyáltalán nem zavarnak. Mesélhetsz és kérhet, ha olyan típus vagy. Vagy fogalmazz tőmondatokban, kérdezz, ha úgy tetszik - a lényeg, hogy élvezd azt, amit teszel/mondasz.

És ne feledd, ha kimondtad, meg is kell tenned! Nem elég ha például azt mondod: belenyalnál a fülébe - kövesse ezt tett is, és így tovább. A beszéd szex közben ugyanis az élvezetek fokozását szolgálja, és ha rákapsz az ízére, nem is akarod majd abbahagyni...

Ajánljuk még:

- Ilyen a keleti kéj

Tények az orgazmusról - a férfiaknál

Cimkék: erogén zónák, erotika, szerelem, szex
Amikor a férfi a bántalmazott

Amikor a férfi a bántalmazott

Ömlik a mocsok, naponta robbannak az újabb és újabb botrányok. Ha azonban fordítunk egyet a dolgon, akkor nem lehet elmenni amellett sem, hogy bántalmazni nem csak nőket szoktak.
Irány a vacogó randi!

Irány a vacogó randi!

Eredeti és romantikus helyszínt nem is annyira könnyű találni. Hiszen hideg van, melegen, rétegesen kell felöltözni, nehéz elérni az áhított meghittséget. De nem annyira. Tippjeink segítenek, hogy a rossz időben is jól sikerüljön a nagy találkozás.
Ezeket a személyiségtípusú társkeresőket kerüld!

Ezeket a személyiségtípusú társkeresőket kerüld!

A randizás gyakran tartogat meglepetéseket. Előfordulhat, hogy az első néhány randin az egyébként izgalmasnak és érdekesnek látszó partnert a későbbiekben már inkább riasztónak találjuk....
Szólj hozzá Te is a cikkhez!
Név:
Hozzászólás:
Ellenőrző kód: