Webszex: regisztrálj és próbáld ki!

2011. július 20.

Szinte az egész napot a gép előtt töltjük – és igen, vannak, akik az éjszakákat is. És nem feltétlenül csak keresnek vagy csevegnek a régi ismerősökkel.

Webszex: regisztrálj és próbáld ki!

Nem is annyira új dolog a webes – virtuális – szex. Hiszen alapesetben nem kell hozzá más csak egy gép és internetes kapcsolat. Még csak partner sem, hiszen számtalan oldal kínálja magát, a tartalmát és a szolgáltatásait, a videó megosztókról nem is beszélve.

Egy felmérés szerint az amerikai férfiak 17%-a rendszeresen néz pornót a gépén. Egy másik felmérés szerint viszont a nők sincsenek lemaradva: minden negyedik dollárjukat valamilyen szexuális segédeszközre költik, amit a neten keresztül rendelnek meg (például filmeket, szexjátékokat, kiegészítőket, stb.)

Ráadásul az elmélet, mely szerint a nők inkább a finomabb, kevésbé naturális ábrázolásra kíváncsiak, szintén idejét múlt. Igenis kellenek a részletek, hiszen ha már pénzbe kerül, akkor kapni akarnak valamit érte.

Kettesben

Talán a legősibb – már ha az internet világát nézzük. Olyan nagyjából mint a telefonszex, csak nem egymás fülébe kell suttogni, hanem sokszor gépelésre van szükség, ami ugye az egyik kezet máris lefoglalja… Ezért aztán gyorsan el is terjedtek a webkamerák, amelyeket már tényleg csak be kell kapcsolni, szabad a kéz, a látvány pedig adott.

Nem árt azonban pár dologra vigyázni. Arra például, hogy lehetőség szerint stabil legyen a netes kapcsolat, mégse maradj egyszer csak magadra, ugye… És arra, hogy valóban megbízható csatornán keresztül történjen az „aktus”. Az ilyen intim történések tényleg csak rátok tartoznak, nem kell másnak a Youtubon vagy a Facebookon belefutni.

Ismeretlenül

Lehet kettesben és akár többen is. Teljesen ismeretlenekkel, akikkel kapcsolatban elég egy közös érdeklődés – és szinte bármit kipróbálhattok. Mégsem kell annyira kitárulkozni, mintha személyes találkozóra kerülne sor, és sokkal biztonságosabb is. A folytatás természetesen már csak döntés kérdése.

Csak a látvány

Túlhaladott elképzelés, hogy a pornó csak a férfiakat köti le – több kutatás is bizonyította, hogy a nők is szoktak erotikus filmeket nézni. Sőt készülnek már feminista pornók is, amelyek azért a totálban mutatott nemi szerveken túl nagyobb hangsúlyt fektetnek a dialógusokra és az érzelemre.

Ettől függetlenül léteznek kifejezetten nők számára készült, illetve által látogatott felnőtt oldalak. A legtöbbön ugyan regisztrálni kell, cserébe szinte minden szolgáltatást igénybe vehetsz, a csatszobától a letöltésig, illetve rendelésig.

A lényeg természetesen most is az, hogy minden – ami másnak nem árt, az – megengedett. Szakértők azonban hozzáteszik, hogy egy társat, egy partnert soha semmilyen klaviatúra vagy képernyő nem fog helyettesíteni.

Ajánljuk még:

- Egynyári kaland? Vágj bele!

- 100 pasival voltam - az sok? 

Cimkék: szex
Kell-e együtt (is) aludni...?

Kell-e együtt (is) aludni...?

Az ágyunk: elsődleges intim terünk, amely biztonságot nyújt, és egyik fontos biológiai szükségletünket szolgálja ki. A kapcsolatban élők majd' 30%-a szívesebben tölti párja nélkül az éjszakát – a nőket ugyanis jobban zavarják párjuk alvási szokásai,...
Ilyen a tökéletes lánykérés - szerintetek

Ilyen a tökéletes lánykérés - szerintetek

Lehet bármikor, csak négyszemközt, romantikus módon, térden állva történjen és legyen meglepetés. Ilyen a tökéletes lánykérés a magyarok többsége szerint...
5 tuti randi tipp

5 tuti randi tipp

Nem az ismerkedés az igazán nehéz napjainkban, hiszen az internetnek köszönhetően ez egyre egyszerűbb, hanem a sikeres randi, ami után mindkét fél úgy érzi, hogy újra találkozniuk kell. De hogyan érjük el, hogy legyen második, harmadik, sokadik találkozó?
Szólj hozzá Te is a cikkhez!
Név:
Hozzászólás:
Ellenőrző kód:
 
Hozzászólások (2)
nagy imre 2017-04-21 18:06:06
nőket adjatok
koki 2011-07-20 00:51:06
Ki szeretném próbálni, de félek, hogy lebukok. Van valakinek jó tanácsa?