Webszex: regisztrálj és próbáld ki!

2011. július 20.

Szinte az egész napot a gép előtt töltjük – és igen, vannak, akik az éjszakákat is. És nem feltétlenül csak keresnek vagy csevegnek a régi ismerősökkel.

Webszex: regisztrálj és próbáld ki!

Nem is annyira új dolog a webes – virtuális – szex. Hiszen alapesetben nem kell hozzá más csak egy gép és internetes kapcsolat. Még csak partner sem, hiszen számtalan oldal kínálja magát, a tartalmát és a szolgáltatásait, a videó megosztókról nem is beszélve.

Egy felmérés szerint az amerikai férfiak 17%-a rendszeresen néz pornót a gépén. Egy másik felmérés szerint viszont a nők sincsenek lemaradva: minden negyedik dollárjukat valamilyen szexuális segédeszközre költik, amit a neten keresztül rendelnek meg (például filmeket, szexjátékokat, kiegészítőket, stb.)

Ráadásul az elmélet, mely szerint a nők inkább a finomabb, kevésbé naturális ábrázolásra kíváncsiak, szintén idejét múlt. Igenis kellenek a részletek, hiszen ha már pénzbe kerül, akkor kapni akarnak valamit érte.

Kettesben

Talán a legősibb – már ha az internet világát nézzük. Olyan nagyjából mint a telefonszex, csak nem egymás fülébe kell suttogni, hanem sokszor gépelésre van szükség, ami ugye az egyik kezet máris lefoglalja… Ezért aztán gyorsan el is terjedtek a webkamerák, amelyeket már tényleg csak be kell kapcsolni, szabad a kéz, a látvány pedig adott.

Nem árt azonban pár dologra vigyázni. Arra például, hogy lehetőség szerint stabil legyen a netes kapcsolat, mégse maradj egyszer csak magadra, ugye… És arra, hogy valóban megbízható csatornán keresztül történjen az „aktus”. Az ilyen intim történések tényleg csak rátok tartoznak, nem kell másnak a Youtubon vagy a Facebookon belefutni.

Ismeretlenül

Lehet kettesben és akár többen is. Teljesen ismeretlenekkel, akikkel kapcsolatban elég egy közös érdeklődés – és szinte bármit kipróbálhattok. Mégsem kell annyira kitárulkozni, mintha személyes találkozóra kerülne sor, és sokkal biztonságosabb is. A folytatás természetesen már csak döntés kérdése.

Csak a látvány

Túlhaladott elképzelés, hogy a pornó csak a férfiakat köti le – több kutatás is bizonyította, hogy a nők is szoktak erotikus filmeket nézni. Sőt készülnek már feminista pornók is, amelyek azért a totálban mutatott nemi szerveken túl nagyobb hangsúlyt fektetnek a dialógusokra és az érzelemre.

Ettől függetlenül léteznek kifejezetten nők számára készült, illetve által látogatott felnőtt oldalak. A legtöbbön ugyan regisztrálni kell, cserébe szinte minden szolgáltatást igénybe vehetsz, a csatszobától a letöltésig, illetve rendelésig.

A lényeg természetesen most is az, hogy minden – ami másnak nem árt, az – megengedett. Szakértők azonban hozzáteszik, hogy egy társat, egy partnert soha semmilyen klaviatúra vagy képernyő nem fog helyettesíteni.

Ajánljuk még:

- Egynyári kaland? Vágj bele!

- 100 pasival voltam - az sok? 

Cimkék: szex
5 randi tipp 40 felettieknek

5 randi tipp 40 felettieknek

Sok negyven feletti egyedülálló érzi úgy, hogy nehezebb számára az ismerkedés, a randizás, hiszen régen kijött már a gyakorlatból és egyébként is, ez a fiatalabbak „sportja”. A randizást mumusként kezelik, akár egy hosszabb kapcsolat után...
Így hűtlenkedünk mi, magyarok

Így hűtlenkedünk mi, magyarok

Megoszlanak a vélemények arról, hogy a hűtlenkedés inkább kulturális, szociális tényezők függvénye vagy valamilyen evolúciós hatás következménye. Nehéz eldönteni, hogy vajon kinek van igaza, az azonban biztos, hogy néhány éve már nagyon keresni sem kell...
A 6 legvonzóbb dolog egy nőben

A 6 legvonzóbb dolog egy nőben

Mitől lesz a nő vonzó a férfi szemében? Mit favorizál az erősebbik nem? Hogyan képes a nő felkelteni, és fenntartani az érdeklődést?
Szólj hozzá Te is a cikkhez!
Név:
Hozzászólás:
Ellenőrző kód:
 
Hozzászólások (2)
nagy imre 2017-04-21 18:06:06
nőket adjatok
koki 2011-07-20 00:51:06
Ki szeretném próbálni, de félek, hogy lebukok. Van valakinek jó tanácsa?