Az elmúlt tíz év legjobb chillout zenéi

2018. június 1.

Nyakunkon a lazulós strandidőszak, amelyhez idén egy különleges zenei válogatás is készült. A zenei szakértők által összeállított chillout toplista az elmúlt 10 év legjobb slágereit tartalmazza, tele frissítő és pihentető zenékkel. Semmiképpen ne hagyd ki, ha ejtőzős hangulatban vagy!

Az elmúlt tíz év legjobb chillout zenéi

Nem vagyunk mindig party hangulatban, és nem akarunk mindig pörögni az aktuális slágereken. Jó néha kikapcsolni, megállni egy pillanatra és relaxálni. Egy jó chilles, ellazulós zenei listában van áramlás, ami magával húz számról számra, és pillanatok alatt elvarázsol.

A 90-es években megjelent chillout stílus egy átfogó elnevezése a lassabb, nyugtatóbb hatású, elektronikus alapokon nyugvó zenéknek. Szakértők szerint a chillout az elmúlt 10 évben sok aktuális műfajjal keveredve újult meg, és alakult változatosabbá. Ezt az új, második csúcskorszakát érő chilloutot mutatja be a Recorder zenei szakértői és a 10 éves sárvári Spirit Hotel közreműködésével összeállított válogatás.

A 23 számból álló listán olyan klasszikus előadókra is bukkanhatunk, mint a Morcheeba vagy Bonobo. Meghallgathatjuk Yonderboi békebeli sci-fi hangulatot idéző nagy slágerét, a Come On Progeny-t, és megismerkedhetünk olyan különlegességekkel, mint a Window Trinket című szám Klatutól, melytől még a pulzusunk is lelassul, ha átadjuk magunkat különleges hatásának.

Az elmúlt 10 év legjobb chillout zenéit tartalmazó Spotify lista az alábbi linken érhető el: www.bit.ly/10ev_chillout_Spirit_Hotel

Kéthavi átlagbér is megspórolható évente az online bevásárlással

Kéthavi átlagbér is megspórolható évente az online bevásárlással

A technológiai fejlődésnek köszönhetően a trend egyértelműen az online vásárlás irányába mutat, így egyre több szupermarket kereskedik online platformon. A széles kínálat és az igen...
10 tippünk van, ha repülővel utazol

10 tippünk van, ha repülővel utazol

Egy utazásra mindig jó felkészülni, miután megvan a kiszemelt úti cél, el lehet kezdeni tervezgetni a részleteket: utazás módja, szállás típusa, látnivalók stb. Érdemes mindenre odafigyelni és alaposan utánajárni mindennek, hogy zökkenőmentes legyen a...
Egymillió forintba is kerülhet a fővárosi életkezdés

Egymillió forintba is kerülhet a fővárosi életkezdés

Jelentős kompromisszumokra kényszerül, aki most ősszel költözne a fővárosba – köztük elsősorban a friss egyetemisták ütközhetnek nehézségekbe.
Szólj hozzá Te is a cikkhez!
Név:
Hozzászólás:
Ellenőrző kód: