Judy: „Maja a mindenem”

2016. március 17.

Amióta Judy kislánya Maja megszületett, minden nap arról szól a Groovhouse énekesnőjének életében, hogy őt boldoggá tegye. Judy igyekszik az idejét úgy beosztani, hogy minél több időt tölthessen Majszival, ahogy ő becézi.

Judy: „Maja a mindenem”

„Maja születése óriási változást hozott az életünkbe. Körülötte forog minden, és neki köszönhetően újra vannak ünnepeink is. Felnőttként már nem annyira hangsúlyos a karácsony vagy a születésnap, de Maja visszahozta a készülődés varázslatát az életünkbe.” – mondta Judy. „A koncertezések miatt nagyon mozgalmas az életünk, így arra gondoltam, hogy mediterrán élményeket keresve, elutazunk valahová hármasban. Számomra a pihenés csak Majával együtt teljes, szóba sem került, hogy ő otthon maradna.”

„Apa és lánya hihetetlenül jót szórakoztak együtt a fürdőben, - tudtuk meg Judytól – egyszerre csúsztak le a két csúszdán a medencébe, ahol én aggódva vártam őket, ugyanakkor büszke is voltam a bátorságukra.
Judy és családja élményekben gazdagon vágtak neki ismét a hétköznapoknak, ahol Maja az oviban szívesen mesél majd az átélt kalandjairól, Judy és Balázs pedig házasságukat még jobban megerősítve, boldogan vetik bele magukat az előttük álló kihívásokba.

5 titok, amit a pultosok nem árulnak el

5 titok, amit a pultosok nem árulnak el

Addig nem laksz be egy helyet, amíg nincs a közelben törzshelyed, és a keresztnevén szólított pultost nem kezeled emberként. Más szemmel nézed, ha elmondjuk, hogy a jó pultosnak birkatürelme van, és gyakorlatilag bármiről el tud beszélgetni bárkivel?...
Mit árul el rólad az ital, amit rendelsz?

Mit árul el rólad az ital, amit rendelsz?

Senkinek ne legyen illúziója, a bartender attól a pillanattól figyel minket, hogy belépünk az ajtón. Nagyjából meg is tudja mondani, mire számíthat tőlünk, hiszen nap, mint nap ezt...
25 éves A szépség és a szörnyeteg!

25 éves A szépség és a szörnyeteg!

Honnan jött Csészike? Hogyan került a mesébe Mickey egér? Ezek az érdekességek a szerelmi történet legnagyobb rajongóit is meglephetik.
Szólj hozzá Te is a cikkhez!
Név:
Hozzászólás:
Ellenőrző kód: