Judy: „Maja a mindenem”

2016. március 17.

Amióta Judy kislánya Maja megszületett, minden nap arról szól a Groovhouse énekesnőjének életében, hogy őt boldoggá tegye. Judy igyekszik az idejét úgy beosztani, hogy minél több időt tölthessen Majszival, ahogy ő becézi.

Judy: „Maja a mindenem”

„Maja születése óriási változást hozott az életünkbe. Körülötte forog minden, és neki köszönhetően újra vannak ünnepeink is. Felnőttként már nem annyira hangsúlyos a karácsony vagy a születésnap, de Maja visszahozta a készülődés varázslatát az életünkbe.” – mondta Judy. „A koncertezések miatt nagyon mozgalmas az életünk, így arra gondoltam, hogy mediterrán élményeket keresve, elutazunk valahová hármasban. Számomra a pihenés csak Majával együtt teljes, szóba sem került, hogy ő otthon maradna.”

„Apa és lánya hihetetlenül jót szórakoztak együtt a fürdőben, - tudtuk meg Judytól – egyszerre csúsztak le a két csúszdán a medencébe, ahol én aggódva vártam őket, ugyanakkor büszke is voltam a bátorságukra.
Judy és családja élményekben gazdagon vágtak neki ismét a hétköznapoknak, ahol Maja az oviban szívesen mesél majd az átélt kalandjairól, Judy és Balázs pedig házasságukat még jobban megerősítve, boldogan vetik bele magukat az előttük álló kihívásokba.

Spórolj időt 5 lépésben!

Spórolj időt 5 lépésben!

Arról semmit se tanítanak, hogy hogyan bánjunk az időnkkel, az egyik legnagyobb kincsünkkel, ami az életünk során megadatik nekünk.
9 mítosz, amit rosszul tanítottak

9 mítosz, amit rosszul tanítottak

A gyémánt a legkeményebb anyag a Földön? Edison találta fel a villanykörtét? Az űrben nincs gravitáció? Na persze!
5+1 tipp amivel biztonságban lehetünk a közöségi oldalakon

5+1 tipp amivel biztonságban lehetünk a közöségi oldalakon

Megmutatjuk, hogy milyen kihívásokkal találjuk szemben magunkat a közösségi oldalak használatakor és hogyan védekezhetünk ellenük.
Szólj hozzá Te is a cikkhez!
Név:
Hozzászólás:
Ellenőrző kód: