Judy: „Maja a mindenem”

2016. március 17.

Amióta Judy kislánya Maja megszületett, minden nap arról szól a Groovhouse énekesnőjének életében, hogy őt boldoggá tegye. Judy igyekszik az idejét úgy beosztani, hogy minél több időt tölthessen Majszival, ahogy ő becézi.

Judy: „Maja a mindenem”

„Maja születése óriási változást hozott az életünkbe. Körülötte forog minden, és neki köszönhetően újra vannak ünnepeink is. Felnőttként már nem annyira hangsúlyos a karácsony vagy a születésnap, de Maja visszahozta a készülődés varázslatát az életünkbe.” – mondta Judy. „A koncertezések miatt nagyon mozgalmas az életünk, így arra gondoltam, hogy mediterrán élményeket keresve, elutazunk valahová hármasban. Számomra a pihenés csak Majával együtt teljes, szóba sem került, hogy ő otthon maradna.”

„Apa és lánya hihetetlenül jót szórakoztak együtt a fürdőben, - tudtuk meg Judytól – egyszerre csúsztak le a két csúszdán a medencébe, ahol én aggódva vártam őket, ugyanakkor büszke is voltam a bátorságukra.
Judy és családja élményekben gazdagon vágtak neki ismét a hétköznapoknak, ahol Maja az oviban szívesen mesél majd az átélt kalandjairól, Judy és Balázs pedig házasságukat még jobban megerősítve, boldogan vetik bele magukat az előttük álló kihívásokba.

Tanulj meg kérni a főnöködtől!

Tanulj meg kérni a főnöködtől!

Ha összeugrik a gyomrod, vagy gombóc lesz a torkodban már attól a gondolattól is, hogy a főnököd elé járulj a kéréseddel, ez a cikk neked íródott.
Az online vásárlás Top 10-es listája

Az online vásárlás Top 10-es listája

Az internet elterjedése forradalmasította a vásárlási szokásokat. Mivel számos előnnyel jár, ha online webshopban vásárlunk, ezért az emberek jó nagy százaléka szinte már csak nézelődni jár a boltokba. Nézzük csak, milyen privilégiumai vannak azoknak,...
A 10 legelképesztőbb internetes átverés

A 10 legelképesztőbb internetes átverés

Fizetős Facebook, ingyen pénz, és a hagyma, amivel telefont tölthetünk – összeszedtük az elmúlt évek legnagyobb átveréseit.
Szólj hozzá Te is a cikkhez!
Név:
Hozzászólás:
Ellenőrző kód: