6 tipp, hogy 5 kilóval vékonyabbnak látszódj

2017. október 25.

Diétázni persze kell, de nem egészségtelen módon. Vannak azonban helyzetek, amikor azonnal várjuk az eredményt - ilyenkor kell játszani a ruhákkal például...

6 tipp, hogy 5 kilóval vékonyabbnak látszódj

Nemcsak fogyókúrával érhetjük el, hogy karcsúbbnak tűnjünk. A helyes öltözködés illetve néhány sminktrükk sokat segíthet abban, hogy újra megtanuljuk felfedezni saját szépségünket. A Pár perc egészség blog az alábbi tippeket adja.

Játszunk a pirosítóval

Az arcpirosítóval a homlokot és az arccsontot kell kiemelni ahhoz, hogy az arc keskenyebbnek tűnjön. Felejtsük el, hogy az arc közepére rózsaszín pírt teszünk! Ehelyett a járomcsont felső részére, szinte már a szem sarkához tegyük a pirosítót, ettől optikailag keskenyebbé válik az arc.

Előnyben a V nyakú darabok

A felsőrész vagy a ruha nyakkivágása az egész öltözék hatását befolyásolja. Egy szép V nyakú dekoltázs a nyakra tereli a figyelmet, a nyak és a felsőtest hangsúlyozásával pedig optikailag megnyúlik az alak. Egy hosszú nyaklánccal is ugyanezt a hatást érhetjük el.

Egyszínű ruhák

A sötét színek slankító hatását mindenki jól ismeri, az egyszínű öltözék szembetűnő módon képes megnyújtani az alakot. Ha feketébe öltözünk, akkor vékonyabbnak tűnünk, persze ez nem jelenti azt, hogy a ruhatárunk csak fekete ruhákból álljon. A sötét árnyalatokkal ugyanúgy vékonyabbnak tűnhetünk. Legyen a gardróbban többek között sötétkék, csokoládébarna, sötétszürke színű csinos öltözet.

Magas sarkú cipő kötelező

Ha magas sarkú cipőt viselünk, az megnyújtja az alakunkat, a popsit feljebb tolja és feszesebbnek mutatja. A magassarkú cipők segítenek abban is, hogy a női lábak formásabbnak, hosszabbnak és még gyönyörűbbnek tűnjenek. Egy csinos magassarkú a nőket nem csak optikailag nyújtja, de még magabiztosabbá és elegánsabbá teszi. Egy apró trükk: ha a cipő és a nadrág színben harmonizál, még jobban karcsúsít.

Méretünk szerint öltözködjünk!

Soha ne viseljünk olyan ruhát, ami túl szűk, testre tapadó fazonú, itt-ott bevág, mert mindent felfed, amit nem akarunk. Ugyanúgy előnytelen, az „ápol és eltakar”, lezser több mérettel bővebb stílusú ruhadarab. A bő felsők és nadrágok ugyanis teljesen eltorzítják a testet. A megfelelő szabásvonal egyszerre hangsúlyoz és terel, a szépre vonzza a tekintetet, az előnytelen részleteket pedig eltakarja. Egy félvállas felső pedig keskenyíti a vállakat.

Hordjunk övet!

A derékon körbefutó öv kiemeli a derekat, ugyanakkor  optikailag megtöri az alsó- és felsőtest látványát. Ez az optikai csalás is rendkívüli módon karcsúsít. Arra figyeljünk, hogy az övet ne hordjuk a csípőre tolva, inkább a derék közelében.

Cimkék: lelki egészség, szépségápolás, test, testkép
Nyári vitaminbomba a bőrnek

Nyári vitaminbomba a bőrnek

A nyár a szabadság, a lazítás időszaka. Ilyenkor sokkal könnyedebben próbálunk élni, már ha munkánk, családunk, élethelyzetünk éppen engedi. Fesztiválok ideje, strandolás, esti bulik – ez mind-mind csupa remek program, de sajnos előfordulhat, hogy...
Na, mi van a napvédő krémben?

Na, mi van a napvédő krémben?

A gondtalan, egész napos tengerparti napozások kora minden kétséget kizárólag lejárt. Ezzel együtt nagyon nem mindegy, mit kenünk magunkra, hogy óvjuk bőrünket – egyes hatóanyagok kifejezetten károsak is lehetnek.
Számoljunk le a narancsbőrrel!

Számoljunk le a narancsbőrrel!

Tízből nyolcan küzdünk vele, hol eredményesebben, hol pedig nem annyira. Lehet öröklött, hormonális, és kialakulhat a helytelen táplálkozás és a mozgásszegény életmód miatt is. Itt az ideje, hogy leszámoljunk a narancsbőrrel!
Szólj hozzá Te is a cikkhez!
Név:
Hozzászólás:
Ellenőrző kód:
 
Hozzászólások (1)
Erika 2017-10-25 21:09:07
Köszönöm a tippet!