6 tipp, hogy 5 kilóval vékonyabbnak látszódj

2017. október 25.

Diétázni persze kell, de nem egészségtelen módon. Vannak azonban helyzetek, amikor azonnal várjuk az eredményt - ilyenkor kell játszani a ruhákkal például...

6 tipp, hogy 5 kilóval vékonyabbnak látszódj

Nemcsak fogyókúrával érhetjük el, hogy karcsúbbnak tűnjünk. A helyes öltözködés illetve néhány sminktrükk sokat segíthet abban, hogy újra megtanuljuk felfedezni saját szépségünket. A Pár perc egészség blog az alábbi tippeket adja.

Játszunk a pirosítóval

Az arcpirosítóval a homlokot és az arccsontot kell kiemelni ahhoz, hogy az arc keskenyebbnek tűnjön. Felejtsük el, hogy az arc közepére rózsaszín pírt teszünk! Ehelyett a járomcsont felső részére, szinte már a szem sarkához tegyük a pirosítót, ettől optikailag keskenyebbé válik az arc.

Előnyben a V nyakú darabok

A felsőrész vagy a ruha nyakkivágása az egész öltözék hatását befolyásolja. Egy szép V nyakú dekoltázs a nyakra tereli a figyelmet, a nyak és a felsőtest hangsúlyozásával pedig optikailag megnyúlik az alak. Egy hosszú nyaklánccal is ugyanezt a hatást érhetjük el.

Egyszínű ruhák

A sötét színek slankító hatását mindenki jól ismeri, az egyszínű öltözék szembetűnő módon képes megnyújtani az alakot. Ha feketébe öltözünk, akkor vékonyabbnak tűnünk, persze ez nem jelenti azt, hogy a ruhatárunk csak fekete ruhákból álljon. A sötét árnyalatokkal ugyanúgy vékonyabbnak tűnhetünk. Legyen a gardróbban többek között sötétkék, csokoládébarna, sötétszürke színű csinos öltözet.

Magas sarkú cipő kötelező

Ha magas sarkú cipőt viselünk, az megnyújtja az alakunkat, a popsit feljebb tolja és feszesebbnek mutatja. A magassarkú cipők segítenek abban is, hogy a női lábak formásabbnak, hosszabbnak és még gyönyörűbbnek tűnjenek. Egy csinos magassarkú a nőket nem csak optikailag nyújtja, de még magabiztosabbá és elegánsabbá teszi. Egy apró trükk: ha a cipő és a nadrág színben harmonizál, még jobban karcsúsít.

Méretünk szerint öltözködjünk!

Soha ne viseljünk olyan ruhát, ami túl szűk, testre tapadó fazonú, itt-ott bevág, mert mindent felfed, amit nem akarunk. Ugyanúgy előnytelen, az „ápol és eltakar”, lezser több mérettel bővebb stílusú ruhadarab. A bő felsők és nadrágok ugyanis teljesen eltorzítják a testet. A megfelelő szabásvonal egyszerre hangsúlyoz és terel, a szépre vonzza a tekintetet, az előnytelen részleteket pedig eltakarja. Egy félvállas felső pedig keskenyíti a vállakat.

Hordjunk övet!

A derékon körbefutó öv kiemeli a derekat, ugyanakkor  optikailag megtöri az alsó- és felsőtest látványát. Ez az optikai csalás is rendkívüli módon karcsúsít. Arra figyeljünk, hogy az övet ne hordjuk a csípőre tolva, inkább a derék közelében.

Cimkék: lelki egészség, szépségápolás, test, testkép
Esik a hó? Nem, ez „csak” korpa...

Esik a hó? Nem, ez „csak” korpa...

Elkapni egy rosszalló tekintetet, ahogy valaki a korpát nézi a vállunkon, talán az egyik legkínosabb dolog, ami egy nővel történhet. A korpásodás első jelére a legtöbben elkezdenek...
Az idei év színe a lila

Az idei év színe a lila

A színek fontos szerepet töltenek be életünkben, hiszen azok nem csupán a szivárvány összes árnyalatával teszik pompázatossá világunkat, hanem segítségükkel hangulatokat, érzelmeket fejezhetünk ki. A lila szín nagyon sok jelentést hordoz magában, ilyen...
A leggyakoribb bőrproblémák és kezeléseik

A leggyakoribb bőrproblémák és kezeléseik

A hideg időben sokkal inkább előtérbe kerülnek a különféle bőrproblémák, hiszen ilyenkor fokozatosan fakul a barna bőrszín, aminek jótékony hatása a bőrhibák elfedése. De melyek a leggyakoribb...
Szólj hozzá Te is a cikkhez!
Név:
Hozzászólás:
Ellenőrző kód:
 
Hozzászólások (1)
Erika 2017-10-25 21:09:07
Köszönöm a tippet!