30 kilót fogyott Janet Jackson!

2017. szeptember 12.

Nyolc hónappal kisfia születése után ismét kirobbanó formában van az énekesnő. Ráadásul úgy tűnik, minden tekintetben visszatért!

30 kilót fogyott Janet Jackson!

Az énekesnő State of the World turnéja csütörtökön startolt el, ahol a rajongók alig hittek a szemüknek, hiszen legutóbbi Instagram fotóin még teljesen más külsővel láthatták kedvencüket - írja a hirado.hu.

Első gyermeke, a kis Eissa nyolc hónappal ezelőtt született, a terhesség alatt Janet pedig komoly felesleget szedett fel, amit a nyári hónapok alatt az utolsó dekáig lefaragott.  

A kulturális különbségek öt év után szakították szét Jacksont és férjét, Wissam Al Manát. A válási procedúra még nem zárult le, ennek ellenére a korábban a négy fal közé “bezárt” énekesnő elhagyta Londont és visszatért Amerikába kisfiával. Ekkor pedig gőzerővel kezdett el dolgozni visszatérésén, amelyről párja mellett még csak nem is álmodozhatott.

A Louisianában tartott koncerten leplezte le a sztár közel 30 kilós fogyását, amit 90-es évekbeli szettekben mutatott meg a tomboló tömegnek. Janet nem először hajtja végre a a sokak számára “lehetetlen küldetést”. A jojó effektus évtizedek óta vissza-vissza tér, de eddig Janet még mindig győzedelmeskedni tudott súlyfeleslege felett. Le a kalappal előtte, sokaknak pozitív példa a sikere.

Cimkék: fogyás, Janet Jackson
Főzéssel támogatja a Budapest Voices az UNICEF Magyarországot

Főzéssel támogatja a Budapest Voices az UNICEF Magyarországot

Száz adag babgulyást és száz adag túrós-gombás tésztát főznek a Budapest Voices tagjai augusztus 5-én a Szimpla Kertben. Az ételt a helyszínen árusítják, és a bevétellel az UNICEF Magyarország...
Illusztris társaságba került a Grace Klinika egykori sármos dokija

Illusztris társaságba került a Grace Klinika egykori sármos dokija

Kevesen tudják, hogy a Grace Klinikában Dr. Derek Shepherdet egykoron alakító színész, Patrick Dempsey régóta a sebesség bűvöletében él. Az 52 éves színész a Le Mans-i 24 órás autóverseny...
Megjelent a The Biebers új klipje!

Megjelent a The Biebers új klipje!

„Dübörög a lábunktól a föld, dübörög a hangunktól a ház, agyadat ritmus rázza fel, szíveden úrrá lesz a láz”. Meghallva ezeket a sorokat, mindenki elkezd topogni és a 90-es évekbe repíti vissza magát a nagy magnók, a színes ruhák és a neon...
Szólj hozzá Te is a cikkhez!
Név:
Hozzászólás:
Ellenőrző kód: