30 kilót fogyott Janet Jackson!

2017. szeptember 12.

Nyolc hónappal kisfia születése után ismét kirobbanó formában van az énekesnő. Ráadásul úgy tűnik, minden tekintetben visszatért!

30 kilót fogyott Janet Jackson!

Az énekesnő State of the World turnéja csütörtökön startolt el, ahol a rajongók alig hittek a szemüknek, hiszen legutóbbi Instagram fotóin még teljesen más külsővel láthatták kedvencüket - írja a hirado.hu.

Első gyermeke, a kis Eissa nyolc hónappal ezelőtt született, a terhesség alatt Janet pedig komoly felesleget szedett fel, amit a nyári hónapok alatt az utolsó dekáig lefaragott.  

A kulturális különbségek öt év után szakították szét Jacksont és férjét, Wissam Al Manát. A válási procedúra még nem zárult le, ennek ellenére a korábban a négy fal közé “bezárt” énekesnő elhagyta Londont és visszatért Amerikába kisfiával. Ekkor pedig gőzerővel kezdett el dolgozni visszatérésén, amelyről párja mellett még csak nem is álmodozhatott.

A Louisianában tartott koncerten leplezte le a sztár közel 30 kilós fogyását, amit 90-es évekbeli szettekben mutatott meg a tomboló tömegnek. Janet nem először hajtja végre a a sokak számára “lehetetlen küldetést”. A jojó effektus évtizedek óta vissza-vissza tér, de eddig Janet még mindig győzedelmeskedni tudott súlyfeleslege felett. Le a kalappal előtte, sokaknak pozitív példa a sikere.

Cimkék: fogyás, Janet Jackson
Egyre több a vád Kevin Spacey-vel szemben

Egyre több a vád Kevin Spacey-vel szemben

Szorul a hurok Kevin Spacey körül: újabb ügyben nyomoz a londoni rendőrség.
5 lecke Oprah Winfreytől

5 lecke Oprah Winfreytől

- Nem számít, hogy mi a neved, az sem, hogy honnan jössz. A győzelem csakis rajtad áll – vallja Oprah Winfrey. Esetében ezek nemcsak üres szavak, élettörténete is igazolja.
Teljesen összetört Catherine Zeta-Jones

Teljesen összetört Catherine Zeta-Jones

Catherine Zeta-Jones fájdalmát fejezte ki, hogy férjét, Michael Douglas-t szexuális zaklatással vádolták meg. A színésznő teljes mellszélességgel kiáll Douglas mellett.
Szólj hozzá Te is a cikkhez!
Név:
Hozzászólás:
Ellenőrző kód: