30 kilót fogyott Janet Jackson!

2017. szeptember 12.

Nyolc hónappal kisfia születése után ismét kirobbanó formában van az énekesnő. Ráadásul úgy tűnik, minden tekintetben visszatért!

30 kilót fogyott Janet Jackson!

Az énekesnő State of the World turnéja csütörtökön startolt el, ahol a rajongók alig hittek a szemüknek, hiszen legutóbbi Instagram fotóin még teljesen más külsővel láthatták kedvencüket - írja a hirado.hu.

Első gyermeke, a kis Eissa nyolc hónappal ezelőtt született, a terhesség alatt Janet pedig komoly felesleget szedett fel, amit a nyári hónapok alatt az utolsó dekáig lefaragott.  

A kulturális különbségek öt év után szakították szét Jacksont és férjét, Wissam Al Manát. A válási procedúra még nem zárult le, ennek ellenére a korábban a négy fal közé “bezárt” énekesnő elhagyta Londont és visszatért Amerikába kisfiával. Ekkor pedig gőzerővel kezdett el dolgozni visszatérésén, amelyről párja mellett még csak nem is álmodozhatott.

A Louisianában tartott koncerten leplezte le a sztár közel 30 kilós fogyását, amit 90-es évekbeli szettekben mutatott meg a tomboló tömegnek. Janet nem először hajtja végre a a sokak számára “lehetetlen küldetést”. A jojó effektus évtizedek óta vissza-vissza tér, de eddig Janet még mindig győzedelmeskedni tudott súlyfeleslege felett. Le a kalappal előtte, sokaknak pozitív példa a sikere.

Cimkék: fogyás, Janet Jackson
A forgatáson sem volt tiszta Kirsten Dunst

A forgatáson sem volt tiszta Kirsten Dunst

Egy forgatáson véletlenül igazi marihuánát szívott Kirsten Dunst, ezért haza kellett küldeni.
Robert Pattinson ott hagyta a barátnőjét?

Robert Pattinson ott hagyta a barátnőjét?

Az utóbbi hónapok történései nagyon is erre utalnak. Most pedig itt az újabb jel.
Miley Cyrus és a házasság

Miley Cyrus és a házasság

Egy ideje arról írtak a lapok, hogy az énekesnő, és párja, Liam Hemsworth eljegyezték egymást, esetleg már házasok is.
Szólj hozzá Te is a cikkhez!
Név:
Hozzászólás:
Ellenőrző kód: