30 kilót fogyott Janet Jackson!

2017. szeptember 12.

Nyolc hónappal kisfia születése után ismét kirobbanó formában van az énekesnő. Ráadásul úgy tűnik, minden tekintetben visszatért!

30 kilót fogyott Janet Jackson!

Az énekesnő State of the World turnéja csütörtökön startolt el, ahol a rajongók alig hittek a szemüknek, hiszen legutóbbi Instagram fotóin még teljesen más külsővel láthatták kedvencüket - írja a hirado.hu.

Első gyermeke, a kis Eissa nyolc hónappal ezelőtt született, a terhesség alatt Janet pedig komoly felesleget szedett fel, amit a nyári hónapok alatt az utolsó dekáig lefaragott.  

A kulturális különbségek öt év után szakították szét Jacksont és férjét, Wissam Al Manát. A válási procedúra még nem zárult le, ennek ellenére a korábban a négy fal közé “bezárt” énekesnő elhagyta Londont és visszatért Amerikába kisfiával. Ekkor pedig gőzerővel kezdett el dolgozni visszatérésén, amelyről párja mellett még csak nem is álmodozhatott.

A Louisianában tartott koncerten leplezte le a sztár közel 30 kilós fogyását, amit 90-es évekbeli szettekben mutatott meg a tomboló tömegnek. Janet nem először hajtja végre a a sokak számára “lehetetlen küldetést”. A jojó effektus évtizedek óta vissza-vissza tér, de eddig Janet még mindig győzedelmeskedni tudott súlyfeleslege felett. Le a kalappal előtte, sokaknak pozitív példa a sikere.

Cimkék: fogyás, Janet Jackson
Leszbikus lányáról beszélt Zalatnay

Leszbikus lányáról beszélt Zalatnay

Zalatnay Saroltának hosszú idejébe telt feldolgozni lánya másságát, aki most Londonban él egy háromgyermekes asszonnyal.
Kristen Stewart meglepő nyilatkozatot tett

Kristen Stewart meglepő nyilatkozatot tett

A Twilight saga egy csapásra világhírűvé tette, de komoly árat fizetett érte...
Reese Witherspoon kiszállt Nicole Kidman kedvéért

Reese Witherspoon kiszállt Nicole Kidman kedvéért

A Pale Blue Dot című film egyik szerepéről mondott le (egyesek szerint kidobták) Reese Witherspoon, hogy a Hatalmas kis hazugságok második szezonja gördülékenyen elkezdődhessen.
Szólj hozzá Te is a cikkhez!
Név:
Hozzászólás:
Ellenőrző kód: