Alkoholizmusával küzd továbbra is Ben Affleck

2017. október 10.

Az alkoholfüggőség nem olyan dolog, amiből egy csettintésre ki lehet gyógyulni. Ben Affleck már több, mint fél éve egy Los Angeles-i centrumban kap kezeléseket.

Alkoholizmusával küzd továbbra is Ben Affleck

A sztár először exe, Jennifer Garner és közös gyermekei kedvéért vett részt az év elején egy öt hetes elvonókúrán - írja a hirado.hu.

“Túl vagyok az elvonón, melyen alkoholfüggőségem miatt vettem részt, és mellyel már régóta küzdök és fogok is a jövőben. Teljes életet akarok élni és gyermekeim számára a legjobb apa szeretnék lenni.” – nyilatkozta a színész még tavasszal.

Ben azonban azóta is kezeléseken vesz részt, a minap például kifejezetten jókedvűen fotózták le a szanatórium előtt. Az azért még így is látszik rajta, hogy megviseli függősége, nincs a legjobb formájában. A kilók is felszaladtak rá, ami mondjuk a Batman ruhájában nem szembetűnő, de melegítőben már annál inkább.

Affleck és Garner idén áprilisban adták be a válási papírokat, nagyjából innen datálható a sztár és új barátnőjének, Lidsay Shookus producernek a kapcsolata.

Cimkék: Ben Affleck
Dolgozatot ihletett Reese Witherspoon

Dolgozatot ihletett Reese Witherspoon

A Doktor Szöszi című film ihlette egy lány 15 ezer szavas szakdolgozatát, amit aztán beparfümözve át is adott a színésznőnek.
Katy Perry kínos elcsúszása

Katy Perry kínos elcsúszása

Az American Idol egyik selejtezőjében csúszott el magassarkújában olyan szerencsétlenül, hogy a vége kínos villantás lett.
Cameron Diaz végleg befejezi

Cameron Diaz végleg befejezi

A fiatal, csinos színésznőkből van elég Amerikában, egyesek piszkosul dögösek és még tehetségesek is, mások kevésbe, ebben a túlkínálatban pedig olyan színésznők esnek ki a pikszisből, mint Cameron Diaz.
Szólj hozzá Te is a cikkhez!
Név:
Hozzászólás:
Ellenőrző kód: