Alkoholizmusával küzd továbbra is Ben Affleck

2017. október 10.

Az alkoholfüggőség nem olyan dolog, amiből egy csettintésre ki lehet gyógyulni. Ben Affleck már több, mint fél éve egy Los Angeles-i centrumban kap kezeléseket.

Alkoholizmusával küzd továbbra is Ben Affleck

A sztár először exe, Jennifer Garner és közös gyermekei kedvéért vett részt az év elején egy öt hetes elvonókúrán - írja a hirado.hu.

“Túl vagyok az elvonón, melyen alkoholfüggőségem miatt vettem részt, és mellyel már régóta küzdök és fogok is a jövőben. Teljes életet akarok élni és gyermekeim számára a legjobb apa szeretnék lenni.” – nyilatkozta a színész még tavasszal.

Ben azonban azóta is kezeléseken vesz részt, a minap például kifejezetten jókedvűen fotózták le a szanatórium előtt. Az azért még így is látszik rajta, hogy megviseli függősége, nincs a legjobb formájában. A kilók is felszaladtak rá, ami mondjuk a Batman ruhájában nem szembetűnő, de melegítőben már annál inkább.

Affleck és Garner idén áprilisban adták be a válási papírokat, nagyjából innen datálható a sztár és új barátnőjének, Lidsay Shookus producernek a kapcsolata.

Cimkék: Ben Affleck
Taylor Swifték mindent beáldoznak a szerelemért

Taylor Swifték mindent beáldoznak a szerelemért

Eddig sikeresen áthidalták az otthonuk közti távolságot, de Joe Alwyn jövőre talán angliai karrierjének is búcsút int.
Tizennégy millió dollárt adott Clooney

Tizennégy millió dollárt adott Clooney

Clooney általában titokban tartja jócselekedeteit, így most barátja mesélt egy nagylelkű és busás adományáról, amellyel régi barátait segítette.
Titokban jegyezték el Rihannát?

Titokban jegyezték el Rihannát?

Egy árulkodó ékszer miatt indultak meg a találgatások, ami egy képen jelent meg az Instagramon. Kedvesével már nyár óta együtt vannak, és állítólag itt a fordulat...
Szólj hozzá Te is a cikkhez!
Név:
Hozzászólás:
Ellenőrző kód: