Ariana Grande férjhez megy

2018. június 13.

Május óta alkot egy párt Pete Davidsonnal, aki máris féltérdre ereszkedett, és néhány hét randizás után megkérte a kezét.

Ariana Grande férjhez megy

A 24 éves floridai énekesnő, Ariana Grande tavasszal szakított a rapperrel, Mac Millerrel, amely kapcsolatot közösségi oldalán kifejezetten mérgezőként jellemzett - írja a hirado.hu.

Ariana azonban már nem foglalkozik a múlttal, sőt, már a jövőjét tervezgeti, mint Mrs. Davidson. Ez bizony nem vicc, a Saturday Night Live csapatának tagja, a szintén 24 éves Pete Davidson egy méretes gyémánttal pár hét randevúzás után megkérte az énekesnő kezét, aki persze azonnal igent mondott.

“Ez egy igen friss eljegyzés. Két emberről van szó, akik fülig egymásba szerettek és boldoggá teszik a másikat. Az elmúlt napokban kezdtek el erről beszélni, nincs semmi, amit takargatnának” – nyilatkozta a hírről egy bennfentes a People magazinnak.

Ariana Instagram sztorijában már megvillantott egy hatalmas gyémántot, amiről a rajongók úgy hiszik, az lehet az eljegyzési gyűrűje. Amit tudni lehet róla, hogy hatalmas, tehát egy méregdrága “meteort” visel az ujján.

Cimkék: esküvő
Angelina Jolie komoly filmmel tér vissza

Angelina Jolie komoly filmmel tér vissza

Családja meggyilkolása miatt bosszút esküszik majd legújabb filmjében.
Lánykérés az Emmy-gálán

Lánykérés az Emmy-gálán

Glenn Weiss köszöntőbeszéde furcsa véget ért, a rendező megkérte barátnője, Jan Svensden kezét.
A műtét után végre hírt adott magáról Matthew Perry

A műtét után végre hírt adott magáról Matthew Perry

Perforált Matthew Perry bélfala, amely miatt életmentő műtéten esett hetekkel ezelőtt. A színészt rohammentővel szállították az egyik Los Angeles-i kórházba, mivel elviselhetetlen alhasi...
Szólj hozzá Te is a cikkhez!
Név:
Hozzászólás:
Ellenőrző kód: