Ariana Grande férjhez megy

2018. június 13.

Május óta alkot egy párt Pete Davidsonnal, aki máris féltérdre ereszkedett, és néhány hét randizás után megkérte a kezét.

Ariana Grande férjhez megy

A 24 éves floridai énekesnő, Ariana Grande tavasszal szakított a rapperrel, Mac Millerrel, amely kapcsolatot közösségi oldalán kifejezetten mérgezőként jellemzett - írja a hirado.hu.

Ariana azonban már nem foglalkozik a múlttal, sőt, már a jövőjét tervezgeti, mint Mrs. Davidson. Ez bizony nem vicc, a Saturday Night Live csapatának tagja, a szintén 24 éves Pete Davidson egy méretes gyémánttal pár hét randevúzás után megkérte az énekesnő kezét, aki persze azonnal igent mondott.

“Ez egy igen friss eljegyzés. Két emberről van szó, akik fülig egymásba szerettek és boldoggá teszik a másikat. Az elmúlt napokban kezdtek el erről beszélni, nincs semmi, amit takargatnának” – nyilatkozta a hírről egy bennfentes a People magazinnak.

Ariana Instagram sztorijában már megvillantott egy hatalmas gyémántot, amiről a rajongók úgy hiszik, az lehet az eljegyzési gyűrűje. Amit tudni lehet róla, hogy hatalmas, tehát egy méregdrága “meteort” visel az ujján.

Cimkék: esküvő
Csak erre vágyik Kit Harington - szabadulhat Havas Jontól

Csak erre vágyik Kit Harington - szabadulhat Havas Jontól

A Havas Jont alakító 31 éves színészre pár napon belül rá sem lehet majd ismerni. A forgatás véget ért, és komoly lépésre szánta el magát!
Daenerys elbúcsúzott a Trónok harcától

Daenerys elbúcsúzott a Trónok harcától

Érzelmes posztban mondott köszönetet Emilia Clark a kalandért, amelynek az elmúlt közel 10 évben részese lehetett.
Megújul az Alma Együttes

Megújul az Alma Együttes

A nyári szünet után új felállásban, megújult zenei hangzással folytatja a zenélést az Alma Együttes. A 22 éve sikeres gyerekzenekarba a frontember, alapító Buda Gábor mellé három régi-új zenész érkezik: Berkesi Alex (basszusgitár), Ránki András (billentyűs...
Szólj hozzá Te is a cikkhez!
Név:
Hozzászólás:
Ellenőrző kód: