Az örökbefogadás bajnokai

2010. május 21.

Egyelőre Angelina Jolie a koronázatlan királynő, de egyre több a trónkövetelő. Sandra Bullock annyira megszerette pár hete örökbefogadott gyermekét, hogy máris testvért szeretne a számára.

Divat lett Hollywoodban – és így divat lett az egész világon. Hogy Angelina Jolie volt-e az első, aki magához vett egy árvát, ma már nem is érdekes, de mindenképpen sokat tett azért, hogy a sztárok eme nemes ügy mellé álljanak.
 
A Jolie-Pitt páros már-már kínosan ügyel arra, hogy legalább annyi adoptált gyermekük legyen, mint ahány saját, újabb gyerekről most is szólnak pletykák, egyelőre azt nem tudni csupán, hogy a színésznő gömbölyödik vagy máshonnan érkezik az új kicsi.
 
Legutóbb pedig Sandra Bullock került a címlapokra. Az Oscar-gálát követően ugyan utolérte őt is átok, és kiderül, szeretett férje fűvel-fával megcsalta, a színésznő nem sokáig szomorkodott. Örökbe fogadta kisfiát, újra mosolyog, és máris kistestvért tervez.
 
Képes összeállításunkban Hollywood nagycsaládod sztárjai!

Az örökbefogadás bajnokai

Ajánljuk még:
- Hollywoodi anyukák - képgaléria
 

Cimkék: Angelina Jolie, Brad Pitt, Katherine Heigl, Madonna, Nicole Kidman, Sandra Bullock, Sharon Stone, Tom Cruise
Komoly beteg Jason Biggs felesége

Komoly beteg Jason Biggs felesége

Jenny Mollen hat hónappal a szülés után ment el orvoshoz. Kiderült, hogy a pajzsmirigyével van gond, emiatt vészesen le is fogyott...
Viszkok Fruzsi számára Zac Efron a tökéletes pasi

Viszkok Fruzsi számára Zac Efron a tökéletes pasi

Dallos Bogi tavaly indította a 7kornálam! című youtube talkshowját, ahol hétről hétre, egy-egy híres személyiséget invitált meg magához. A második évad friss epizódjában a fiatal énekesnő...
Leszokott az alkoholról Kate Moss

Leszokott az alkoholról Kate Moss

A híresen vad életéről és botrányairól híres egykori szupermodell úgy tűnik, megszelídült...
Szólj hozzá Te is a cikkhez!
Név:
Hozzászólás:
Ellenőrző kód: