Betegség miatt hirtelen lemondta a koncertet

2018. június 12.

Demi Lovato nem tudott fellépni tegnap este az angol fővárosban. Nagyon megijedt, hogy csalódást okoz a rajongóinak.

Betegség miatt hirtelen lemondta a koncertet

Demi Lovato éppen egy világkörüli turnén van, ám azt most kénytelen volt azt egészségügyi okok miatt megszakítani. Hangszálai megduzzadtak, így nem tudott színpadra lépni. Közösségi oldalára írt egy szívhez szóló üzenetet rajongóinak. Ebben leírta, hogy nagyon sajnálja, hogy csalódást kell okoznia az embereknek, de ha nem tartja be az orvosok tanácsait, akkor az egész turnéja veszélybe kerülhet - írja a Blikk.

– Nagyon sajnálom, hogy csalódást kell okoznom a rajongóimnak, akik több órát utaztak autóval vagy repülővel, hogy Londonban legyenek és azoktól is bocsánatot kérek, akik születésnapjukra, vagy valamilyen más különleges alkalomból kaptak jegyeket. Meghasad a szívem, hogy cserben kell hagylak titeket – üzente követőinek az énekesnő.

Demi Lovato még videóüzeneten keresztül is elnézést kért. Ezen hallatszik, hogy valóban elment teljesen a hangja. Az elmaradt koncertet természetesen bepótolja a hónap végén.

Angelina Jolie komoly filmmel tér vissza

Angelina Jolie komoly filmmel tér vissza

Családja meggyilkolása miatt bosszút esküszik majd legújabb filmjében.
Lánykérés az Emmy-gálán

Lánykérés az Emmy-gálán

Glenn Weiss köszöntőbeszéde furcsa véget ért, a rendező megkérte barátnője, Jan Svensden kezét.
A műtét után végre hírt adott magáról Matthew Perry

A műtét után végre hírt adott magáról Matthew Perry

Perforált Matthew Perry bélfala, amely miatt életmentő műtéten esett hetekkel ezelőtt. A színészt rohammentővel szállították az egyik Los Angeles-i kórházba, mivel elviselhetetlen alhasi...
Szólj hozzá Te is a cikkhez!
Név:
Hozzászólás:
Ellenőrző kód: