Betegség miatt hirtelen lemondta a koncertet

2018. június 12.

Demi Lovato nem tudott fellépni tegnap este az angol fővárosban. Nagyon megijedt, hogy csalódást okoz a rajongóinak.

Betegség miatt hirtelen lemondta a koncertet

Demi Lovato éppen egy világkörüli turnén van, ám azt most kénytelen volt azt egészségügyi okok miatt megszakítani. Hangszálai megduzzadtak, így nem tudott színpadra lépni. Közösségi oldalára írt egy szívhez szóló üzenetet rajongóinak. Ebben leírta, hogy nagyon sajnálja, hogy csalódást kell okoznia az embereknek, de ha nem tartja be az orvosok tanácsait, akkor az egész turnéja veszélybe kerülhet - írja a Blikk.

– Nagyon sajnálom, hogy csalódást kell okoznom a rajongóimnak, akik több órát utaztak autóval vagy repülővel, hogy Londonban legyenek és azoktól is bocsánatot kérek, akik születésnapjukra, vagy valamilyen más különleges alkalomból kaptak jegyeket. Meghasad a szívem, hogy cserben kell hagylak titeket – üzente követőinek az énekesnő.

Demi Lovato még videóüzeneten keresztül is elnézést kért. Ezen hallatszik, hogy valóban elment teljesen a hangja. Az elmaradt koncertet természetesen bepótolja a hónap végén.

Csak erre vágyik Kit Harington - szabadulhat Havas Jontól

Csak erre vágyik Kit Harington - szabadulhat Havas Jontól

A Havas Jont alakító 31 éves színészre pár napon belül rá sem lehet majd ismerni. A forgatás véget ért, és komoly lépésre szánta el magát!
Daenerys elbúcsúzott a Trónok harcától

Daenerys elbúcsúzott a Trónok harcától

Érzelmes posztban mondott köszönetet Emilia Clark a kalandért, amelynek az elmúlt közel 10 évben részese lehetett.
Megújul az Alma Együttes

Megújul az Alma Együttes

A nyári szünet után új felállásban, megújult zenei hangzással folytatja a zenélést az Alma Együttes. A 22 éve sikeres gyerekzenekarba a frontember, alapító Buda Gábor mellé három régi-új zenész érkezik: Berkesi Alex (basszusgitár), Ránki András (billentyűs...
Szólj hozzá Te is a cikkhez!
Név:
Hozzászólás:
Ellenőrző kód: