Daenerys elbúcsúzott a Trónok harcától

2018. június 21.

Érzelmes posztban mondott köszönetet Emilia Clark a kalandért, amelynek az elmúlt közel 10 évben részese lehetett.

Daenerys elbúcsúzott a Trónok harcától

Véget ért a Trónok harca nyolcadik, egyben befejező évadának forgatása, a széria gyönyörű főszereplője, a Daenerys Targaryen alakító Emilia Clarke pedig már búcsút is mondott a stábnak - írja a hirado.hu.

“Hajóra szálltam, hogy elköszönjek attól a szigettől, ami közel egy évtizeden át az otthonom volt, messze az igazi otthonomtól. Ez volt aztán az utazás! Köszönöm neked Trónok harca, hogy olyan életem lehetett, amiről álmodni sem mertem, és a családot, akiket mindig hiányolni fogok” – írta a virágos réten készült fotója mellé a színésznő.

Bár a kamerák nem forognak tovább, és a stáb az új évad promóciós turnéjáig szétszéled, a rajongóknak még várniuk kell a befejezésre, hiszen az utolsó epizódokat 2019-ben tűzi csupán műsorára az HBO.

Emilia nemrégiben adott interjút a Vanity Fairnek, amelyben elhintett némi utalást karaktere utolsó jeleneteiről, amely vélhetően sok rajongót meg fog döbbenteni, sőt, a színésznő maga is sajnálja, hogy ez lett az utolsó benyomása Daenerysről.

Még egy folytatást aláírt Reese Whiterspoon

Még egy folytatást aláírt Reese Whiterspoon

Ezzel pedig a 2000-es évek egyik legromantikusabb alkotása újra a filmvászonra kerülhet..
Film készül Paul Walkerről

Film készül Paul Walkerről

I am Paul Walker címmel érkezik a dokumentumfilm, amelyben rokonok, barátok, kollégák is megszólalnak majd.
Blake Sheton elismerte, hogy ivott

Blake Sheton elismerte, hogy ivott

A Voice egyik zsűritagja az oregoni Pendletonban, egy koncert közben esett össze, alkoholos befolyásoltságával magyarázta a történteket.
Szólj hozzá Te is a cikkhez!
Név:
Hozzászólás:
Ellenőrző kód: