Demcsák Zsuzsa fegyelmit kapott

2013. május 24.

A TV2 műsorvezetője a Mokka adásában nevette el magát egy sajnálatos hír kapcsán, amely szerint szamarak téptek szét egy férfit - a csatorna fegyelmivel büntette.

Demcsák Zsuzsa fegyelmit kapott

A hír felolvasása közben Demcsák nem tudta visszafogni érzelmeit, és nevetésben tört ki, ezzel megsértve az elhunyt férfi hozzátartozóit. A műsorvezető az eset után bocsánatot kért és sajnálatát fejezte ki a gyászoló családnak, a csatorna azonban fegyelmivel büntette - írja a Blikk

– A TV2 nem tud együtt élni ilyen hibákkal. Ezek ugyanis nem csak a hibát elkövető műsorvezető presztízsét és szakmai hitelét rombolják. Az egész csatorna és az itt dolgozók számára is szégyen, hogy akaratunk ellenére megbántottunk egy gyászoló családot. Ahogy Demcsák Zsuzsának kötelessége ezt a helyzetet rendezni a családdal, úgy kötelessége a csatornának mindent elkövetnie az ilyen esetek megelőzése érdekében – nyilatkozta a Blikknek György Bence, a TV2 aktuális műsorainak felelős szerkesztője.

– Mind az interneten, mind házon belül is zajlik a vita arról, hogy maradhat-e a TV2-nél az, aki ilyen súlyos hibát elkövet. Abban viszont mindenki egyetért, hogy ha igen, akkor is csak azzal a tudattal, hogy ilyenért még egyszer sem a csatorna, sem a nézők nem bocsáthatnak meg – tette hozzá.

Korábban írtuk:

- Egyre durvább a Demcsák sztori

Asszisztensével csináltatta Miley Cyrus

Asszisztensével csináltatta Miley Cyrus

Az extravagáns énekesnő közös tetoválást csináltott asszisztensével, Cheyne Thomasszal – írja a Daily Mail.
Julia Robertsnek elege lett Nicole Kidmanből

Julia Robertsnek elege lett Nicole Kidmanből

Közös filmet forgatnak, de barátnők a jelek szerint nem lesznek: Juliát mindenki imádja a stábban, de az ausztrál színésznőért már senki sem rajong.
Britney nem okosabb, mint egy ötödikes

Britney nem okosabb, mint egy ötödikes

Legalábbis a matekkal meggyűlt a baja, amikor idősebb fiának akart segíteni a házi feladatában.
Szólj hozzá Te is a cikkhez!
Név:
Hozzászólás:
Ellenőrző kód: