Demcsák Zsuzsa fegyelmit kapott

2013. május 24.

A TV2 műsorvezetője a Mokka adásában nevette el magát egy sajnálatos hír kapcsán, amely szerint szamarak téptek szét egy férfit - a csatorna fegyelmivel büntette.

Demcsák Zsuzsa fegyelmit kapott

A hír felolvasása közben Demcsák nem tudta visszafogni érzelmeit, és nevetésben tört ki, ezzel megsértve az elhunyt férfi hozzátartozóit. A műsorvezető az eset után bocsánatot kért és sajnálatát fejezte ki a gyászoló családnak, a csatorna azonban fegyelmivel büntette - írja a Blikk

– A TV2 nem tud együtt élni ilyen hibákkal. Ezek ugyanis nem csak a hibát elkövető műsorvezető presztízsét és szakmai hitelét rombolják. Az egész csatorna és az itt dolgozók számára is szégyen, hogy akaratunk ellenére megbántottunk egy gyászoló családot. Ahogy Demcsák Zsuzsának kötelessége ezt a helyzetet rendezni a családdal, úgy kötelessége a csatornának mindent elkövetnie az ilyen esetek megelőzése érdekében – nyilatkozta a Blikknek György Bence, a TV2 aktuális műsorainak felelős szerkesztője.

– Mind az interneten, mind házon belül is zajlik a vita arról, hogy maradhat-e a TV2-nél az, aki ilyen súlyos hibát elkövet. Abban viszont mindenki egyetért, hogy ha igen, akkor is csak azzal a tudattal, hogy ilyenért még egyszer sem a csatorna, sem a nézők nem bocsáthatnak meg – tette hozzá.

Korábban írtuk:

- Egyre durvább a Demcsák sztori

Nagyon bejött a rajongóknak Mariah Carey ruhája

Nagyon bejött a rajongóknak Mariah Carey ruhája

Az énekesnő mélyen dekoltált, színes ruhában érkezett meg Izraelbe, és a hatás nem is maradt el.
Titokban hazajött Palik László

Titokban hazajött Palik László

A korábbi Forma 1-es riporter két fiával, Vilmossal és Vincével, de felesége, Marsi Anikó nélkül jött Magyarországra. A család Mallorcán telepedett le.
Válik Ben Affleck és Jennifer Garner!

Válik Ben Affleck és Jennifer Garner!

Eddig csak pletyka volt, de egyre több jel utal arra, hogy tényleg vége Jennifer Garner és Ben Affleck házasságának.
Szólj hozzá Te is a cikkhez!
Név:
Hozzászólás:
Ellenőrző kód: