Demcsák Zsuzsa fegyelmit kapott

2013. május 24.

A TV2 műsorvezetője a Mokka adásában nevette el magát egy sajnálatos hír kapcsán, amely szerint szamarak téptek szét egy férfit - a csatorna fegyelmivel büntette.

Demcsák Zsuzsa fegyelmit kapott

A hír felolvasása közben Demcsák nem tudta visszafogni érzelmeit, és nevetésben tört ki, ezzel megsértve az elhunyt férfi hozzátartozóit. A műsorvezető az eset után bocsánatot kért és sajnálatát fejezte ki a gyászoló családnak, a csatorna azonban fegyelmivel büntette - írja a Blikk

– A TV2 nem tud együtt élni ilyen hibákkal. Ezek ugyanis nem csak a hibát elkövető műsorvezető presztízsét és szakmai hitelét rombolják. Az egész csatorna és az itt dolgozók számára is szégyen, hogy akaratunk ellenére megbántottunk egy gyászoló családot. Ahogy Demcsák Zsuzsának kötelessége ezt a helyzetet rendezni a családdal, úgy kötelessége a csatornának mindent elkövetnie az ilyen esetek megelőzése érdekében – nyilatkozta a Blikknek György Bence, a TV2 aktuális műsorainak felelős szerkesztője.

– Mind az interneten, mind házon belül is zajlik a vita arról, hogy maradhat-e a TV2-nél az, aki ilyen súlyos hibát elkövet. Abban viszont mindenki egyetért, hogy ha igen, akkor is csak azzal a tudattal, hogy ilyenért még egyszer sem a csatorna, sem a nézők nem bocsáthatnak meg – tette hozzá.

Korábban írtuk:

- Egyre durvább a Demcsák sztori

Kate Upton minden nap kisebb mellekről álmodik

Kate Upton minden nap kisebb mellekről álmodik

A modellből lett 21 éves színésznő szerint sokkal könnyebb élete lehetne, ha kisebb mellei lennének.
DiCaprio táncolt és videózzák

DiCaprio táncolt és videózzák

A hétvégén barátaival kapcsolódott ki Leonardo DiCaprio egy kaliforniai fesztiválon, ahol videó is készült arról, ahogy táncolt.
Kylie Minogue befejezi

Kylie Minogue befejezi

Egy évad után otthagyja az angol tehetségkutató zsűrijét az ausztrál énekesnő, és a turnéjára koncentrál.
Szólj hozzá Te is a cikkhez!
Név:
Hozzászólás:
Ellenőrző kód: