Demcsák Zsuzsa fegyelmit kapott

2013. május 24.

A TV2 műsorvezetője a Mokka adásában nevette el magát egy sajnálatos hír kapcsán, amely szerint szamarak téptek szét egy férfit - a csatorna fegyelmivel büntette.

Demcsák Zsuzsa fegyelmit kapott

A hír felolvasása közben Demcsák nem tudta visszafogni érzelmeit, és nevetésben tört ki, ezzel megsértve az elhunyt férfi hozzátartozóit. A műsorvezető az eset után bocsánatot kért és sajnálatát fejezte ki a gyászoló családnak, a csatorna azonban fegyelmivel büntette - írja a Blikk

– A TV2 nem tud együtt élni ilyen hibákkal. Ezek ugyanis nem csak a hibát elkövető műsorvezető presztízsét és szakmai hitelét rombolják. Az egész csatorna és az itt dolgozók számára is szégyen, hogy akaratunk ellenére megbántottunk egy gyászoló családot. Ahogy Demcsák Zsuzsának kötelessége ezt a helyzetet rendezni a családdal, úgy kötelessége a csatornának mindent elkövetnie az ilyen esetek megelőzése érdekében – nyilatkozta a Blikknek György Bence, a TV2 aktuális műsorainak felelős szerkesztője.

– Mind az interneten, mind házon belül is zajlik a vita arról, hogy maradhat-e a TV2-nél az, aki ilyen súlyos hibát elkövet. Abban viszont mindenki egyetért, hogy ha igen, akkor is csak azzal a tudattal, hogy ilyenért még egyszer sem a csatorna, sem a nézők nem bocsáthatnak meg – tette hozzá.

Korábban írtuk:

- Egyre durvább a Demcsák sztori

Ész nélkül költekezik Clooney felesége!

Ész nélkül költekezik Clooney felesége!

A világsztár ügyvédként dolgozó felesége, Amal Alamuddin lassan annyit költ már ruhákra, mint egy elkényeztetett hollywoodi celeb.
Tervezi az esküvőjét Harsányi Levente

Tervezi az esküvőjét Harsányi Levente

Harsányi Levente egy ideje tervezi, hogy hivatalosan is kimondja az igent gyermekei édesanyjának.
Sztárok, akikről a szüleik is lemondtak

Sztárok, akikről a szüleik is lemondtak

Mert annyira nem hitték, hogy egyszer viszik majd valamire. Aztán persze nagyot változott a világ... Néhány örökbe fogadott ma már híresség élettörténetéből film is készülhetne, olyan abszurd.
Szólj hozzá Te is a cikkhez!
Név:
Hozzászólás:
Ellenőrző kód: