Demcsák Zsuzsa fegyelmit kapott

2013. május 24.

A TV2 műsorvezetője a Mokka adásában nevette el magát egy sajnálatos hír kapcsán, amely szerint szamarak téptek szét egy férfit - a csatorna fegyelmivel büntette.

Demcsák Zsuzsa fegyelmit kapott

A hír felolvasása közben Demcsák nem tudta visszafogni érzelmeit, és nevetésben tört ki, ezzel megsértve az elhunyt férfi hozzátartozóit. A műsorvezető az eset után bocsánatot kért és sajnálatát fejezte ki a gyászoló családnak, a csatorna azonban fegyelmivel büntette - írja a Blikk

– A TV2 nem tud együtt élni ilyen hibákkal. Ezek ugyanis nem csak a hibát elkövető műsorvezető presztízsét és szakmai hitelét rombolják. Az egész csatorna és az itt dolgozók számára is szégyen, hogy akaratunk ellenére megbántottunk egy gyászoló családot. Ahogy Demcsák Zsuzsának kötelessége ezt a helyzetet rendezni a családdal, úgy kötelessége a csatornának mindent elkövetnie az ilyen esetek megelőzése érdekében – nyilatkozta a Blikknek György Bence, a TV2 aktuális műsorainak felelős szerkesztője.

– Mind az interneten, mind házon belül is zajlik a vita arról, hogy maradhat-e a TV2-nél az, aki ilyen súlyos hibát elkövet. Abban viszont mindenki egyetért, hogy ha igen, akkor is csak azzal a tudattal, hogy ilyenért még egyszer sem a csatorna, sem a nézők nem bocsáthatnak meg – tette hozzá.

Korábban írtuk:

- Egyre durvább a Demcsák sztori

Harry herceg megbánta, hogy nem beszélt édesanyja haláláról

Harry herceg megbánta, hogy nem beszélt édesanyja haláláról

A herceg a volt futballsztárral, Rio Ferdinanddal beszélgetett egy mentális egészséggel foglalkozó kampány során. Akkor tette megható vallomását...
Változtatni akar Selena Gomez

Változtatni akar Selena Gomez

A 24 éves énekesnő születésnapján osztotta meg rajongóival, hogy változtatni akar néhány fontos dolgon.
Összetört Lady Gaga

Összetört Lady Gaga

Szakított egymással Lady Gaga és Taylor Kinney, egészen pontosan, szünetet tartanak, ha az énekesnő nyilatkozatát vesszük alapul, viszont az ismerősök szerint már nem lesz visszaút.
Szólj hozzá Te is a cikkhez!
Név:
Hozzászólás:
Ellenőrző kód: