Demcsák Zsuzsa fegyelmit kapott

2013. május 24.

A TV2 műsorvezetője a Mokka adásában nevette el magát egy sajnálatos hír kapcsán, amely szerint szamarak téptek szét egy férfit - a csatorna fegyelmivel büntette.

Demcsák Zsuzsa fegyelmit kapott

A hír felolvasása közben Demcsák nem tudta visszafogni érzelmeit, és nevetésben tört ki, ezzel megsértve az elhunyt férfi hozzátartozóit. A műsorvezető az eset után bocsánatot kért és sajnálatát fejezte ki a gyászoló családnak, a csatorna azonban fegyelmivel büntette - írja a Blikk

– A TV2 nem tud együtt élni ilyen hibákkal. Ezek ugyanis nem csak a hibát elkövető műsorvezető presztízsét és szakmai hitelét rombolják. Az egész csatorna és az itt dolgozók számára is szégyen, hogy akaratunk ellenére megbántottunk egy gyászoló családot. Ahogy Demcsák Zsuzsának kötelessége ezt a helyzetet rendezni a családdal, úgy kötelessége a csatornának mindent elkövetnie az ilyen esetek megelőzése érdekében – nyilatkozta a Blikknek György Bence, a TV2 aktuális műsorainak felelős szerkesztője.

– Mind az interneten, mind házon belül is zajlik a vita arról, hogy maradhat-e a TV2-nél az, aki ilyen súlyos hibát elkövet. Abban viszont mindenki egyetért, hogy ha igen, akkor is csak azzal a tudattal, hogy ilyenért még egyszer sem a csatorna, sem a nézők nem bocsáthatnak meg – tette hozzá.

Korábban írtuk:

- Egyre durvább a Demcsák sztori

Milliós per Schobert Norbiék ellen

Milliós per Schobert Norbiék ellen

Összesen 1,5 millió forintos szerzői jogdíjat követel a fitneszgurutól a Compact Disco kiadója.
Újra műtik Rékasit

Újra műtik Rékasit

Ma műtik Ré­kasi Károlyt, aki ezért már tegnap befeküdt a kórházba, hogy az ilyenkor szükséges vizsgálatokat elvégezzék.
Liam Neeson a jövő titokzatos ügynöke a Super Bowlon

Liam Neeson a jövő titokzatos ügynöke a Super Bowlon

Liam Neeson ezúttal nem elrabolt lányát, vagy valamelyik családtagját, hanem technológiai megoldásokat véd meg a Super Bowlra kiészült reklámban.
Szólj hozzá Te is a cikkhez!
Név:
Hozzászólás:
Ellenőrző kód: