Dolgozatot ihletett Reese Witherspoon

2018. március 20.

A Doktor Szöszi című film ihlette egy lány 15 ezer szavas szakdolgozatát, amit aztán beparfümözve át is adott a színésznőnek.

Dolgozatot ihletett Reese Witherspoon

Reese Witherspoont interjúkészítés közben váratlan megtiszteltetés érte. A riporter, Lucy Jayne Ford az interjú alatt nem bírta megállni, hogy kifejezze a színésznő iránti imádatát, s a kérdések közepette átnyújtotta azt a szakdolgozatot, amit a Doktor Szöszi című film ihletett. Ez volt az a film, amivel Reese berobbant a köztudatba - írja a Blikk.

A riporter büszkén vallotta be a Reese Witherspoonnak, hogy hatalmas rajongója, s hogy 15 ezer szót írt róla, meg az erős női karakterekről. A riporter ezt követően egy példányt is átnyújtott a színésznőnek, akit nem ért meglepetésként, amikor megtudta, hogy be voltak parfümözve a lapok, pontosan úgy, mint a filmben – olvasható a time.com-on.

Cimkék: Reese Witherspoon
Jön a Bond-baby

Jön a Bond-baby

Daniel Craig és Rachel Weisz első közös gyermekét várja.
Komoly beteg Jason Biggs felesége

Komoly beteg Jason Biggs felesége

Jenny Mollen hat hónappal a szülés után ment el orvoshoz. Kiderült, hogy a pajzsmirigyével van gond, emiatt vészesen le is fogyott...
Viszkok Fruzsi számára Zac Efron a tökéletes pasi

Viszkok Fruzsi számára Zac Efron a tökéletes pasi

Dallos Bogi tavaly indította a 7kornálam! című youtube talkshowját, ahol hétről hétre, egy-egy híres személyiséget invitált meg magához. A második évad friss epizódjában a fiatal énekesnő...
Szólj hozzá Te is a cikkhez!
Név:
Hozzászólás:
Ellenőrző kód: