Elkelt Stallone felnőtt mozija

2010. november 30.

A most 63 éves Sylvester Stallone negyven évvel ezelőtt forgatta a Parti Kittynél című pornófilmet. A mellékszerepért akkor alig 45 ezer forintnak megfelelő összeget kapott. A pikáns mozi most 85 millióért kelt el.

Elkelt Stallone felnőtt mozija

A történet érdekessége, hogy az akkor szinte hajléktalanként élő Stallone pár ezer forintért vállalta el a pornófilm egyik mellékszerepét. Ám a mozit később, mikor Sly már a hollywoodi sztárok közé tartozott, a mozit átnevezték Italian Stallionra, vagyis olasz bikára.

Stallone egy 1978-as Playboy-interjúban beszélt először a filmről. Akkor azt mondta, nem volt más lehetősége, el kellett vállalnia a szerepet.

- Üres zsebbel csöveztem a buszmegállóban, még csak lakásom sem volt - mesélte a sztár. - A kétnapos forgatásért 200 dollárt fizettek. Mesés összegnek tűnt.

És bár megbánta a szerepet, amikor lehetősége lett volna megvennie, titokban, mégsem tette. A Rocky 1976-os bemutatója után kínálták fel neki százezer dollárért. Most a tulajdonos Bryanston Distributors az eBay adott túl a pornón. A vevő kiléte ismeretlen.

Kapcsolódó írásunk:

- 13 szextipp, amit neked is muszáj kipróbálnod!

Cimkék: Sylvester Stallone
Ittasan vezetett Demcsák Zsuzsa

Ittasan vezetett Demcsák Zsuzsa

A továbbjutást érő előadást követően volt oka ünnepelni a műsor sztárpárjának, és alkalma is, hiszen Demcsák Zsuzsa hétfőn ki is aludhatta magát, a Mokkában ugyanis Czippán Anett és Szebeni István köszöntötte a nézőket. Neki nem kellett korán kelnie...
Elmaradhat Eva Longoria esküvője!

Elmaradhat Eva Longoria esküvője!

Eva Longoria és párja decemberben jegyzeték el egymást, de a pletykák szerint a menyegző elmaradhat.
Elhagyta a lánya Zalatnayt

Elhagyta a lánya Zalatnayt

Niki akkor is kitartott Cini mellett, amikor az énekesnő a börtönben ült. Most azonban ráunt arra, hogy az anyagiak miatt mindig veszekednie kell nevelőanyjával.
Szólj hozzá Te is a cikkhez!
Név:
Hozzászólás:
Ellenőrző kód:
 
Hozzászólások (1)
mark 2010-11-30 09:49:49
(Majdnem) mindenkinek vannak botladozásai, vagy évek múltán átértékelt és akkor már nem jónak ítélt döntései. Ez a film nem von le semmit Stallone értékéből.