Elkelt Stallone felnőtt mozija

2010. november 30.

A most 63 éves Sylvester Stallone negyven évvel ezelőtt forgatta a Parti Kittynél című pornófilmet. A mellékszerepért akkor alig 45 ezer forintnak megfelelő összeget kapott. A pikáns mozi most 85 millióért kelt el.

Elkelt Stallone felnőtt mozija

A történet érdekessége, hogy az akkor szinte hajléktalanként élő Stallone pár ezer forintért vállalta el a pornófilm egyik mellékszerepét. Ám a mozit később, mikor Sly már a hollywoodi sztárok közé tartozott, a mozit átnevezték Italian Stallionra, vagyis olasz bikára.

Stallone egy 1978-as Playboy-interjúban beszélt először a filmről. Akkor azt mondta, nem volt más lehetősége, el kellett vállalnia a szerepet.

- Üres zsebbel csöveztem a buszmegállóban, még csak lakásom sem volt - mesélte a sztár. - A kétnapos forgatásért 200 dollárt fizettek. Mesés összegnek tűnt.

És bár megbánta a szerepet, amikor lehetősége lett volna megvennie, titokban, mégsem tette. A Rocky 1976-os bemutatója után kínálták fel neki százezer dollárért. Most a tulajdonos Bryanston Distributors az eBay adott túl a pornón. A vevő kiléte ismeretlen.

Kapcsolódó írásunk:

- 13 szextipp, amit neked is muszáj kipróbálnod!

Cimkék: Sylvester Stallone
Megint kiborult Demcsák Zsuzsa

Megint kiborult Demcsák Zsuzsa

A TV2 műsorvezetője felháborodott azon, hogy a politikusok leszavazták azt az egyezményt, amelynek célja, a nők elleni erőszak visszaszorítása.
Miley Cyrus és a kis Schwarzenegger szintet léptek

Miley Cyrus és a kis Schwarzenegger szintet léptek

Egyre több időt töltenek együtt és egyre merészebben vállalják fel kapcsolatukat – legutóbb egy vidámparkban fotóztál le őket.
Csalna a súlyával Bálint Antónia?

Csalna a súlyával Bálint Antónia?

Bálint Antónia 45 évesen is pompásan néz ki, de közösségi oldalára feltöltött néhány fotóját vélhetően még ideálisabbra karcsúsított a számítógépes technika bevetésével.
Szólj hozzá Te is a cikkhez!
Név:
Hozzászólás:
Ellenőrző kód:
 
Hozzászólások (1)
mark 2010-11-30 09:49:49
(Majdnem) mindenkinek vannak botladozásai, vagy évek múltán átértékelt és akkor már nem jónak ítélt döntései. Ez a film nem von le semmit Stallone értékéből.