Elkelt Stallone felnőtt mozija

2010. november 30.

A most 63 éves Sylvester Stallone negyven évvel ezelőtt forgatta a Parti Kittynél című pornófilmet. A mellékszerepért akkor alig 45 ezer forintnak megfelelő összeget kapott. A pikáns mozi most 85 millióért kelt el.

Elkelt Stallone felnőtt mozija

A történet érdekessége, hogy az akkor szinte hajléktalanként élő Stallone pár ezer forintért vállalta el a pornófilm egyik mellékszerepét. Ám a mozit később, mikor Sly már a hollywoodi sztárok közé tartozott, a mozit átnevezték Italian Stallionra, vagyis olasz bikára.

Stallone egy 1978-as Playboy-interjúban beszélt először a filmről. Akkor azt mondta, nem volt más lehetősége, el kellett vállalnia a szerepet.

- Üres zsebbel csöveztem a buszmegállóban, még csak lakásom sem volt - mesélte a sztár. - A kétnapos forgatásért 200 dollárt fizettek. Mesés összegnek tűnt.

És bár megbánta a szerepet, amikor lehetősége lett volna megvennie, titokban, mégsem tette. A Rocky 1976-os bemutatója után kínálták fel neki százezer dollárért. Most a tulajdonos Bryanston Distributors az eBay adott túl a pornón. A vevő kiléte ismeretlen.

Kapcsolódó írásunk:

- 13 szextipp, amit neked is muszáj kipróbálnod!

Cimkék: Sylvester Stallone
Nem hordja a jegygyűrűjét Amal Clooney

Nem hordja a jegygyűrűjét Amal Clooney

Egy emberjogi ügyvéd nem kérkedhet - hirdeti Amal Clooney, aki úgy döntött, munka közben többet nem veszi fel azt a hét karátos gyémántgyűrűt, amelyet George Clooney még 2014 áprilisában húzott az ujjára.
Kitálalnak a kollégái Eszenyiről

Kitálalnak a kollégái Eszenyiről

Nagy port kavart a Bors pénteki cikke, amiben Harkányi Endre arról beszélt, hogy méltatlanul bánt vele Eszenyi Enikő. Kiderült, Szegedi Erika színművésznő is hasonlóan érez.
Kim Kardashian és Kanye West eladják házukat

Kim Kardashian és Kanye West eladják házukat

Néhány éve vették, végül sosem laktak benne, most kétszeres áron akarnak túladni rajta.
Szólj hozzá Te is a cikkhez!
Név:
Hozzászólás:
Ellenőrző kód:
 
Hozzászólások (1)
mark 2010-11-30 09:49:49
(Majdnem) mindenkinek vannak botladozásai, vagy évek múltán átértékelt és akkor már nem jónak ítélt döntései. Ez a film nem von le semmit Stallone értékéből.