Elkelt Stallone felnőtt mozija

2010. november 30.

A most 63 éves Sylvester Stallone negyven évvel ezelőtt forgatta a Parti Kittynél című pornófilmet. A mellékszerepért akkor alig 45 ezer forintnak megfelelő összeget kapott. A pikáns mozi most 85 millióért kelt el.

Elkelt Stallone felnőtt mozija

A történet érdekessége, hogy az akkor szinte hajléktalanként élő Stallone pár ezer forintért vállalta el a pornófilm egyik mellékszerepét. Ám a mozit később, mikor Sly már a hollywoodi sztárok közé tartozott, a mozit átnevezték Italian Stallionra, vagyis olasz bikára.

Stallone egy 1978-as Playboy-interjúban beszélt először a filmről. Akkor azt mondta, nem volt más lehetősége, el kellett vállalnia a szerepet.

- Üres zsebbel csöveztem a buszmegállóban, még csak lakásom sem volt - mesélte a sztár. - A kétnapos forgatásért 200 dollárt fizettek. Mesés összegnek tűnt.

És bár megbánta a szerepet, amikor lehetősége lett volna megvennie, titokban, mégsem tette. A Rocky 1976-os bemutatója után kínálták fel neki százezer dollárért. Most a tulajdonos Bryanston Distributors az eBay adott túl a pornón. A vevő kiléte ismeretlen.

Kapcsolódó írásunk:

- 13 szextipp, amit neked is muszáj kipróbálnod!

Cimkék: Sylvester Stallone
Tibi bácsi újra három kívánságot teljesít

Tibi bácsi újra három kívánságot teljesít

Visszatért a Három Kívánság! A legendás műsort újra láthatja a közönség, igaz, csak egyetlen adás erejéig.
Fürdőkádban vetkőzött Pamela Anderson

Fürdőkádban vetkőzött Pamela Anderson

A szőkeség szépség hosszú kihagyás után ismét eldobta ruháit, de ezúttal nem pénzért, hanem egy igazán nemes célért fedte fel bájait.
Amy Winehouse nem volt jó véleménnyel apjáról

Amy Winehouse nem volt jó véleménnyel apjáról

Nem volt jó véleménnyel édesapjáról a 27 évesen alkohol-túladagolásban elhunyt Amy Winehouse. Az életéről készült film azt is bemutatja, Mitch hogyan próbált hasznot húzni lánya hírnevéből.
Szólj hozzá Te is a cikkhez!
Név:
Hozzászólás:
Ellenőrző kód:
 
Hozzászólások (1)
mark 2010-11-30 09:49:49
(Majdnem) mindenkinek vannak botladozásai, vagy évek múltán átértékelt és akkor már nem jónak ítélt döntései. Ez a film nem von le semmit Stallone értékéből.