Elszakadt a valóságtól Liptai Claudia

2015. február 10.

Bár a képernyőn egy ideig nem láthatjuk, nem kell nélkülöznie a közönségnek Liptai Claudiát. A műsorvezető ugyanis könyvet ír.

Elszakadt a valóságtól Liptai Claudia

Liptai Claudia kedvet kapott az íráshoz: hamarosan második könyve is a boltok polcaira kerül. Első kötete, amely kalandregény volt, nagy sikert aratott, most újabb szerelmi történet megírásába kezdett. A Bors az új sztoriról kérdezte a szerzőt.

– Nem árulok el titkokat, de elmondhatom, hogy mivel nő vagyok, a nők lelkivilágát jobban ismerem, ezért most is nő a főszereplő. Ebben a könyvben több karakter szerepel, és bonyolultabb a történet – árulta el.

Liptai az előző, Az álomnő című kalandregénye kapcsán korábban elmondta, saját életéből is merített ihletet, így például amikor a történet főhőse a súlya miatt aggodalmaskodott oldalakon keresztül, valójában magát figurázta ki. Ezúttal is várhatók ehhez hasonló párhuzamok.

– Vannak, akik nem a fantáziájukra, hanem a tényekre alapozzák a történeteiket. Én kiskorom óta fantáziavilágban élek, azt szerettem, ami kitalálható. Az ember mindent, ami történt az életében, felhasználja az írásaiban – magyarázta a Borsnak.

A műsorvezető több okból is belekezdhetett egy újabb könyv megírásába: az első története valóban sikeresnek bizonyult, hamar elkapkodták a könyvesboltokból, illetve a szabadideje is több lett. Ördög Nóra érkezésével Clau kevesebb feladatot kapott a TV2-nél, leghamarabb az ősszel kerül újra képernyőre. Lapunk kérdésére elmondta, egyáltalán nem hiányzik most neki a műsorvezetés, mivel eredeti tervei szerint is a színházi munkáira akart koncentrálni ebben az időszakban. Ráadásul már az új könyv kiadása is rég tervbe volt véve.

– Az első könyvem sikere után elhatároztuk a kiadóval, hogy folytatom az írást, de ezúttal kipróbáljuk, milyen, ha nem a karácsonyi időszakban jelenünk meg a piacon. Ennek az ideje most jött el – fűzte hozzá.

Cimkék: Liptai Claudia
Daniel Craig jótékonykodik

Daniel Craig jótékonykodik

Elárverezi egyedi Aston Martinját a James Bondot játszó Daniel Craig.
Így ünnepeltek Beckhamék

Így ünnepeltek Beckhamék

Romantikus képpel köszöntötték Valentin-napot Beckhamék.
Harsányi Levente kórházba került – de ki helyettesíti a Magyarország, szeretlek című műsorban?

Harsányi Levente kórházba került – de ki helyettesíti a Magyarország, szeretlek című műsorban?

Rendkívüli helyzetet kellett megoldania a stábnak a Duna Televízió vetélkedőjének egyik felvétele előtt, mivel Harsányi Levente, a műsor egyik csapatkapitánya váratlanul kórházba került,...
Szólj hozzá Te is a cikkhez!
Név:
Hozzászólás:
Ellenőrző kód: