Ennyit a válásról: Jolie-ék együtt maradnak

2017. augusztus 11.

Angelina Jolie egyik közeli ismerőse szerdán osztotta meg a jó hírt a Us Weekly magazinnal, miszerint Angie és férje, Brad Pitt talán rendbe tudja hozni a házasságát.

Ennyit a válásról: Jolie-ék együtt maradnak

“Válás lefújva! Hónapok óta nem tettek semmit azért, hogy előremozdítsák a procedúrát és már senki sem gondolja, hogy valaha folytatnák. Ki fognak békülni, az sem lepne meg, ha bejelentenék, hogy meggondolták magukat és megpróbálják megoldani a problémáikat” – nyilatkozta a bennfentes, írja a hirado.hu.

A név nélküli barát szerint Brad bizonyított feleségének azzal, hogy segítséget kért alkohol problémája miatt és az, hogy már nem iszik, gyakorlatilag megszüntette a köztük lévő feszültséget.

Mindeközben a Dailymail-nek is sikerült megszólaltatnia saját forrását az üggyel kapcsolatban, aki szintén elismerte, hogy a válás mostanában gyakorlatilag nullára lassult, de szerinte nincs esély arra, hogy a sztárpár kibéküljön.

Angelina Jolie szeptember 19-én adta be válókeresetét feloldhatatlan ellentétekre hivatkozva, és kérvényezte hat közös gyermekük felügyeleti jogát. A házaspár három saját és három adoptált csemetéje egyelőre Jolie-val maradt, Pitt pedig “terápiás felügyelettel” látogatja őket.

Cimkék: Angelina Jolie, Brad Pitt, válás
Helen Mirren, és Liam Neeson kapcsolatukról nyilatkozott

Helen Mirren, és Liam Neeson kapcsolatukról nyilatkozott

Harminc évvel kapcsolatuk vége után, újra együtt nyilatkozott a két sztár.
Egyre több a vád Kevin Spacey-vel szemben

Egyre több a vád Kevin Spacey-vel szemben

Szorul a hurok Kevin Spacey körül: újabb ügyben nyomoz a londoni rendőrség.
5 lecke Oprah Winfreytől

5 lecke Oprah Winfreytől

- Nem számít, hogy mi a neved, az sem, hogy honnan jössz. A győzelem csakis rajtad áll – vallja Oprah Winfrey. Esetében ezek nemcsak üres szavak, élettörténete is igazolja.
Szólj hozzá Te is a cikkhez!
Név:
Hozzászólás:
Ellenőrző kód: