Ennyit a válásról: Jolie-ék együtt maradnak

2017. augusztus 11.

Angelina Jolie egyik közeli ismerőse szerdán osztotta meg a jó hírt a Us Weekly magazinnal, miszerint Angie és férje, Brad Pitt talán rendbe tudja hozni a házasságát.

Ennyit a válásról: Jolie-ék együtt maradnak

“Válás lefújva! Hónapok óta nem tettek semmit azért, hogy előremozdítsák a procedúrát és már senki sem gondolja, hogy valaha folytatnák. Ki fognak békülni, az sem lepne meg, ha bejelentenék, hogy meggondolták magukat és megpróbálják megoldani a problémáikat” – nyilatkozta a bennfentes, írja a hirado.hu.

A név nélküli barát szerint Brad bizonyított feleségének azzal, hogy segítséget kért alkohol problémája miatt és az, hogy már nem iszik, gyakorlatilag megszüntette a köztük lévő feszültséget.

Mindeközben a Dailymail-nek is sikerült megszólaltatnia saját forrását az üggyel kapcsolatban, aki szintén elismerte, hogy a válás mostanában gyakorlatilag nullára lassult, de szerinte nincs esély arra, hogy a sztárpár kibéküljön.

Angelina Jolie szeptember 19-én adta be válókeresetét feloldhatatlan ellentétekre hivatkozva, és kérvényezte hat közös gyermekük felügyeleti jogát. A házaspár három saját és három adoptált csemetéje egyelőre Jolie-val maradt, Pitt pedig “terápiás felügyelettel” látogatja őket.

Cimkék: Angelina Jolie, Brad Pitt, válás
Zaklatásáról vallott Reese Witherspoon is

Zaklatásáról vallott Reese Witherspoon is

Egyre többen mernek megszólalni. Köztük most Witherspoon is, akit 16 évesen zaklatott az ismert producer...
Romokban heverne Julia Roberts házassága?

Romokban heverne Julia Roberts házassága?

A színésznő bármit megtenne, hogy ikrei édesapjával ne jussanak el a válásig. Még egészen meglepő dolgokra is hajlandó...
Pink szerint a monogámia folyamatos munka...

Pink szerint a monogámia folyamatos munka...

A monogámia sokkal munkásabb dolog, mint a folyamatos pasizás - nyilatkozta Pink a magánélete kapcsán.
Szólj hozzá Te is a cikkhez!
Név:
Hozzászólás:
Ellenőrző kód: