Ennyit a válásról: Jolie-ék együtt maradnak

2017. augusztus 11.

Angelina Jolie egyik közeli ismerőse szerdán osztotta meg a jó hírt a Us Weekly magazinnal, miszerint Angie és férje, Brad Pitt talán rendbe tudja hozni a házasságát.

Ennyit a válásról: Jolie-ék együtt maradnak

“Válás lefújva! Hónapok óta nem tettek semmit azért, hogy előremozdítsák a procedúrát és már senki sem gondolja, hogy valaha folytatnák. Ki fognak békülni, az sem lepne meg, ha bejelentenék, hogy meggondolták magukat és megpróbálják megoldani a problémáikat” – nyilatkozta a bennfentes, írja a hirado.hu.

A név nélküli barát szerint Brad bizonyított feleségének azzal, hogy segítséget kért alkohol problémája miatt és az, hogy már nem iszik, gyakorlatilag megszüntette a köztük lévő feszültséget.

Mindeközben a Dailymail-nek is sikerült megszólaltatnia saját forrását az üggyel kapcsolatban, aki szintén elismerte, hogy a válás mostanában gyakorlatilag nullára lassult, de szerinte nincs esély arra, hogy a sztárpár kibéküljön.

Angelina Jolie szeptember 19-én adta be válókeresetét feloldhatatlan ellentétekre hivatkozva, és kérvényezte hat közös gyermekük felügyeleti jogát. A házaspár három saját és három adoptált csemetéje egyelőre Jolie-val maradt, Pitt pedig “terápiás felügyelettel” látogatja őket.

Cimkék: Angelina Jolie, Brad Pitt, válás
A hétvégén kezdi a nyári szezont a Wellhello

A hétvégén kezdi a nyári szezont a Wellhello

Idei első balatoni koncertjét a siófoki Pünkösdi Szezonnyitón, május 19-én adja a Wellhello. Az ingyenes koncerten biztosan elhangzik majd Fluor és Diaz legújabb slágere, a nagy port...
Rita Ora bevállalta a pikáns kapcsolatokat

Rita Ora bevállalta a pikáns kapcsolatokat

A 27 éves énekesnő legújabb, Girls című dala a múlt héten jött ki, s hamar az LMBTQ közösség – vagyis a leszbikus, meleg, biszexuális, transznemű, quee emberek – céltáblájává...
Vásáry André már lépett ki a testéből

Vásáry André már lépett ki a testéből

Peller Mariann Utazás a lelked körül című műsorának vendége volt a különleges hangú énekes, Vásáry André. A művész nagyon sokat foglalkozik a lelkével, rendszeresen felkeres asztrológust, sőt, volt, amikor úgy érezte, hogy kilépett saját testéből.
Szólj hozzá Te is a cikkhez!
Név:
Hozzászólás:
Ellenőrző kód: