Ennyit a válásról: Jolie-ék együtt maradnak

2017. augusztus 11.

Angelina Jolie egyik közeli ismerőse szerdán osztotta meg a jó hírt a Us Weekly magazinnal, miszerint Angie és férje, Brad Pitt talán rendbe tudja hozni a házasságát.

Ennyit a válásról: Jolie-ék együtt maradnak

“Válás lefújva! Hónapok óta nem tettek semmit azért, hogy előremozdítsák a procedúrát és már senki sem gondolja, hogy valaha folytatnák. Ki fognak békülni, az sem lepne meg, ha bejelentenék, hogy meggondolták magukat és megpróbálják megoldani a problémáikat” – nyilatkozta a bennfentes, írja a hirado.hu.

A név nélküli barát szerint Brad bizonyított feleségének azzal, hogy segítséget kért alkohol problémája miatt és az, hogy már nem iszik, gyakorlatilag megszüntette a köztük lévő feszültséget.

Mindeközben a Dailymail-nek is sikerült megszólaltatnia saját forrását az üggyel kapcsolatban, aki szintén elismerte, hogy a válás mostanában gyakorlatilag nullára lassult, de szerinte nincs esély arra, hogy a sztárpár kibéküljön.

Angelina Jolie szeptember 19-én adta be válókeresetét feloldhatatlan ellentétekre hivatkozva, és kérvényezte hat közös gyermekük felügyeleti jogát. A házaspár három saját és három adoptált csemetéje egyelőre Jolie-val maradt, Pitt pedig “terápiás felügyelettel” látogatja őket.

Cimkék: Angelina Jolie, Brad Pitt, válás
Robert Pattinsont megcsalták, de nem szakít

Robert Pattinsont megcsalták, de nem szakít

Egyre több a furcsa körülmény, de egy bennfentes megnyugtatta a rajongókat.
Zaklatták Taylor Swiftet - döntött a bíróság

Zaklatták Taylor Swiftet - döntött a bíróság

Hosszú idő után a denveri bíróság végre igazságot szolgáltatott Taylor Swiftnek. Az énekesnőnek jelképesen egy dollárt ítéltek meg szexuális zaklatásért, egy négy évvel ezelőtti tapizás...
Beszólt az új barátnőnek Jennifer Garner

Beszólt az új barátnőnek Jennifer Garner

A válófélben lévő színésznő eddig hallgatott az új kapcsolatról, de most betelt nála a pohár.
Szólj hozzá Te is a cikkhez!
Név:
Hozzászólás:
Ellenőrző kód: