Fizetés nélkül távozott Mihalik Enikő

2018. január 9.

Nemes egyszerűséggel elfelejtett fizetni egy taxiban Mihalik Enikő, aki az Instagramon kért bocsánatot, és elárulta, hogyan kárpótolná a taxisofőrt.

Fizetés nélkül távozott Mihalik Enikő

Mihalik Enikő hiába él Éder Krisztiánnal New Yorkban, a magyarok mindenhol láthatják, mikor és mit tesz. Legutóbbi bejegyzéséből kiderült, hogy szórakozottságában elfelejtett fizetni, ami miatt szörnyen érzi magát - írja a Blikk.

Mint angolul írta:

„Úristen! Épp ma vettem észre, hogy amikor taxiztam, az út végén csak megköszöntem azt és elköszöntem. Fizetés nélkül. Ebből látszik, hogy mennyire hozzászoktam az Uberhez. Taxisofőr úr! Annyira nagyon sajnálom! Ha megtalál, örömmel odaadom a dupláját vagy a tripláját..! Szörnyen érzem magam” – tette közzé az Instagram story-ban Enikő.

Komoly beteg Jason Biggs felesége

Komoly beteg Jason Biggs felesége

Jenny Mollen hat hónappal a szülés után ment el orvoshoz. Kiderült, hogy a pajzsmirigyével van gond, emiatt vészesen le is fogyott...
Viszkok Fruzsi számára Zac Efron a tökéletes pasi

Viszkok Fruzsi számára Zac Efron a tökéletes pasi

Dallos Bogi tavaly indította a 7kornálam! című youtube talkshowját, ahol hétről hétre, egy-egy híres személyiséget invitált meg magához. A második évad friss epizódjában a fiatal énekesnő...
Leszokott az alkoholról Kate Moss

Leszokott az alkoholról Kate Moss

A híresen vad életéről és botrányairól híres egykori szupermodell úgy tűnik, megszelídült...
Szólj hozzá Te is a cikkhez!
Név:
Hozzászólás:
Ellenőrző kód: