Fizetés nélkül távozott Mihalik Enikő

2018. január 9.

Nemes egyszerűséggel elfelejtett fizetni egy taxiban Mihalik Enikő, aki az Instagramon kért bocsánatot, és elárulta, hogyan kárpótolná a taxisofőrt.

Fizetés nélkül távozott Mihalik Enikő

Mihalik Enikő hiába él Éder Krisztiánnal New Yorkban, a magyarok mindenhol láthatják, mikor és mit tesz. Legutóbbi bejegyzéséből kiderült, hogy szórakozottságában elfelejtett fizetni, ami miatt szörnyen érzi magát - írja a Blikk.

Mint angolul írta:

„Úristen! Épp ma vettem észre, hogy amikor taxiztam, az út végén csak megköszöntem azt és elköszöntem. Fizetés nélkül. Ebből látszik, hogy mennyire hozzászoktam az Uberhez. Taxisofőr úr! Annyira nagyon sajnálom! Ha megtalál, örömmel odaadom a dupláját vagy a tripláját..! Szörnyen érzem magam” – tette közzé az Instagram story-ban Enikő.

Egyre több a vád Kevin Spacey-vel szemben

Egyre több a vád Kevin Spacey-vel szemben

Szorul a hurok Kevin Spacey körül: újabb ügyben nyomoz a londoni rendőrség.
5 lecke Oprah Winfreytől

5 lecke Oprah Winfreytől

- Nem számít, hogy mi a neved, az sem, hogy honnan jössz. A győzelem csakis rajtad áll – vallja Oprah Winfrey. Esetében ezek nemcsak üres szavak, élettörténete is igazolja.
Teljesen összetört Catherine Zeta-Jones

Teljesen összetört Catherine Zeta-Jones

Catherine Zeta-Jones fájdalmát fejezte ki, hogy férjét, Michael Douglas-t szexuális zaklatással vádolták meg. A színésznő teljes mellszélességgel kiáll Douglas mellett.
Szólj hozzá Te is a cikkhez!
Név:
Hozzászólás:
Ellenőrző kód: