Fogadkozik az anyaságról Szabó Zsófi

2017. december 7.

Szabó Zsófi és férje, Zsolt fiuk érkezése előtt döntöttek úgy, hogy első közös gyermekük Mendel lesz. A szerelmesek boldogabbak, mint valaha, hiszen kisfiuk születését csodaként emlegetik. Zsófi megdöbbentően jól viselte a terhességét, pocakja pedig szinte csak oldalról látszott. Noha mindkettejüknek az első gyermeke Mendel, egyáltalán nem aggódtak a szülés miatt sem.

Fogadkozik az anyaságról Szabó Zsófi

Talán a baba érkezése előtt egy héttel árulta el Zsófi a környezetében pár embernek, hogy úgy érzik, Mendel lesz a befutó név. Mindenképpen bibliai nevet akartak választani, egyben olyat, amit külföldön is ki tudnak mondani, hogy ha úgy adódik, gyermekük könnyebben érvényesüljön a világban - írja a Bors online.

Zsófi előtt le a kalappal, irigylésre méltó módon, olyan lendülettel és nyugalommal csinálta végig a babavárást, hogy csak na! Régen láttam ilyen laza szülőket, mint amilyenek ők. Mintha zsigerből éreznének mindent. Azt hiszem, Zsófi nem fog a paramamik közé tartozni! – árulta el egy neve el­hall­gatását kérő családi barát, aki hozzátette: a műsorvezetőt a szü­lés sem viselte meg.

Az első na­­pok a legnehezebbek. Zsófi arcán azonban nyoma sincs fáradtságnak, teljesen kivirult! Alig várják, hogy hazavigyék kisfiukat az új otthonukba – mondta el a barát.

Zsófi hétfőn hozta világra kisfiát, aki 53 centivel és 3335 grammal született. A szülők semmit nem bíztak a véletlenre, őssejtet is vetettek le.

Cimkék: anyaság, szülés
A hétvégén kezdi a nyári szezont a Wellhello

A hétvégén kezdi a nyári szezont a Wellhello

Idei első balatoni koncertjét a siófoki Pünkösdi Szezonnyitón, május 19-én adja a Wellhello. Az ingyenes koncerten biztosan elhangzik majd Fluor és Diaz legújabb slágere, a nagy port...
Rita Ora bevállalta a pikáns kapcsolatokat

Rita Ora bevállalta a pikáns kapcsolatokat

A 27 éves énekesnő legújabb, Girls című dala a múlt héten jött ki, s hamar az LMBTQ közösség – vagyis a leszbikus, meleg, biszexuális, transznemű, quee emberek – céltáblájává...
Vásáry André már lépett ki a testéből

Vásáry André már lépett ki a testéből

Peller Mariann Utazás a lelked körül című műsorának vendége volt a különleges hangú énekes, Vásáry André. A művész nagyon sokat foglalkozik a lelkével, rendszeresen felkeres asztrológust, sőt, volt, amikor úgy érezte, hogy kilépett saját testéből.
Szólj hozzá Te is a cikkhez!
Név:
Hozzászólás:
Ellenőrző kód: