Fogadkozik az anyaságról Szabó Zsófi

2017. december 7.

Szabó Zsófi és férje, Zsolt fiuk érkezése előtt döntöttek úgy, hogy első közös gyermekük Mendel lesz. A szerelmesek boldogabbak, mint valaha, hiszen kisfiuk születését csodaként emlegetik. Zsófi megdöbbentően jól viselte a terhességét, pocakja pedig szinte csak oldalról látszott. Noha mindkettejüknek az első gyermeke Mendel, egyáltalán nem aggódtak a szülés miatt sem.

Fogadkozik az anyaságról Szabó Zsófi

Talán a baba érkezése előtt egy héttel árulta el Zsófi a környezetében pár embernek, hogy úgy érzik, Mendel lesz a befutó név. Mindenképpen bibliai nevet akartak választani, egyben olyat, amit külföldön is ki tudnak mondani, hogy ha úgy adódik, gyermekük könnyebben érvényesüljön a világban - írja a Bors online.

Zsófi előtt le a kalappal, irigylésre méltó módon, olyan lendülettel és nyugalommal csinálta végig a babavárást, hogy csak na! Régen láttam ilyen laza szülőket, mint amilyenek ők. Mintha zsigerből éreznének mindent. Azt hiszem, Zsófi nem fog a paramamik közé tartozni! – árulta el egy neve el­hall­gatását kérő családi barát, aki hozzátette: a műsorvezetőt a szü­lés sem viselte meg.

Az első na­­pok a legnehezebbek. Zsófi arcán azonban nyoma sincs fáradtságnak, teljesen kivirult! Alig várják, hogy hazavigyék kisfiukat az új otthonukba – mondta el a barát.

Zsófi hétfőn hozta világra kisfiát, aki 53 centivel és 3335 grammal született. A szülők semmit nem bíztak a véletlenre, őssejtet is vetettek le.

Cimkék: anyaság, szülés
Hailee Steinfeld profizmusa még Spielbergnek is tetszett

Hailee Steinfeld profizmusa még Spielbergnek is tetszett

A producereket is lenyűgözte Hailee Steinfeld gyorsasága és pontossága.
Nagyon vad dolgot állít Johnny Depp

Nagyon vad dolgot állít Johnny Depp

A nagy csetepaté, amely ledöntötte Amber Heard és a Karib tenger kalózának házasságát, folytatódik. Johnny Depp bizarr dologgal gyanúsítja exét. Amber Heard ugyanis állítólag egy balhéjuk után az ágyukba ürítette a székletét.
Ugyanaz a drog végzett Prince-szel, amit Demi Lovato túladagolt

Ugyanaz a drog végzett Prince-szel, amit Demi Lovato túladagolt

Kiderült, mit vett be az énekesnő, mielőtt túladagolás miatt kórházba került, és kis híján meghalt...
Szólj hozzá Te is a cikkhez!
Név:
Hozzászólás:
Ellenőrző kód: