Fogadkozik az anyaságról Szabó Zsófi

2017. december 7.

Szabó Zsófi és férje, Zsolt fiuk érkezése előtt döntöttek úgy, hogy első közös gyermekük Mendel lesz. A szerelmesek boldogabbak, mint valaha, hiszen kisfiuk születését csodaként emlegetik. Zsófi megdöbbentően jól viselte a terhességét, pocakja pedig szinte csak oldalról látszott. Noha mindkettejüknek az első gyermeke Mendel, egyáltalán nem aggódtak a szülés miatt sem.

Fogadkozik az anyaságról Szabó Zsófi

Talán a baba érkezése előtt egy héttel árulta el Zsófi a környezetében pár embernek, hogy úgy érzik, Mendel lesz a befutó név. Mindenképpen bibliai nevet akartak választani, egyben olyat, amit külföldön is ki tudnak mondani, hogy ha úgy adódik, gyermekük könnyebben érvényesüljön a világban - írja a Bors online.

Zsófi előtt le a kalappal, irigylésre méltó módon, olyan lendülettel és nyugalommal csinálta végig a babavárást, hogy csak na! Régen láttam ilyen laza szülőket, mint amilyenek ők. Mintha zsigerből éreznének mindent. Azt hiszem, Zsófi nem fog a paramamik közé tartozni! – árulta el egy neve el­hall­gatását kérő családi barát, aki hozzátette: a műsorvezetőt a szü­lés sem viselte meg.

Az első na­­pok a legnehezebbek. Zsófi arcán azonban nyoma sincs fáradtságnak, teljesen kivirult! Alig várják, hogy hazavigyék kisfiukat az új otthonukba – mondta el a barát.

Zsófi hétfőn hozta világra kisfiát, aki 53 centivel és 3335 grammal született. A szülők semmit nem bíztak a véletlenre, őssejtet is vetettek le.

Cimkék: anyaság, szülés
Tizennégy millió dollárt adott Clooney

Tizennégy millió dollárt adott Clooney

Clooney általában titokban tartja jócselekedeteit, így most barátja mesélt egy nagylelkű és busás adományáról, amellyel régi barátait segítette.
Titokban jegyezték el Rihannát?

Titokban jegyezték el Rihannát?

Egy árulkodó ékszer miatt indultak meg a találgatások, ami egy képen jelent meg az Instagramon. Kedvesével már nyár óta együtt vannak, és állítólag itt a fordulat...
Elege lett és nem vetkőzik többet Adriana Lima

Elege lett és nem vetkőzik többet Adriana Lima

A brazil származású modell nagyon régóta dolgozik a Victoria's Secret-tel, most azonban úgy döntött, kiszáll.
Szólj hozzá Te is a cikkhez!
Név:
Hozzászólás:
Ellenőrző kód: