Ganxsta keményen beszólt Szentpéteri Csillának

2018. március 7.

Nem csillapodnak a - teljesen felesleges - kedélyek: a rapper nem tűrte tovább, ahogy a zongoraművész becsmérelte az AWS-zenekart.

Ganxsta keményen beszólt Szentpéteri Csillának

Szentpéteri Csilla idegesítő, démoni hörgésnek tartja az AWS együttes Viszlát nyár című számát, amellyel a metálzenekar megnyerte a májusi Eurovíziós Dalfesztivál hazai válogatóját - írja a Blikk.

A zongoraművész becsmérlő megjegyzései nyomán többen is felháborodtak, Ganxsta Zolee pedig egy tévéműsorban fejtette ki csípős véleményét.

Ő nem túl okos, megmondom őszintén. Ez zene! Te szerencsétlen! Menjél vissza a kolostorba! – fogalmazott Ganxsta az ATV-n, a #Bochkor vasárnap esti adásában.

Cameron Diaz végleg befejezi

Cameron Diaz végleg befejezi

A fiatal, csinos színésznőkből van elég Amerikában, egyesek piszkosul dögösek és még tehetségesek is, mások kevésbe, ebben a túlkínálatban pedig olyan színésznők esnek ki a pikszisből, mint Cameron Diaz.
Cameron Diaz befejezte?

Cameron Diaz befejezte?

Nehezen lehet másképp értelmezni azt, amit barátnőjének, Selma Blairnek mondott.
Meryl Streep folytatja

Meryl Streep folytatja

Elterjedt a hír, miszerint Meryl Streep nem szerepel majd a Mamma Mia! következő részében. A film készítői cáfolták a pletykát.
Szólj hozzá Te is a cikkhez!
Név:
Hozzászólás:
Ellenőrző kód:
 
Hozzászólások (2)
2018-03-07 11:11:59
Tarjáni Imre 2018-03-07 09:30:06
A zene az,ami tetszik! Ez nem tetszik,tehát nem zene. Természetesen a varangyos béka is kikéri magának ha a pillangó azt mondja rá ;ronda vagy! De attól még a varangyos béka ronda és a pillangó gyönyörű. Ilyen egyszerű. Ráadásul a többségnek is ez a véleménye.