Ganxsta keményen beszólt Szentpéteri Csillának

2018. március 7.

Nem csillapodnak a - teljesen felesleges - kedélyek: a rapper nem tűrte tovább, ahogy a zongoraművész becsmérelte az AWS-zenekart.

Ganxsta keményen beszólt Szentpéteri Csillának

Szentpéteri Csilla idegesítő, démoni hörgésnek tartja az AWS együttes Viszlát nyár című számát, amellyel a metálzenekar megnyerte a májusi Eurovíziós Dalfesztivál hazai válogatóját - írja a Blikk.

A zongoraművész becsmérlő megjegyzései nyomán többen is felháborodtak, Ganxsta Zolee pedig egy tévéműsorban fejtette ki csípős véleményét.

Ő nem túl okos, megmondom őszintén. Ez zene! Te szerencsétlen! Menjél vissza a kolostorba! – fogalmazott Ganxsta az ATV-n, a #Bochkor vasárnap esti adásában.

A műtét után végre hírt adott magáról Matthew Perry

A műtét után végre hírt adott magáról Matthew Perry

Perforált Matthew Perry bélfala, amely miatt életmentő műtéten esett hetekkel ezelőtt. A színészt rohammentővel szállították az egyik Los Angeles-i kórházba, mivel elviselhetetlen alhasi...
Klasszikus zenésznek állt Ganxsta Zolee

Klasszikus zenésznek állt Ganxsta Zolee

Ganxsta Zolee tőle merőben szokatlan lépésre vállalkozott: klasszikus hangszereken, hárfán, tubán, üstdobon és nagybőgőn próbálta ki muzikális tehetségét, hogy eljátssza a Csillagok háborúja ikonikus zenei tételeit. Az üstdob ütője jól állt a rapper kezében,...
Henry Cavill nem lesz többé Superman

Henry Cavill nem lesz többé Superman

Egy cameo szerep okozta a feszültséget, a színész inkább új sorozatát választja a passzos dressze helyett.
Szólj hozzá Te is a cikkhez!
Név:
Hozzászólás:
Ellenőrző kód:
 
Hozzászólások (2)
2018-03-07 11:11:59
Tarjáni Imre 2018-03-07 09:30:06
A zene az,ami tetszik! Ez nem tetszik,tehát nem zene. Természetesen a varangyos béka is kikéri magának ha a pillangó azt mondja rá ;ronda vagy! De attól még a varangyos béka ronda és a pillangó gyönyörű. Ilyen egyszerű. Ráadásul a többségnek is ez a véleménye.