Ganxsta keményen beszólt Szentpéteri Csillának

2018. március 7.

Nem csillapodnak a - teljesen felesleges - kedélyek: a rapper nem tűrte tovább, ahogy a zongoraművész becsmérelte az AWS-zenekart.

Ganxsta keményen beszólt Szentpéteri Csillának

Szentpéteri Csilla idegesítő, démoni hörgésnek tartja az AWS együttes Viszlát nyár című számát, amellyel a metálzenekar megnyerte a májusi Eurovíziós Dalfesztivál hazai válogatóját - írja a Blikk.

A zongoraművész becsmérlő megjegyzései nyomán többen is felháborodtak, Ganxsta Zolee pedig egy tévéműsorban fejtette ki csípős véleményét.

Ő nem túl okos, megmondom őszintén. Ez zene! Te szerencsétlen! Menjél vissza a kolostorba! – fogalmazott Ganxsta az ATV-n, a #Bochkor vasárnap esti adásában.

Csak erre vágyik Kit Harington - szabadulhat Havas Jontól

Csak erre vágyik Kit Harington - szabadulhat Havas Jontól

A Havas Jont alakító 31 éves színészre pár napon belül rá sem lehet majd ismerni. A forgatás véget ért, és komoly lépésre szánta el magát!
Daenerys elbúcsúzott a Trónok harcától

Daenerys elbúcsúzott a Trónok harcától

Érzelmes posztban mondott köszönetet Emilia Clark a kalandért, amelynek az elmúlt közel 10 évben részese lehetett.
Megújul az Alma Együttes

Megújul az Alma Együttes

A nyári szünet után új felállásban, megújult zenei hangzással folytatja a zenélést az Alma Együttes. A 22 éve sikeres gyerekzenekarba a frontember, alapító Buda Gábor mellé három régi-új zenész érkezik: Berkesi Alex (basszusgitár), Ránki András (billentyűs...
Szólj hozzá Te is a cikkhez!
Név:
Hozzászólás:
Ellenőrző kód:
 
Hozzászólások (2)
2018-03-07 11:11:59
Tarjáni Imre 2018-03-07 09:30:06
A zene az,ami tetszik! Ez nem tetszik,tehát nem zene. Természetesen a varangyos béka is kikéri magának ha a pillangó azt mondja rá ;ronda vagy! De attól még a varangyos béka ronda és a pillangó gyönyörű. Ilyen egyszerű. Ráadásul a többségnek is ez a véleménye.