Hollywoodi anyukák

2010. május 5.

Anyának lenni mindennél jobb érzés, még a sztárságnál is többet ér – vallják. Ezért lettek ők Hollywood sztármamái, akik a gyermeknevelésben is legalább akkora menők, mint a moziban!

Lehetnek több millió dollárt érő sztárok, ha azonban hazamennek, akkor feleségek és anyák lesznek. Egy kisfiút vagy egy kislányt pedig nem érdekel, hogy anya egész nap a legújabb Oscarért dolgozott. Inkább az, lesz-e esti mese, kikérdezi-e valaki a leckét, várható-e kisvonat vagy hajasbaba karácsonyra, és hova megyünk hétvégén kirándulni.
 
Madonna a szabadelvűségben hisz és abban, hogy gyermekeinek maguknak kell rájönniük arra, mi érdekli őket, mivel szeretnének foglalkozni. Jennifer Lopez és Reese Witherspoon viszont anyatigris módjára védi gyermekeit a kíváncsi tekintetek elől, és a hagyományos családmodell hívei. Akárcsak Jennifer Garner, aki leginkább csak azzal kerül a lapokba, hogy éppen hol vásárolgatott vagy melyik játszótéren hintázott a lányaival.
 
Nem úgy Angelina Jolie, az örökbefogadás papnője, mert lenyűgöző ugyan, hogy hat gyereket nevel – de miért kell mindezt a címlapokon…
 
Hollywoodi anyukák

 
 
Cimkék: Angelina Jolie, Halle Berry, Jennifer Garner, Jennifer Lopez, Madonna, Reese Witherspoon, Sarah Jessica Parker
Helen Mirren, és Liam Neeson kapcsolatukról nyilatkozott

Helen Mirren, és Liam Neeson kapcsolatukról nyilatkozott

Harminc évvel kapcsolatuk vége után, újra együtt nyilatkozott a két sztár.
Egyre több a vád Kevin Spacey-vel szemben

Egyre több a vád Kevin Spacey-vel szemben

Szorul a hurok Kevin Spacey körül: újabb ügyben nyomoz a londoni rendőrség.
5 lecke Oprah Winfreytől

5 lecke Oprah Winfreytől

- Nem számít, hogy mi a neved, az sem, hogy honnan jössz. A győzelem csakis rajtad áll – vallja Oprah Winfrey. Esetében ezek nemcsak üres szavak, élettörténete is igazolja.
Szólj hozzá Te is a cikkhez!
Név:
Hozzászólás:
Ellenőrző kód: