Illusztris társaságba került a Grace Klinika egykori sármos dokija

2018. július 12.

Kevesen tudják, hogy a Grace Klinikában Dr. Derek Shepherdet egykoron alakító színész, Patrick Dempsey régóta a sebesség bűvöletében él. Az 52 éves színész a Le Mans-i 24 órás autóverseny előtt látogatott el Franciaországba, hogy egy különleges koktélpartin vegyen részt.

Illusztris társaságba került a Grace Klinika egykori sármos dokija

A Le Mans 24 Hours egyike a világ legrégebbi autóversenyeinek, melyet 1923 óta rendeznek meg a franciaországi Le Mans közelében fekvő Sarthe-i versenypályán. A megmérettetésen Patrick Dempsey csapata, a Dempsey Racing is rajthoz állt.

A verseny előtt azonban egy ritka autókat felvonultató koktélpartira is sor került, melyre Patrick Dempsey II. Albert monacói herceg Porsche 911 RS-ével érkezett meg. A rendezvényre olyan személyiségek látogattak el, mint a TAG Heuer tiszteletbeli elnöke és a cég alapítójának dédunokája, Jack Heuer, valamint Roald Goethe a ROFGO Racing tulajdonosa és Supercar Blondie az autósvilág egyik befolyásos személye is. Hozzájuk csatlakozott Stefánia monacói hercegnő és gyermeke, Pauline és Louis Ducruet, illetve Camille Gottlieb I. Albert herceg utódja.

Patrick Dempsey csapata júniusban végül megszerezte az elsőséget a Le Mans-i 24 órás autóversenyen az LMGTE Am osztályban, így az idei futam biztosan kellemes emlék marad a színész és autóversenyző számára.

Még egy folytatást aláírt Reese Whiterspoon

Még egy folytatást aláírt Reese Whiterspoon

Ezzel pedig a 2000-es évek egyik legromantikusabb alkotása újra a filmvászonra kerülhet..
Film készül Paul Walkerről

Film készül Paul Walkerről

I am Paul Walker címmel érkezik a dokumentumfilm, amelyben rokonok, barátok, kollégák is megszólalnak majd.
Blake Sheton elismerte, hogy ivott

Blake Sheton elismerte, hogy ivott

A Voice egyik zsűritagja az oregoni Pendletonban, egy koncert közben esett össze, alkoholos befolyásoltságával magyarázta a történteket.
Szólj hozzá Te is a cikkhez!
Név:
Hozzászólás:
Ellenőrző kód: