Imádkozni kell már Janet Jacksonért!

2015. december 29.

Nagy az aggodalom Janet Jacksonért: az énekesnőnek kés alá kell feküdnie, emiatt lemondta turnéjának az összes koncertjét.

Imádkozni kell már Janet Jacksonért!

Jelenleg is fut Janet Jackson "Unbreakable", magyarul "Törhetetlen" nevezetű világ körüli turnéja. Azonban Janetnek be kellett látnia, hogy ő valójában nem sebezhetetlen - írja a Blikk.

Úgy tűnik, a popikon nagyon beteg. Nem sokkal ezelőtt olyan üzeneteket posztolt Twitter oldalára, amelyek igencsak aggasztóak.

"Helló emberek, mindenkinek kellemes ünnepeket szeretnék kívánni. Csak szeretném tudatni veletek, hogy ma megtudtam, orvosaim azt tanácsolják, hogy műttessem meg magam." - írta az énekesnő. "A szívem szakad meg, hogy ezt kell mondanom, de kénytelen vagyok átrakni a turnémat tavaszra" - folytatta Janet. 

A 49 éves énekesnő hallgat arról, hogy pontosan miért kell operálni: "Kérlek titeket, imádkozzatok értem, nehéz helyzetben van a családom és a cégem is. Ehhez nem írnék több kommentárt. Szeretlek titeket és végtelenül hálás vagyok a megértésetekért. Ígérem, újra egészséges leszek."

Cimkék: egészség, Janet Jackson
Jön a Bond-baby

Jön a Bond-baby

Daniel Craig és Rachel Weisz első közös gyermekét várja.
Komoly beteg Jason Biggs felesége

Komoly beteg Jason Biggs felesége

Jenny Mollen hat hónappal a szülés után ment el orvoshoz. Kiderült, hogy a pajzsmirigyével van gond, emiatt vészesen le is fogyott...
Viszkok Fruzsi számára Zac Efron a tökéletes pasi

Viszkok Fruzsi számára Zac Efron a tökéletes pasi

Dallos Bogi tavaly indította a 7kornálam! című youtube talkshowját, ahol hétről hétre, egy-egy híres személyiséget invitált meg magához. A második évad friss epizódjában a fiatal énekesnő...
Szólj hozzá Te is a cikkhez!
Név:
Hozzászólás:
Ellenőrző kód: