Imádkozni kell már Janet Jacksonért!

2015. december 29.

Nagy az aggodalom Janet Jacksonért: az énekesnőnek kés alá kell feküdnie, emiatt lemondta turnéjának az összes koncertjét.

Imádkozni kell már Janet Jacksonért!

Jelenleg is fut Janet Jackson "Unbreakable", magyarul "Törhetetlen" nevezetű világ körüli turnéja. Azonban Janetnek be kellett látnia, hogy ő valójában nem sebezhetetlen - írja a Blikk.

Úgy tűnik, a popikon nagyon beteg. Nem sokkal ezelőtt olyan üzeneteket posztolt Twitter oldalára, amelyek igencsak aggasztóak.

"Helló emberek, mindenkinek kellemes ünnepeket szeretnék kívánni. Csak szeretném tudatni veletek, hogy ma megtudtam, orvosaim azt tanácsolják, hogy műttessem meg magam." - írta az énekesnő. "A szívem szakad meg, hogy ezt kell mondanom, de kénytelen vagyok átrakni a turnémat tavaszra" - folytatta Janet. 

A 49 éves énekesnő hallgat arról, hogy pontosan miért kell operálni: "Kérlek titeket, imádkozzatok értem, nehéz helyzetben van a családom és a cégem is. Ehhez nem írnék több kommentárt. Szeretlek titeket és végtelenül hálás vagyok a megértésetekért. Ígérem, újra egészséges leszek."

Cimkék: egészség, Janet Jackson
Főzéssel támogatja a Budapest Voices az UNICEF Magyarországot

Főzéssel támogatja a Budapest Voices az UNICEF Magyarországot

Száz adag babgulyást és száz adag túrós-gombás tésztát főznek a Budapest Voices tagjai augusztus 5-én a Szimpla Kertben. Az ételt a helyszínen árusítják, és a bevétellel az UNICEF Magyarország...
Illusztris társaságba került a Grace Klinika egykori sármos dokija

Illusztris társaságba került a Grace Klinika egykori sármos dokija

Kevesen tudják, hogy a Grace Klinikában Dr. Derek Shepherdet egykoron alakító színész, Patrick Dempsey régóta a sebesség bűvöletében él. Az 52 éves színész a Le Mans-i 24 órás autóverseny...
Megjelent a The Biebers új klipje!

Megjelent a The Biebers új klipje!

„Dübörög a lábunktól a föld, dübörög a hangunktól a ház, agyadat ritmus rázza fel, szíveden úrrá lesz a láz”. Meghallva ezeket a sorokat, mindenki elkezd topogni és a 90-es évekbe repíti vissza magát a nagy magnók, a színes ruhák és a neon...
Szólj hozzá Te is a cikkhez!
Név:
Hozzászólás:
Ellenőrző kód: