Jennifer Lawrence miatt válhat Pratt

2017. augusztus 9.

Mint hétfőn kiderült, Chris Pratt és Anna Faris 8 év után szakítottak. Az internet pedig kétségbeesett, sokan írták, hogy elvesztették hitüket az igaz szerelemben, most hogy Hollywood legcukibb párjának kikiáltott két színész is külön utakon folytatja.

Jennifer Lawrence miatt válhat Pratt

Keddre azonban a rajongók “gyásza” vagdalkozásba csapott át. Valakit mindig hibáztatni kell, így az Utazókban Pratt szerelmét alakító, Jennifer Lawrence (a színésznő egyébként Darren Aronofsky rendezővel jár hónapok óta) lett a bűnbak. Sorra kerülnek ki a gyanúsító posztok a közösségi oldalakra, amelyek szerint Jen miatt szakított az álompár - írja a hirado.hu.

Tavaly az említett film premierje után szárnyra kapott a pletyka, miszerint  a két főszereplőnek volt egy rövid viszonya a forgatások alatt, amelyre akkor Chris neje, Anna is reagált a sajtóban. Kiállt a férje mellet és csupán azért érezte magát kiszolgáltatottnak és sértettnek, mert a média épp rajtuk próbált meg valótlanságokkal fogást találni.

Hogy mi az igazság, az vélhetően sosem fog kiderülni… Chris Pratt, aki épp karrierje csúcsán van A galaxis őrzői, a Jurassic World és az Utazók után, Facebookon tette közzé hivatalos közleményét házasságának végéről:

"Anna és én szomorúan jelentjük be, hogy hivatalosan is külön utakon folytatjuk. Már elég régóta próbáltuk helyre hozni a dolgokat és nagyon csalódottak vagyunk. A fiunkat mindketten nagyon szeretjük, éppen az ő érdekében ezt a szituációt szeretnénk a lehető legprivátabban kezelni a jövőben. Mi még most is szeretjük egymást, mindig becsülni fogjuk az együtt eltöltött időt és továbbra is a legmélyebb tisztelettel viseltetünk egymás iránt.”

Cimkék: válás
Robert Pattinsont megcsalták, de nem szakít

Robert Pattinsont megcsalták, de nem szakít

Egyre több a furcsa körülmény, de egy bennfentes megnyugtatta a rajongókat.
Zaklatták Taylor Swiftet - döntött a bíróság

Zaklatták Taylor Swiftet - döntött a bíróság

Hosszú idő után a denveri bíróság végre igazságot szolgáltatott Taylor Swiftnek. Az énekesnőnek jelképesen egy dollárt ítéltek meg szexuális zaklatásért, egy négy évvel ezelőtti tapizás...
Beszólt az új barátnőnek Jennifer Garner

Beszólt az új barátnőnek Jennifer Garner

A válófélben lévő színésznő eddig hallgatott az új kapcsolatról, de most betelt nála a pohár.
Szólj hozzá Te is a cikkhez!
Név:
Hozzászólás:
Ellenőrző kód: