Jennifer Lawrence miatt válhat Pratt

2017. augusztus 9.

Mint hétfőn kiderült, Chris Pratt és Anna Faris 8 év után szakítottak. Az internet pedig kétségbeesett, sokan írták, hogy elvesztették hitüket az igaz szerelemben, most hogy Hollywood legcukibb párjának kikiáltott két színész is külön utakon folytatja.

Jennifer Lawrence miatt válhat Pratt

Keddre azonban a rajongók “gyásza” vagdalkozásba csapott át. Valakit mindig hibáztatni kell, így az Utazókban Pratt szerelmét alakító, Jennifer Lawrence (a színésznő egyébként Darren Aronofsky rendezővel jár hónapok óta) lett a bűnbak. Sorra kerülnek ki a gyanúsító posztok a közösségi oldalakra, amelyek szerint Jen miatt szakított az álompár - írja a hirado.hu.

Tavaly az említett film premierje után szárnyra kapott a pletyka, miszerint  a két főszereplőnek volt egy rövid viszonya a forgatások alatt, amelyre akkor Chris neje, Anna is reagált a sajtóban. Kiállt a férje mellet és csupán azért érezte magát kiszolgáltatottnak és sértettnek, mert a média épp rajtuk próbált meg valótlanságokkal fogást találni.

Hogy mi az igazság, az vélhetően sosem fog kiderülni… Chris Pratt, aki épp karrierje csúcsán van A galaxis őrzői, a Jurassic World és az Utazók után, Facebookon tette közzé hivatalos közleményét házasságának végéről:

"Anna és én szomorúan jelentjük be, hogy hivatalosan is külön utakon folytatjuk. Már elég régóta próbáltuk helyre hozni a dolgokat és nagyon csalódottak vagyunk. A fiunkat mindketten nagyon szeretjük, éppen az ő érdekében ezt a szituációt szeretnénk a lehető legprivátabban kezelni a jövőben. Mi még most is szeretjük egymást, mindig becsülni fogjuk az együtt eltöltött időt és továbbra is a legmélyebb tisztelettel viseltetünk egymás iránt.”

Cimkék: válás
Egyre több a vád Kevin Spacey-vel szemben

Egyre több a vád Kevin Spacey-vel szemben

Szorul a hurok Kevin Spacey körül: újabb ügyben nyomoz a londoni rendőrség.
5 lecke Oprah Winfreytől

5 lecke Oprah Winfreytől

- Nem számít, hogy mi a neved, az sem, hogy honnan jössz. A győzelem csakis rajtad áll – vallja Oprah Winfrey. Esetében ezek nemcsak üres szavak, élettörténete is igazolja.
Teljesen összetört Catherine Zeta-Jones

Teljesen összetört Catherine Zeta-Jones

Catherine Zeta-Jones fájdalmát fejezte ki, hogy férjét, Michael Douglas-t szexuális zaklatással vádolták meg. A színésznő teljes mellszélességgel kiáll Douglas mellett.
Szólj hozzá Te is a cikkhez!
Név:
Hozzászólás:
Ellenőrző kód: