Kylie Minogue újra magányos

2010. június 2.

Kylie Minogue minden kapcsolata zátonyra fut. Az ausztrál énekesnő járt már Oliver Martinezzel, Michael Hutchence-szel és James Goodinggal is, legutóbb pedig Andres Velencoso Segurával hallották hangosan veszekedni...

- Hangosan veszekedtek, mindenfélét egymás fejéhez vágtak - mesélte egy szem- és fültanú. - Végül a férfi azt mondta, részéről ennek vége.

Kylie Minogue újra magányos

Vagyis a legutóbbi szerelem is úgy végződött, mint Kylie majd minden kapcsolata: hatalmas szenvedéllyel indul, majd legalább ennyire viharos véget ér. Barátai szerint ideje lenne váltania az énekesnőnek, és komolyabb partnert keresnie, mint a fiatal modellek.

Az említett tanú, aki a Daily Mailnek nyilatkozott, hozzátette még, hogy a pár korábban is folyamatosan veszekedett egymással. Kylie állítólag egyfolytában kritizálta Andrest, így nem csoda, hogy a férfinek elege lett. Végül egyszerűen annyit mondott: erre az állandó balhéra nincs szüksége az életében.

Kylie azóta magányosan folytatja legújabb albumának bemutató útját, és a hozzá közel állók szerint kétségbe van esve amiatt, hogy sosem találja meg a hozzá illő partnert.
- Annyira boldogok voltunk, Andres nagyon romantikus lélek, jó hatással volt rám, sokat segített - vallotta be az énekesnő. - Nagyon magányos vagyok, amióta elment...

Ajánljuk még:
- Sztárok, akik túlélték a mellrákot

Cimkék: Kylie Minogue
Victoria Beckham férjének köszönte meg a támogatást

Victoria Beckham férjének köszönte meg a támogatást

Magas kitüntetést vehetett át a minap Victoria Beckham, egy mostani posztjában férjének köszönte meg, hogy mindig mellette állt.
Jön a Paramore

Jön a Paramore

Az európai turné bejelentésével egy időben örömmel adhatunk hírt róla, hogy a VOLTon headlinerként lép színpadra a Paramore.
Sokféle fájdalomcsillapítót találtak Prince házában

Sokféle fájdalomcsillapítót találtak Prince házában

Közel egy éve jött a szörnyű hír Prince haláláról – most a vizsgálati jegyzőkönyvből szivárogtak ki részletek.
Szólj hozzá Te is a cikkhez!
Név:
Hozzászólás:
Ellenőrző kód: