Már a fia is otthagyná Madonnát!

2016. január 4.

Rocco megelégelte, hogy híres anyja mindenbe beleszól. A karácsonyt is inkább apjával, Guy Ritchie-vel töltötte.

Már a fia is otthagyná Madonnát!

Zsákmánynak érezte magát Madonna fia, Rocco az énekesnő turnéján, és szívesebben élne most apja, Guy Ritchie mellett. Legalábbis ezt állítja a híres tinédzser egyik bizalmasa a TMZ-nek - írja a Bors.

A 15 éves fiú és édesanyja állítólag gyakran hajba kaptak az alatt a két hónap alatt, míg együtt voltak a koncertkörúton. 

Rocco kiszámítható életre és nyugalomra vágyik. A fiú már a karácsonyt is az apjával töltötte Londonban. Az 57 éves énekesnő állítólag nagyon szigorú, és mindent ő akar irányítani.

Cimkék: anyaság, Madonna
Nem beszél a fia Rékasival?

Nem beszél a fia Rékasival?

Nem elég, hogy Rékasi Károly immár 11 hónapja nyögi tavalyi motorbalesete egészségügyi következményeit, lelkileg sem egyszerű átvészelnie ezt az időszakot.
Végül megússza a börtönt Kállay-Saunders

Végül megússza a börtönt Kállay-Saunders

A színpad helyett a vádlottak padja vár hamarosan Kállay-Saunders Andrásra, ámkedvező fordulat állt be verekedési ügyében: az ügyészség nem kér rá letöltendő börtönbüntetést, így az énekes fellélegezhet.
Titkos betegsége miatt vakulhat meg Julia Roberts

Titkos betegsége miatt vakulhat meg Julia Roberts

Julia Roberts jelenleg a Pénzes Cápa című filmjének sikerében úszik, de gyönyörű mosolya csupán álca, ugyanis a Radonline szerint súlyos egészségügyi problémával kell megküzdenie.
Szólj hozzá Te is a cikkhez!
Név:
Hozzászólás:
Ellenőrző kód: