Már a fia is otthagyná Madonnát!

2016. január 4.

Rocco megelégelte, hogy híres anyja mindenbe beleszól. A karácsonyt is inkább apjával, Guy Ritchie-vel töltötte.

Már a fia is otthagyná Madonnát!

Zsákmánynak érezte magát Madonna fia, Rocco az énekesnő turnéján, és szívesebben élne most apja, Guy Ritchie mellett. Legalábbis ezt állítja a híres tinédzser egyik bizalmasa a TMZ-nek - írja a Bors.

A 15 éves fiú és édesanyja állítólag gyakran hajba kaptak az alatt a két hónap alatt, míg együtt voltak a koncertkörúton. 

Rocco kiszámítható életre és nyugalomra vágyik. A fiú már a karácsonyt is az apjával töltötte Londonban. Az 57 éves énekesnő állítólag nagyon szigorú, és mindent ő akar irányítani.

Cimkék: anyaság, Madonna
Éneklés helyett csak tátogott Britney Spears

Éneklés helyett csak tátogott Britney Spears

James Corden autós karaokéjának óriási sikere van, hiszen a sztárok olyan oldalukról mutatkozhatnak meg, amelyet a rajongók nem igen ismernek, nem mellesleg pedig dalra is fakadnak,...
Megint beszólt Sebestyén Balázs

Megint beszólt Sebestyén Balázs

Szabadsága alatt nem szokott korán kelni, de televíziós műsorainak felvételei miatt Sebestyén Balázsnak olyan sok dolga volt, hogy az elmúlt két hétben minden konkurens rádió reggeli műsorát meghallgatta.
Végre találkozhat a vejével Nicole Kidman

Végre találkozhat a vejével Nicole Kidman

Bella Cruise állítólag csak most mutatta be anyjának informatikus férjét. A színésznő és családja az esküvőn sem vehetett részt...
Szólj hozzá Te is a cikkhez!
Név:
Hozzászólás:
Ellenőrző kód: