Már a fia is otthagyná Madonnát!

2016. január 4.

Rocco megelégelte, hogy híres anyja mindenbe beleszól. A karácsonyt is inkább apjával, Guy Ritchie-vel töltötte.

Már a fia is otthagyná Madonnát!

Zsákmánynak érezte magát Madonna fia, Rocco az énekesnő turnéján, és szívesebben élne most apja, Guy Ritchie mellett. Legalábbis ezt állítja a híres tinédzser egyik bizalmasa a TMZ-nek - írja a Bors.

A 15 éves fiú és édesanyja állítólag gyakran hajba kaptak az alatt a két hónap alatt, míg együtt voltak a koncertkörúton. 

Rocco kiszámítható életre és nyugalomra vágyik. A fiú már a karácsonyt is az apjával töltötte Londonban. Az 57 éves énekesnő állítólag nagyon szigorú, és mindent ő akar irányítani.

Cimkék: anyaság, Madonna
Őszintén beszélt a válásáról Noszály Sándor

Őszintén beszélt a válásáról Noszály Sándor

Nem elégedett az életével Noszály Sándor, a Nagy Ő egykori sztárja. Mióta elváltak feleségével, hiába jönnek-mennek a lányok körülötte, nem tud tartósan elköteleződni.
Pihent egyet vérgre Brad Pitt

Pihent egyet vérgre Brad Pitt

Brad Pitt a családja helyett egy jóbarátjával töltötte a hálaadást, a pletykák szerint ugyanis Angelina Jolie nem engedte, hogy az ünnepekkor együtt legyen a gyerekekkel.
Stingnek el kellett hagynia Angliát

Stingnek el kellett hagynia Angliát

Sting már egy jó ideje főként New Yorkban él filmproducer feleségével, Trudie Stylerrel és nem is tervezik, hogy azon a pár héten kívül, amit wiltshire-i kastélyukban töltenek, többet tartózkodjanak szülőhazájukban.
Szólj hozzá Te is a cikkhez!
Név:
Hozzászólás:
Ellenőrző kód: