Mariah Carey nem bírta a kritikát - kiborult

2017. november 10.

Az énekesnő állítólag gyomorszűkítő műtéten esett át a múlt hónapban. Állítólag nem bírta már a megjegyzéseket, amit az alakjára tettek...

Mariah Carey nem bírta a kritikát - kiborult

Mariah Carey korábban büszkén számolt be róla, hogy fehérneműben és magassarkúban szeret tornázni, amelyről örömmel posztolt fotókat is. Ezt az edzésformát egy ideje minden bizonnyal mellőzi, ugyanis a nyár alatt a díva kikerekedett - írja a hirado.hu.

Bár új idomaival Mariah még mindig csinos volt, néhány rosszmájú megjegyzés komolyan elbizonytalanította az énekesnőt, aki a lehető leggyorsabb eredmény érdekében orvosához fordult.

A Page Six információi szerint Carey a múlt hónapban teljes fogyókúrás beavatkozáson esett át, ami egy gyomorszűkítő műtétet takar a nyilatkozó bennfentes szerint. “Mariah mindig is büszke volt domborulataira, de egyre nehezebb volt végigtáncolnia egy egész show-t, és az alkatát becsmérlők is kikészítették.”

A 47 éves énekesnő az operáció óta már sokkal magabiztosabb, és már a nagy színpadi visszatérését tervezgeti.

Cimkék: fogyókúra, Mariah Carrey, testkép
Teljesen padlón van Jennifer Garner

Teljesen padlón van Jennifer Garner

Ben Affleck olyan mély, begyógyíthatatlan sebeket okozott, hogy Jennifer Garner azóta sem épült fel lelkileg.
Mindenkit sokkolt Benkő Géza halála

Mindenkit sokkolt Benkő Géza halála

Benkő Géza szerethető figurát játszott a Jóban Rosszban sorozatban. Kollégái összeomlottak, amikor megtudták: 48 évesen örökre elment.
70 éve együtt a brit királyi pár

70 éve együtt a brit királyi pár

Az angol történelemben példátlan évfordulót ünnepel ma a londoni udvar: platinalakodalmát, vagyis 70. házassági évfordulóját ünnepli II. Erzsébet királynő és férje, Fülöp herceg.
Szólj hozzá Te is a cikkhez!
Név:
Hozzászólás:
Ellenőrző kód: