Mariah Carey nem bírta a kritikát - kiborult

2017. november 10.

Az énekesnő állítólag gyomorszűkítő műtéten esett át a múlt hónapban. Állítólag nem bírta már a megjegyzéseket, amit az alakjára tettek...

Mariah Carey nem bírta a kritikát - kiborult

Mariah Carey korábban büszkén számolt be róla, hogy fehérneműben és magassarkúban szeret tornázni, amelyről örömmel posztolt fotókat is. Ezt az edzésformát egy ideje minden bizonnyal mellőzi, ugyanis a nyár alatt a díva kikerekedett - írja a hirado.hu.

Bár új idomaival Mariah még mindig csinos volt, néhány rosszmájú megjegyzés komolyan elbizonytalanította az énekesnőt, aki a lehető leggyorsabb eredmény érdekében orvosához fordult.

A Page Six információi szerint Carey a múlt hónapban teljes fogyókúrás beavatkozáson esett át, ami egy gyomorszűkítő műtétet takar a nyilatkozó bennfentes szerint. “Mariah mindig is büszke volt domborulataira, de egyre nehezebb volt végigtáncolnia egy egész show-t, és az alkatát becsmérlők is kikészítették.”

A 47 éves énekesnő az operáció óta már sokkal magabiztosabb, és már a nagy színpadi visszatérését tervezgeti.

Cimkék: fogyókúra, Mariah Carrey, testkép
Csak erre vágyik Kit Harington - szabadulhat Havas Jontól

Csak erre vágyik Kit Harington - szabadulhat Havas Jontól

A Havas Jont alakító 31 éves színészre pár napon belül rá sem lehet majd ismerni. A forgatás véget ért, és komoly lépésre szánta el magát!
Daenerys elbúcsúzott a Trónok harcától

Daenerys elbúcsúzott a Trónok harcától

Érzelmes posztban mondott köszönetet Emilia Clark a kalandért, amelynek az elmúlt közel 10 évben részese lehetett.
Megújul az Alma Együttes

Megújul az Alma Együttes

A nyári szünet után új felállásban, megújult zenei hangzással folytatja a zenélést az Alma Együttes. A 22 éve sikeres gyerekzenekarba a frontember, alapító Buda Gábor mellé három régi-új zenész érkezik: Berkesi Alex (basszusgitár), Ránki András (billentyűs...
Szólj hozzá Te is a cikkhez!
Név:
Hozzászólás:
Ellenőrző kód: